4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Rel, wszystko kwestia psychy. Ja mając na stanie dychę "3cmc" (albo innego niby MMC/CMC) nie mam żadnego problemu żeby zrobić se reset na 2-4 tygodnie. Raz że zauważam niższe efekty przy wyższych dawkach to mi się nie kalkuluje a dwa że rozjebany nos to wolę odczekać bo wkurwia niemiłosiernie. No i czasem przeplatam z buszkiem. Wszystko jest dla ludzi ale czasem trzeba mieć silniejszą psyche żeby nie wyjebać się na głupi ryj
No i zauważyłem też że najbardziej zniszczeni stimiarze mają choroby psychiczne. A to wiadomo że chujowy mix XD
  • 1 / / 0
Hej. Jestem teraz na detoksie od alko i wykryli mi mefedron, problem w tym że ja nigdy nie brałam mefedronu i ogólnie nic nie biorę od 3 lat. Nie było ostatnio sytuacji żeby ktoś mi podał, no chyba żeby współlokator ale nie miał powodu ani nic nie bierze. Czy możliwe że szpitalny test może się mylić??? Proszę o odpowiedź, dla mnie to ważne bo będę mieć sprawę sądową i może mi to nabrudzić w papierach
  • 1933 / 448 / 4
Najrozsądniejszym chyba krokiem z Twojej strony będzie wniosek o powtórzenie testu.

Tutaj mógł zajść szereg zdarzeń, które dały taki a nie inny wynik.
Od błędu w oznaczeniu próbki, po zanieczyszczenie w samym labolatorium.
Zakładając, że to co piszesz to stan faktyczny i prawda ( i nie zażywasz pewnych leków czy samych specyfików które mogły dać taki a nie inny wynik pomiaru ) - po prostu powtórz test. pozdro.
DXM
  • 51 / 1 / 0
Miałem okazję spróbować w ostatnich dniach legit 3cmc i 4cmc i rozumiem już skąd wzięła się legenda wyjątkowego 4mmc

Oba chlory nie mają nawet namiastki tej ogromnej euforii jaką daje mi mefedron, 4cmc uznałem za totalne gówno, 3cmc dało przynajmniej spoko speed, ale myślę że znacznie łatwiej to przedawkować od mefedronu, ponieważ bardzo się na nim przegrzewałem

Ciekawy jeszcze tylko jestem jak przy 4mmc wypada 3mmc
  • 5214 / 924 / 0
A moze autor jadl lek Sudafed w sporej ilosci . Przeciez to pochodna katynonow
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 13 / 5 / 0
Siema, ile dni przerwy od leków przeciwpsychotycznych należy zrobić żeby mefedron zadziałał? Abilify 15 i Ketrel 100, takie mniej więcej minimum dni żeby w ogóle zadziałał jakkolwiek
  • 301 / 36 / 0
Ja biorę 50-75mg ketrelu codziennie na sen i były epizody z mefem który działał normalnie za każdym razem. Jak już faza schodziła i chciałem położyć się spać to 50mg ketrelu i 0,25 alpry czillowało i kładło pięknie do 8 godzinnego snu.
  • 60 / 10 / 0
25 marca 2025ZemstaKlefedronu pisze:
Miałem okazję spróbować w ostatnich dniach legit 3cmc i 4cmc i rozumiem już skąd wzięła się legenda wyjątkowego 4mmc

Oba chlory nie mają nawet namiastki tej ogromnej euforii jaką daje mi mefedron, 4cmc uznałem za totalne gówno, 3cmc dało przynajmniej spoko speed, ale myślę że znacznie łatwiej to przedawkować od mefedronu, ponieważ bardzo się na nim przegrzewałem

Ciekawy jeszcze tylko jestem jak przy 4mmc wypada 3mmc
Przy 3 MMC nie masz tych takich wypatrzonych kolorów. Z różnic to chyba tyle a i może odrobinę euforia dopaminowa w górę.
Uwaga! Użytkownik dariamiereszynska jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5214 / 924 / 0
3 mmc nie jest takie dzikie o ile o ketonach mozna tak powiedziec Bardziej uczlowieczona faza
A tak z innej beczki
Mialem znajomych , glownie dziewczyny z ktorymi szuralem klefa, 3jke
Raz wzielismy MDMA w krysztale
I wszystkie stwierdzily ze na impreze to jest sztos . A tak to dziwne im sie zalaczaly fazy na keyonach .
Na emce pelen luz , empatia , euforia , muzyka lux i nie myslisz o tym czy ktos widzi ze brales
One mialy dziewicze umysly a na ketonach minoto spięcie im sie wlaczalo.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1933 / 448 / 4
Przecież tych porównań mefa do 3MMC ( i rodziny CMC ) jest od cholery wystarczy poczytać ten,
i nie tylko ten wątek. No dajcie spokój.

Zacznijmy od tego, że jednemu się podoba działanie mefedronu ( np mnie ) a drugiemu NIE!
Jeden woli chodzić na bombie ( jednej kreski ) 2 godziny, a inny woli mieć te bombę w w okolicy 20 min ...
stymulacja? dopamina? sero? wszystko w 4MMC vs 3MMC jest inne, ale ktoś stwierdzi że podobne, no bo kurła jest podobne, 3MMC działa na pewno zdecydowanie dłużej, peak jest inny bardziej dopaminowy itd itd...

W większości też to kwestie osobnicze, bo jak jeden z drugim leciał na chlorach miesiąc / rok czy kilka lat i nagle chce spróbować "króla" ketonów, no to się zdziwi ( zresztą @Stteetart wielokrotnie o tym pisał ) . To specyficzna używka, raczej spodoba się specyficznym ludziom.

Czy da się tym upierd$%^ć jak świnia , oczywiście...
Czy po tobie widać? oczywiście i nie koniecznie ... jednemu wypierdoli źrenice, drugi się nawet nie spoci bo ma tak wyjebaną tolerkę ... to jest taki czarodzien w świecie ketonów, ale wpierdolenie się w nałóg to już jest inna kwestia.

Jak np z 3CMC potrafiłem zrezygnować po 3 kresce, tak mefa ciągnąłem do końca wora - to były dobre czasy.
Które przynajmniej dla mnie się skończyły, szkoda zdrowia.

poczytajcie troszkę plisss. pozdrawiam.
DXM
ODPOWIEDZ
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli

Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.