skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
17 marca 2020Piolun pisze: ile bezpiecznie jest wypić 40 proc. alkoholu w połączeniu z 4 mg alpry... żeby nie przekroczyć rubikonu
Nie rób tego, zaufaj mi, been there done that.
17 marca 2020Piolun pisze: Dzięki dash. To podtrzymuje na duchu jak czyta się że się nie jest samemu i ktoś wie jak to jest. Dostałem namiar specjalistę faceta od uzależnień benzo i innych prochów. Ale tak w głębi samego siebie przemawia coś za tym.. że ja nie chcę z tym kończyć. Może powinienem upaść jeszcze niżej żeby wołać o pomoc. Zrobiłem w swoim życiu niezły rozpierdol. Żongluje na przemian alprą, diazepamem, clonem, lorafenem, zolpidemem, midazolamem i wale to wszystko z alko bo żyć się nie chce w pełnej świadomości i trzeźwości.. tylko płynąć z tym wszystkim i spać... tak a poropo żeby oftopu nie robić.. ile bezpiecznie jest wypić 40 proc. alkoholu w połączeniu z 4 mg alpry... żeby nie przekroczyć rubikonu
19 marca 2020Zielona24 pisze: Po ile chodzi xan z dilerskiej ręki? Gościu wola 20 ziko za sztuke gdzie opakowanie 30 szt chodzi po 70 normalną ceną...
Ale z drugiej strony 70 za blister to jak masz wtyki tak normalnie za blister Alpry 2mg od stu do 150zł trzeba szykować lub w przypadku klona od 60 do 100 złotych. Nie kupuj na sztuki bo naprawde istnieją leki wyglądające jak xanax albo klon-krzyżak a nimi nie są. W przypadku blistra przynajmniej masz pewność co kupujesz...
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.