Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 440 / 66 / 0
Jestem na 150mg sertraliny. Mogę przyjąć niewielką ilość suszonych grzybow, tj np 0,7g-1g?
  • 2632 / 555 / 0
Raczej nic nie poczujesz
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 2 / / 0
Mój debiut Golden Teachera (już ususzony) z growkita wygląda jak na załączniku.
Po lewej pierwszy plon, po prawej drugi.

Jak to oceniacie? czy ten biały osad po lewej to nie pleśń?
Można to szamać?

Przeniesiono ~ Atro
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1455 / 592 / 0
@loloo zle to wyglada z lewej , jakbys nie oczyscil z substratu i byl uwalony w zasuszonej "ziemii" . Kluczowe pytanie jaki zapach ? Nie wyglada jakbys mial wiecej niz 5g tam wiec odpusc sobie dla wlasnego dobra jedz to po prawej .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 2 / / 0
@CieplaPoduszka , dzięki.
Tych po prawej też nie oczyszczałem jakoś wcale, Co jak się nie oczyści?
Te po lewej za późno może zebrałem, już miały kapelusze powyginane w górę, jak na foto.
  • 1455 / 592 / 0
loloo po prostu bedziesz jadl z ziemia wtedy xD
Otwarcie kapeluszy to tylko wypuszczenie zarodnikow wiec jesli sie spozniles nawet to nic takiego .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 11 / 19 / 0
Pozdrawiam z Meksyku z 2500m n.p.m razem z Psilocybe zapotecorum 😎🐲💯
  • 826 / 252 / 0
@LordDragon piękna sprawa. U mnie rośnie Zapotecocaribaea, nawet podobne z wyglądu. Jeszcze nie udało mi się znaleźć.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 9 / / 0
Witam kosmonautów
Wygrzebałem w czeluściach forum, że bad tripa po LSD/grzybach można zniwelować neuroleptykami np. Ketrelem (Kwetiapiną)

Chciałbym wiedzieć natomiast jakich dawek pacjent powinien zastosować, żeby opuścić piekło? 25,50,100,200mg? Orientuje się ktoś?
  • 69 / 23 / 0
Celowałbym w 50mg i ewentualna dorzutka 50mg później. No 100mg na pewno powinno uśpić po psylocybinie ale bez tolerancji na kwetiapinę to może i 50mg załatwi sprawę, dlatego rozbiłbym to na ewentualne dwie dawki
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.