Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
Pieczarki nie rosną na gównie. Pewnie pomyliłeś grzyby.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 99 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: marita.2 »
Za dużo mieszanki grzybowej?! No co Ty! A gdy w końcu mi się znudzi przygotuję z rosołkiem...mniam.
Co do pieczarek, i tego na czym rosną - nie znam się.I jak miałabym rozkminiać, w jaki sposób powstaje żywność, którą jem - w końcu nie tknęłabym niczego i padłabym z głodu.
Znacie:
"...waliliśmy z kumplem gruchę do głównego zbiornika..."( przetwory mleczne); %-D
"...czasem ... lejemy do frytek..."( dania barowe). :wall:
  • 763 / 6 / 0
co ciekawe pieczarki rosną tak jak łysiczki: tam gdzie kiedyś krowa nasrała. np. u mnie w starej stajni przez lata rosły (podłoga ziemna, niebetonowa).
"Prawda jest daleko bardziej potężna niż jakakolwiek broń masowej zagłady" Mahatma Gandhi
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Pieczarki nie rosną na gównie. Pewnie pomyliłeś grzyby.
Jeśli chodzi o naturę to masz rację.
Ale te w sklepach nie są z łąk, tylko z hodowli.
Osobiście poznałem właściciela takiej hodowli, który twierdził, że bierze osady ściekowe z oczyszczalni. Na tym najlepiej rosną. A osad ściekowy to mniej więcej gówno pozbawione szkodliwych, chorobotwórczych, toksycznych związków, organizmów.
I'm broken.
  • 2244 / 23 / 0
Tak. Cudowna natura prosto z hodowli, hehe.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 617 / 5 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
Aż mi ochoty na pieczarki narobiliście.
I na łysiczki.
:kawa: & :skret: o n l y
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Ale dziś zdziwko załapałem, po prostu tego się po łysiczkach nie spodziewałem! I tu takie pytanie mam do tych bardziej obytych z nimi i nie tylko, np dobrze jeszcze żeby sie w ogóle na kwasach i innych kolorogennych świadomościozmieniaczach znali. Otóż zjadłem 41 parasoli i niebo zostało sparaliżowane fraktalami, mozaikami, węzłami zupełnie jak po kwasie. To jest robota hppd? Wydaje mi się, że łysice wyciągnęły z podświadomości wspomnienia z wrażeń wizualnych po innych psychodelikach, a wydaje mi się tak, ponieważ osobnik co je pierwszy raz w życiu jadł takowych wizualni nie miał. Normalnie szok pozytywno-euforyczny :) W działaniu bardziej przypominały mi p. cubensis niźli te, co jadłem w 2006 roku. Niech mi ktoś to mądrzejszy wytłumaczy :cheesy:
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 138 / 2 / 0
pierdol wytłumaczenie, i tak się nie da %-D
jestem naprawdę dobry. Wszytko jest dla mnie łatwe, wad mam niewiele i marnuje się... Nie mogę wziąść się za siebie, bardzo to dla mnie trudne, nie szanuje moich naprawdę zajebistych genów :(
  • 2244 / 23 / 0
Co tu jest do tłumaczenia?
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Tyle, że się zdarza. Żadnych kwasów ani nic takiego próbować wcześniej nie trzeba. One tak mają już.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ODPOWIEDZ
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".