Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 183 / 4 / 0
Już wiem dlaczego dostałem za półdarmo ten Fu-F. Zrobiłem z tego maczankę i walnąłem wiadrem. Odurzenie jak po kodzie. Ale fakt faktem że spałem po nim 5 h %-D

Szajs
  • 3 / / 0
Czy ktoś mi powie co można robić z furanylfentanylem?
Jeśli i.v to jakie proporcje?
Jeśli palić, to jak?
Można to wciagać, jeść?
Bawiłam się już z fentasiem w plastrach, ale to w proszku nieco mnie zaskoczyło

przenoszę do odpowiedniego topicu - WRB
  • 3487 / 573 / 1
@Ga416 robisz np. maczankę: przykładowo 1g fufa rozpuszczasz w etanolu albo innym IPA, acetonie, eterze- nanosisz w miarę równo na 100 gramów podkładu ziołowego- np. damiana. uzywasz atomizera i rozpylasz do konca. czekasz az odparuje. testujesz 1/10 albo mnie, paląc z lufki/ w razie jak ci wyjdzie za mocna maczanka, to się przekręcisz. ale jesli chcesz ją osłabic to rozcierka- gram maczanki rozcienczasz samym podkładem, tytoniem..
FuF to jest szatan, weź poczytaj o proporcjach i dawkwaniu dla maczanek do palenia. błąd moze kosztować zycie.
bron boże nie wciagaj.

Zacznij to solidnie rozcieńczac, albo rozpusc dokladnie w etanolu i dawkuj na mililitry strzykawka.

Nie wiem skad to masz, z USA?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 4996 / 851 / 0
Miałem maczwnke Chyba czarodziej ok 2017 . Szanowany vendor to był lecz nazwy nie pamiętam.
Pierwsze fazy magiczne były. Na podbiale to było. Czyste szczęście i euforia.
Trwało krótko ale euforia świetna była....
Na sylkwa paliłem to po ciężkiej nocy jak zarzuciłem klonazepam mała ilość to taka lewitacja na krześle obrotowym. Głowa do tyłu i ruszyć się nie mogłem. Takie prady przez cialo . Słyszałem co kto mówił ale to był takl klasyczny nodd, sparaliwoany tak mi dobrze było.
Po Niej nie już się nie udało uzyskać takiego efektu.
Następne razy to często już gonienie tyxh faz i lądowanie z głową w klawiaturę, zupe ub niedosyt.
U4770 też dobre, ale fuf na maczy jednak lepszy był.
Szybki jednak przestał robić robotę jak trzeba.... P
POZDRAWIAM
Jeden z lepszych dragow jakie spróbowałem w zyciu
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 56 / 6 / 0
@ledzeppelin2 jaki "szanowany" vendor?
Kupiłem od niego benzodiazepiny to nic nie działało ani etizolam ani nic po za tym że poszedłem po tym spać.
Pakowanie tragiczne widać od razu brak szacunku do kupującego wysyłając takie coś. Wiedza na temat kryptografii asymetrycznej u niego też była zero.
Dwa razy mi ten "vendor" takie coś zrobił i o ile wcześniej wysłał maczankę faktycznie na opioidzie, zakładam na tym FU-F to następnym razem wysłał coś innego jakby mega słaby kannabinoid.
U-47700 to pamiętam dobrze z końcówki 2017, z tego co sobie przypominam to nie było tam odchyleń w jakość, może delikatnie w wyglądzie ale działało zawsze tak jak opioid.
  • 48 / 3 / 0
@ledzeppelin2 ten twój "szanowany" vendor jawnie walił w chuja czy to z tym "czarodziejem" który faktycznie na początku był na FU-F w 2017 to by się zgadzało ale na początku lutego 2018 poleciał w chuja i ludziom wysyłał coś jakby na mega słabych kannabinoidach, na pewno nie było to nic z opioidów
Sprzedawał też w 2017 benzodiazapiny pamiętam etizolam które w ogóle nie działały, no może po za tym że spać się po nich mi chciało, generalnie 100zł wyrzucone w błoto, trudno.
Pakowanie zarówno w 2017 jak i w 2018 tragiczne.
Także gratulację dla tego idioty "szanowanego vendora" bo dzięki niemu już nigdy nic od 2018 roku nie kupię z clearnetu.
Powiem nawet więcej dzięki takim działaniom nie kupię już nic nigdy bo będę miał solidne podejrzenia że ktoś chce mnie naciągnąć/wcisnąć coś o innym działaniu lub braku działania.
Także brawo już nigdy nic nie kupie po za apteką.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.