Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 185 / 3 / 0
Tez poproszę maila z info o najlepszym dostawcy.
Jadłem to kilka razy i jakość bywała bardzo róźna. Teraz mam taką sobie, aczkolwiek w ogóle nie czuje efektu serotoninowego, jedynie lekka dopaminowa stymulacja. Mam zawsze kiepski sort czy to może być wina tego że biorę ssri? Ktoś podpowie?
  • 13 / / 0
2fa wchodzi w sumie tylko na dopamine
z kolei 3fa smyra po serotoninie
  • 34 / 5 / 0
krzeslo pisze:
Tez poproszę maila z info o najlepszym dostawcy.
Jadłem to kilka razy i jakość bywała bardzo róźna. Teraz mam taką sobie, aczkolwiek w ogóle nie czuje efektu serotoninowego, jedynie lekka dopaminowa stymulacja. Mam zawsze kiepski sort czy to może być wina tego że biorę ssri? Ktoś podpowie?

Po 2fa jest jebnięcie dopaminowe bez serotoniny, w 3fa można jej troche znależć.
Uwaga! Użytkownik topkek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 954 / 51 / 0
Jak wczoraj cały dzień to waliłem to dzisiaj zadziała podobnie w mniej więcej takich samych dawkach?
  • 954 / 51 / 0
Proszę o scalenie.
topkek pisze:
krzeslo pisze:
Po 2fa jest jebnięcie dopaminowe bez serotoniny, w 3fa można jej troche znależć.
W 3fa na bank jest serotonina, znikome ilości ale jest. Ale mam pytanie czy w 2fa NA PEWNO NIE MA JEJ W OGÓLE? Są gdzieś jakieś dane oficjalne? Bo parę dni po zejściu z kilkutygodniowego ciągu gbl/stymulanty cały czas dostrzegam typowe dla gbla "rozmycie" obrazu, światło jest wyrazistsze itd. i zastanawiam się, czy to właśnie jeszcze efekt uboczny gbla, czy codzienne branie 2fa, jeżeli jest w nim jednak trochę sero, powoduje jakieś namiastki ZS?
  • 34 / 5 / 0
Może uwalniać, ale raczej w bardzo małych ilosciach.
Uwaga! Użytkownik topkek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 65 / 5 / 0
Jesli chodzi o 2-FA jest podstawiony fluor na drugim miejscu w benzenie pierscieniu aromatycznym.
Co z reguly przeklada sie na wieksza aktywnosc na receptory noradrenliny i adrenaliny lecz istnieje tez wyrzut seretoniny ale mniejszy niz w przypadku podstawionej na 3 atomie 3-FA czy jak 3-MMC( mimo ze to b-k) czyli resumujac w 2-FA glownie dopamina adrenalina nikle seretoniny w maluciusienkim stopniu,w 3-FA mocniej seretonina ,dopamina mniej noradrenaliny ale jest tez. Laczenie z SSRi jest niebezpieczne czy to dwojeczki czy trojeczki.
Uwaga! Użytkownik patrykkutkiewicz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / 2 / 0
Ile tego bierzecie?
Zarzuciłem dzisiaj o 13 ok. 80-100mg. Czekam, mija pół godziny, godzina, czuję delikatne ciarki na plecach, myślę, super, zaraz się wkręci i będzie dobrze. Jednak dupa, poswędziało, zrobiło się ciepło i ustąpiło. Zero stymulacji, cały czas wrażenie, że zaraz się wczyta, ale ciągle to nie to. Przeleżałem cały czas w łóżku słuchając muzy i czytając książkę.
Po 1,5h dorzucam 60mg i to samo. Pół godziny, pierwsze ciarki, czuję, że wczyta się szybciej i wreszcie to poczuję. Ale znowu nie doświadczam wiele więcej - nadal spokojnie leżę na łóżko, tym razem z laptopem przeskakuję między kolejnymi stronami. Spokojnie dogaduję się z ludźmi co do planowanych projektów. Niby działa trochę mocniej, ale wydaje się bardziej funkcjonalnym niż rozrywkowym stymulantem. Mimo wszystko bardziej urządziło mnie 2-mmc, niekoniecznie cieszące się wielką popularnością.
  • 129 / 34 / 0
Bo 2 fa praktycznie nie stymuluje, nie ma konkretnego wejścia podwyższa się dopamina i robi się przyjemniej, euforycznie można przez 10h po prostu siedzieć na dupie i wykonywać zaplanowane czynności, słuchać muzyczki i szereg innych pierdół do których się zmusza człowiek na trzeźwo. Najważniejsze z kinola to daje 70-50% potencjału wrzuć 150-200mg w bombce i od razu ci się bardziej spodoba. Na wyjście gdzieś bez depresentów lub drugiego stymulantu to się nie nadaje taki jej urok
  • 954 / 51 / 0
Pospisuje sie. Wlasnie tak na mnie dziala 2fa.

Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat - WRB
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.