Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 2876 / 266 / 0
ale mnie wczoraj ścięła naleweczka home made, przesadziłem, aż do roboty zaspałem i ogólnie z 20 h spałem, uważać radzę z dawkami jak ktoś z prometh miksuje
  • 35 / 5 / 0
Czy jest szansa żeby kwetiapina wzmocniła działanie kody?
  • 72 / 4 / 0
no właśnie jak już do tej prometazyny wracamy to ostrzegam, że w tym miksie (i nie tylko) prometazyna lula do snu i można spać z 15h ciągiem. ja do tego na drugi dzień byłam jeszcze trochę przymulona %-D , a radości z wieczoru poprzedniego żadnej.
  • 2876 / 266 / 0
euforię przed zaśnięciem to ja miałem i to dużą patrząc po rozmowach XD

Fuzja - D5

czy można dostać taniej kodę niż Talvosilen 20 mg x 20 tabl.?
  • 122 / 30 / 2
Nie mieszaj kody z alkoholem = możesz poczuć się fatalnie, na dodatek alko niweluje działanie kody a czasem zmienia w bardzo nieprzyjemne. Kiedyś z koniczności musiałem wypić ze 2 piwa po kodzie. Przed piwami czułem się fajnie, nie mialem mocnej fazy ale było miło. Po piwach zrobiło mi się słabo, ponoć blady byłem jak ściana, a potem przyszedł zjazd.
We are such stuff as dreams are made on.
  • 184 / 25 / 0
21 kwietnia 2021Popeos pisze:
Czy jest szansa żeby kwetiapina wzmocniła działanie kody?
Ja dość często jej używam do podbijania. Chociaż to zależy, bo jeżeli to są twoje początki, i czujesz euforię po kodeinie to nie brałbym kwetapiny, podbije sedacje kosztem euforii, chyba że wziąłbys jak już faza by schodziła.

Dzisiaj to się obudziłem jak zwierzę. W chwili otworzyłem oczy jakbym demona widział, tak szeroko. Serce do teraz napierdala jak szalone, a pierwsza myśl "muszę iść po kode" xD, Obudził się ktoś tak kiedyś ? %-D
  • 1195 / 223 / 32
Ja nie. Brzmi to, jakbyś był jakimś opiozombie.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 778 / 179 / 0
Mocny wyrzut serotoniny za to odpowiada. Najczęściej tak jest właśnie od razu po przebudzeniu żebyśmy mieli siłę na wstanie z łóżka
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 1195 / 223 / 32
i abyśmy mieli siłę zapierdzielać do apteki po kodę %-D
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 778 / 179 / 0
No właśnie apropo kody bo wpadłem tu nie przez przypadek. Kolega od 5 dni bierze 100 setraliny i dzisiaj chciałby zarzucić 16-stke thiocodinu tak na pożegnanie (taa) i czy w ogóle ma to sens ? Bo wiem że przy SSRI koda raczej nie bardzo działa ale bierze dopiero od 5 dni więc może jest jakaś szansa że zadziała.

Ciesze się że już tego nie biorę ale z drugiej strony koda miała to coś fajnego w sobie że dawała bardzo miły stan a nikt nawet obeznany w temacie nie podejrzewał że jestem pod wpływem
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.