Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 2876 / 266 / 0
ale mnie wczoraj ścięła naleweczka home made, przesadziłem, aż do roboty zaspałem i ogólnie z 20 h spałem, uważać radzę z dawkami jak ktoś z prometh miksuje
  • 35 / 5 / 0
Czy jest szansa żeby kwetiapina wzmocniła działanie kody?
  • 72 / 4 / 0
no właśnie jak już do tej prometazyny wracamy to ostrzegam, że w tym miksie (i nie tylko) prometazyna lula do snu i można spać z 15h ciągiem. ja do tego na drugi dzień byłam jeszcze trochę przymulona %-D , a radości z wieczoru poprzedniego żadnej.
  • 2876 / 266 / 0
euforię przed zaśnięciem to ja miałem i to dużą patrząc po rozmowach XD

Fuzja - D5

czy można dostać taniej kodę niż Talvosilen 20 mg x 20 tabl.?
  • 122 / 30 / 2
Nie mieszaj kody z alkoholem = możesz poczuć się fatalnie, na dodatek alko niweluje działanie kody a czasem zmienia w bardzo nieprzyjemne. Kiedyś z koniczności musiałem wypić ze 2 piwa po kodzie. Przed piwami czułem się fajnie, nie mialem mocnej fazy ale było miło. Po piwach zrobiło mi się słabo, ponoć blady byłem jak ściana, a potem przyszedł zjazd.
We are such stuff as dreams are made on.
  • 184 / 25 / 0
21 kwietnia 2021Popeos pisze:
Czy jest szansa żeby kwetiapina wzmocniła działanie kody?
Ja dość często jej używam do podbijania. Chociaż to zależy, bo jeżeli to są twoje początki, i czujesz euforię po kodeinie to nie brałbym kwetapiny, podbije sedacje kosztem euforii, chyba że wziąłbys jak już faza by schodziła.

Dzisiaj to się obudziłem jak zwierzę. W chwili otworzyłem oczy jakbym demona widział, tak szeroko. Serce do teraz napierdala jak szalone, a pierwsza myśl "muszę iść po kode" xD, Obudził się ktoś tak kiedyś ? %-D
  • 1195 / 223 / 32
Ja nie. Brzmi to, jakbyś był jakimś opiozombie.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 779 / 179 / 0
Mocny wyrzut serotoniny za to odpowiada. Najczęściej tak jest właśnie od razu po przebudzeniu żebyśmy mieli siłę na wstanie z łóżka
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 1195 / 223 / 32
i abyśmy mieli siłę zapierdzielać do apteki po kodę %-D
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 779 / 179 / 0
No właśnie apropo kody bo wpadłem tu nie przez przypadek. Kolega od 5 dni bierze 100 setraliny i dzisiaj chciałby zarzucić 16-stke thiocodinu tak na pożegnanie (taa) i czy w ogóle ma to sens ? Bo wiem że przy SSRI koda raczej nie bardzo działa ale bierze dopiero od 5 dni więc może jest jakaś szansa że zadziała.

Ciesze się że już tego nie biorę ale z drugiej strony koda miała to coś fajnego w sobie że dawała bardzo miły stan a nikt nawet obeznany w temacie nie podejrzewał że jestem pod wpływem
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
Zablokowany
Newsy
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.