Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 1983 / 209 / 0
@Arabella841, jutro, to będzie futro %-D
Take DXM and Be Happy
  • 2117 / 351 / 0
U mnie zaraz będzie palto :D a co do tematu to dziś dość sporo jak na mnie kosmos. Rano: 2 mg alprazolamu, spanie 2h. Pobudka następne 2 mg i dalej w spanie. Coś tam porobiłem ale kaca mi ledwo zbiło dzień wcześniej 6 piw. Teraz 18mg bromazepamu na 1 raz z tą substancją (raz próbowałem z 5 lat temu nic nie pamiętam) lol

Czy ja wiem cy tak długo się ten Bromazepam ładuje minęło 15min i już coś tam czuję.
like the others before you
one by one we will take you
  • 1670 / 306 / 0
Bromek to szanowane, klasyczne benzo. Przepychota. Co do pregaby, to dzisiaj weekendowe 225 mg poleciało i energia wręcz mnie rozrywa. Tylko te słońce strasznie mocno świeci, efekt halo gigantyczny %-D
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 510 / 112 / 0
A ja dziś już ponad 1 gram zjadłem i niewiele czuję :)
  • 1670 / 306 / 0
Zalety bycia koneserem pregabingu:
- niska tolerka, 75 mg wystarczy by czuć się dobrze, 225 robi robotę
- ekonomiczne dawkowanie, kasa zostaje w kieszeni
- zero skutków ubocznych
- cool as fuck 😎
Negatywy bycia pregabaliniarzem:
- ogromne dawki, które nie klepią
- strata kasiory, która mogła by iść na coś, co klepie
- wyraźne skutki uboczne, jakieś zjebane drgania
- absolutely NOT cool 🤤
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 867 / 253 / 0
Nie tylko not cool ale również dumb as fuck. %-D
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 510 / 112 / 0
Jak to zrobić? :)
  • 1974 / 528 / 0
Spuścić tolerkę i zajebać dawkę 900-1200mg ;)

ja ostatnio jem jak magiczka przykazała, 300-600 rano albo 300 rano i 300 po obiedzie, nie ma tego "wow" efektu ale za to czuję się stabilniej, mniejsza deprecha, że nie leżę ciągle w łóżku, chujowo ale stabilnie. :krowa:
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 510 / 112 / 0
Dobra tylko jak dojść do tego, że 225 czesze?

Ja biorę 150-0-150 przez 2-3 dni a potem łkam za tym pięknym stanem i ładuję te 600-900 na raz i jest wspaniale przez kolejne 2-3 dni i tak w pierdolone kółko
  • 5382 / 988 / 0
Najlepsza fazę miałem jak po wyjściu z ośrodka wszamalem swoje przypisane 300 mg razy 3 i dawkę metadonu 90 ml tego mocniejszego spod punktu bo kontakty złapałem. Podlane alkoholem. Zanim się rozkręciło to zrobił się wieczór a jak je po Deszcz padal wieczór a ja leżałem gdzieś na ulicy na chodniku noddujac.
To były szalone czasy.
Wypis z ośrodka zaginął razem z torba a miał być podkładka na ewentualną odsiadkę za posiadanie.
Szczerze, to się zdziwiłem bo tak mnie nic nie porobiło przez ostatnie lata jak ten mix.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.