Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 85 / 3 / 0
Jest sens zarzucac 100 mg przy tolerce na poziomie 300-350?Dorzucilbym jakies 20mg hydroksyzyny i 1-2 piwka zeby sie wyczilowac,do apteki nie mam jak pojsc aktualnie.Czy lepiej poprostu jutro dokupic i walnac 300?
  • 867 / 253 / 0
Ja bym poczekała do jutra.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 2877 / 266 / 0
ale mnie wczoraj ścięła naleweczka home made, przesadziłem, aż do roboty zaspałem i ogólnie z 20 h spałem, uważać radzę z dawkami jak ktoś z prometh miksuje
  • 35 / 5 / 0
Czy jest szansa żeby kwetiapina wzmocniła działanie kody?
  • 72 / 4 / 0
no właśnie jak już do tej prometazyny wracamy to ostrzegam, że w tym miksie (i nie tylko) prometazyna lula do snu i można spać z 15h ciągiem. ja do tego na drugi dzień byłam jeszcze trochę przymulona %-D , a radości z wieczoru poprzedniego żadnej.
  • 2877 / 266 / 0
euforię przed zaśnięciem to ja miałem i to dużą patrząc po rozmowach XD

Fuzja - D5

czy można dostać taniej kodę niż Talvosilen 20 mg x 20 tabl.?
  • 122 / 30 / 2
Nie mieszaj kody z alkoholem = możesz poczuć się fatalnie, na dodatek alko niweluje działanie kody a czasem zmienia w bardzo nieprzyjemne. Kiedyś z koniczności musiałem wypić ze 2 piwa po kodzie. Przed piwami czułem się fajnie, nie mialem mocnej fazy ale było miło. Po piwach zrobiło mi się słabo, ponoć blady byłem jak ściana, a potem przyszedł zjazd.
We are such stuff as dreams are made on.
  • 184 / 25 / 0
21 kwietnia 2021Popeos pisze:
Czy jest szansa żeby kwetiapina wzmocniła działanie kody?
Ja dość często jej używam do podbijania. Chociaż to zależy, bo jeżeli to są twoje początki, i czujesz euforię po kodeinie to nie brałbym kwetapiny, podbije sedacje kosztem euforii, chyba że wziąłbys jak już faza by schodziła.

Dzisiaj to się obudziłem jak zwierzę. W chwili otworzyłem oczy jakbym demona widział, tak szeroko. Serce do teraz napierdala jak szalone, a pierwsza myśl "muszę iść po kode" xD, Obudził się ktoś tak kiedyś ? %-D
  • 1195 / 223 / 32
Ja nie. Brzmi to, jakbyś był jakimś opiozombie.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 776 / 179 / 0
Mocny wyrzut serotoniny za to odpowiada. Najczęściej tak jest właśnie od razu po przebudzeniu żebyśmy mieli siłę na wstanie z łóżka
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
Zablokowany
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.