Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 75 / 13 / 0
Jak ktoś lubi hardkorowe jazdy to polecam z benzydaminą %-D
Aviomarin też fajnie polepsza wizje i halucynacje najlepiej trzy tabletki plus 450mg DXM
mj zapalone wcześniej ~3h poprawia całokształt doświadczenia gałki nigdy nie mieszałem z deksem bo bym chyba dalej żygał niż widział :kotz:
  • 50 / / 0
ja to lubie sobie zarzucic DXM raz na pol roku, przygotowuje muzyke, pomieszczenie i mam pare h dobrej jazdy. Ja to nazywam takim wewnetrznym resetem, taki trip mi wystarcza na pol roku a potem znwou mam ochote sie zresetowac :P
Nocne życie kusi, więc i tak tu wrócisz...
  • 3955 / 147 / 0
jak to w koncu jest z DXM + benzo?

benzo wziete na peaku DXM, wylacza tripa i zostaje sam afterglow.

a jak wyglada kwestia brania DXM jakis czas po wzieciu benzo, np. 2/4/6 godzin pozniej?
niedojebanie genetyczne
  • 1130 / 48 / 0
Nie wiem jak z deksem, ale bralem kiedys MXE jakies 2-3h po diklazepamie i bylo kompletnie bezplciowo, a momentami wrecz dysforycznie. Obstawiam, ze tutaj bedzie podobnie, bo to dosc podobne substancje.
  • 119 / 5 / 0
Siema mam takie oto pytanie: czy mozna laczyc propanolol z DXM? pytam bo wiem ze beta blokerow nie wolno laczyc z stymulantami ale DXM to dysocjat...
  • 1823 / 104 / 20
Nie chcę siać dezinformacji bo sam nie wiem, ale poszukałem na zagranicznych forach, informacje są skąpe, jednak nikt nie pisze o jakichś znacznych przeciwwskazaniach, ludzie łączyli DXM z propranolem, z tego co wyczytałem osłabia on metabolizm DXM(jest słabym inhibitorem enzymów z rodziny P450 odpowiedzialnych za metabolizm dextrometorfanu), więc uważałbym na dawki, bo może wzmocnić fazę.
Ale dobrze jakby się wypowiedział ktoś kto sam to łączył albo ma większą wiedzę na temat łączenia DXM z beta blockerami.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 1345 / 147 / 8
polecam dexa do podbijania kody
na pakę thioco przypadają jakieś 2-3 acodiny czyli 45mg DXM ale uważać z miksem
także kaszel lest wyleczalny ;-)
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 848 / 286 / 0
Beta blokerów nie wolno łączyć ze stymulantami a alfa blokerów z dysocjantami.
  • 3955 / 147 / 0
eso pisze:
jak to w koncu jest z DXM + benzo?

benzo wziete na peaku dxm, wylacza tripa i zostaje sam afterglow.

a jak wyglada kwestia brania dxm jakis czas po wzieciu benzo, np. 2/4/6 godzin pozniej?
odpowiem sobie sam: wyglada bardzo dobrze branie benzo odpowiednio dlugo PRZED dexem i bardzo mi ostatnimi czasy odpowiada taki mix. dobry dla ludzi z zaburzeniami wszelakimi, ktorzy maja tendencje do krzywych lotow i badtripow. wcale nie splyca jakos drastycznie tripa wbrew panujacej tu opini. co innego wrzucanie benzo juz po deksie: to jedynie ma sens jak chcemy z jakiegos powodu juz zbic tripa.
niedojebanie genetyczne
  • 40 / / 0
metkat z paki Acataru przyjęty doustnie o godz 12:00. Można po 22:00 bezpiecznie zarzucić 750mg DXM?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.