Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 3013 / 1017 / 0
jak dawka była normalna i przestaniesz czuć, że wyraźny efekt, to możesz się napić. ja mimo wszystko bym nie przesadzał i odczekał te 5-6 godzin, bo tyle lek działa. alkohol silnie wzmacnia benzodiazepiny i może spowodować szybkie urwanie filmu przy nierozsądnym połączeniu z tabletkami. nawet pod jego wpływem można jakąś niewielką ilość spożyć, ale to trzeba siebie znać i wiedzieć na co można sobie pozwolić.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 62 / 3 / 0
Biorę escitalopram 20mg dzień afobam 2x0.5mg dzień co dzień i leki na nadciśnienie. Raz na jakiś czas się nawale wódą ale wtedy nie biorę afobamu w ten dzień za to na kaca ładuje.
  • 1106 / 221 / 0
Ja zawsze czułem, że benzodiazepiny wzmacniają alkohol, nigdy żeby siebie wzajemnie. Wręcz wydawało się, że alkohol przytłumiał działanie benzo przez to, że było go mocniej czuć.
  • 1974 / 521 / 0
17 marca 2020Piolun pisze:
ile bezpiecznie jest wypić 40 proc. alkoholu w połączeniu z 4 mg alpry... żeby nie przekroczyć rubikonu
Nie istnieje coś takiego jak bezpieczne łączenie vódki z alprą.

Nie rób tego, zaufaj mi, been there done that. :świnia:
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 1070 / 135 / 0
17 marca 2020Piolun pisze:
Dzięki dash. To podtrzymuje na duchu jak czyta się że się nie jest samemu i ktoś wie jak to jest. Dostałem namiar specjalistę faceta od uzależnień benzo i innych prochów. Ale tak w głębi samego siebie przemawia coś za tym.. że ja nie chcę z tym kończyć. Może powinienem upaść jeszcze niżej żeby wołać o pomoc. Zrobiłem w swoim życiu niezły rozpierdol. Żongluje na przemian alprą, diazepamem, clonem, lorafenem, zolpidemem, midazolamem i wale to wszystko z alko bo żyć się nie chce w pełnej świadomości i trzeźwości.. tylko płynąć z tym wszystkim i spać... tak a poropo żeby oftopu nie robić.. ile bezpiecznie jest wypić 40 proc. alkoholu w połączeniu z 4 mg alpry... żeby nie przekroczyć rubikonu
No właśnie, nie chcesz przestać bo benzo to jedyne co daje Ci wytchnienie od tego całego syfu. Dopiero jak się szala zysków i start przeważy na te drugie weźmiesz się za siebie (albo nie).
  • 84 / 4 / 0
Po ile chodzi xan z dilerskiej ręki? Gościu wola 20 ziko za sztuke gdzie opakowanie 30 szt chodzi po 70 normalną ceną...
  • 2104 / 465 / 37
Kurwa 20 pln za sztukę xD Nie wierzę, że dzieciaki aż tak dają się dymać. Polecam zerwać jakikolwiek kontakt z dilem.
Lubisz koks?
  • 2394 / 653 / 0
19 marca 2020Zielona24 pisze:
Po ile chodzi xan z dilerskiej ręki? Gościu wola 20 ziko za sztuke gdzie opakowanie 30 szt chodzi po 70 normalną ceną...
20 złotych za tabletkę ?? To nie jest normą w żadnym przypadku. Trafiłeś na kolesia który po prostu szuka frajerów. Benzo kupuję się na blistry i mało kto bawi się w sprzedaż na sztuki ale jeśli już to spotkałem się z Ceną 5zł za tabletkę 2mg klona/ alpry. I to jest wg mnie maxymalna kwota jaką można zapłacić za taką tabletkę jeśli jesteś naprawdę zdesperowany.

Ale z drugiej strony 70 za blister to jak masz wtyki tak normalnie za blister Alpry 2mg od stu do 150zł trzeba szykować lub w przypadku klona od 60 do 100 złotych. Nie kupuj na sztuki bo naprawde istnieją leki wyglądające jak xanax albo klon-krzyżak a nimi nie są. W przypadku blistra przynajmniej masz pewność co kupujesz...
  • 7 / / 0
Czy jest to możliwe, że przez to, że ogólnie spożywam dość spore ilości alkoholu nie wiem 3-4 dni w tygodniu piłem to Alprox na mnie przez to nie działa? Os tanio leci samolotem itp. wpierw wziąłem 0.5mg później tuż przed lotem znowu 0.5mg i jakoś prawie wcale nie odczuwałem działania. Dalej stres dalej jakieś objawy klaustrofobi itp. Więc ogólnie jakoś nie odczuwam żadnych pozytywnych działań tego leku. Tylko właśnie zastanawiam się czy to wynika z tego, że ogólnie lubię wypić. Jeżeli chodzi o tolerancje na alprazolam to przed wylotem to było jak brałem chyba ogólnie 3 raz w życiu więc tolerki na pewno nie mam.
  • 2807 / 363 / 0
Powiem wam ze alpra bardzo fajnie sie laczy z fentanylem ...❤
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.