Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Witam, jako że wiele osób gorąco afirmowało miks DXM z innym mocnym psychodelikiem, postanowiłem sam skusić się na takie mocne wrażenia. Do dyspozycji mam 0,8mg 25I-NBOMe lub 10mg 2C-P. Dawkę DXM ustaliłem sobie na 300mg. W jakiej kolejności zarzucać, żeby pikawa nie dostała szału? Czy w razie "w" będę mógł się poratować tabletką flubromazepamu? Kusi mnie też miks z tryptaminami/grzybkami, ale na razie dostępu nie mam :(
  • 105 / 8 / 15
Uwaga na ZS, z 25I-NBOMe bym nie łączył. Najpierw dysocjant, a gdy dysocjant odpali wtedy psychodelik, jednak te fenki działają długo i w przypadku 2C-P dłużej się ładują, musisz tak wyliczyć, aby 2C-P zapaliło tuż po peaku DXM, Ale czas Coming up to też długo, Peak 2C-P powinien zostać osiągnięty ok 1h po peaku DXM.
Ostatnio zmieniony 13 lipca 2015 przez PsychoLab, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 17 / 1 / 0
Cześć, Shakespir
Odpuść kompletnie 2C-P i zostaw na inny raz.
Polecam zrobić tak jak ja zrobiłem, czyli zarzucasz dexa, jak choć troszke go poczujesz, to jesz kwasa (w moim wypadku to było 1mg 25C-NBOMe na 300mg dexa).
  • 3 / / 0
Jak sprawa wyglada z diphenidyne?
Mysle nad 450mg dexa + ok. 120mg difenidyny. Da rade?
  • 17 / / 0
Po długim czasie od ostatniej przygody z DXM zarzuciłem 450mg DXM + 1mg 25I-NBOMe... :)
To był istny pokaz slajdów połączony z teleportacją między łóżkiem a łazienką ( :kotz: ) i zaburzeniami odczuwania czasu. Momentami wydawało mi się, że oglądam siebie w łazience będąc w łóżku i w drugą stronę.
Ogólnie było mocno i ciężko :) 7/10
  • 70 / 1 / 0
Zakaz miksowania z afami i wszystkim co działa na dopadnie! Lepiej z alko już!
  • 241 / 6 / 0
Chcę podbić hometa Acodinem. Zarzucę ok. 200mg DXM i za godzinę tryptamine. Tolerka czysta, ostatni trip miesiąc temu. Ile hometa zarzucać? Tyle ile bez DXM czy dużo mniej?
Uwaga! Użytkownik Dewiantka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3732 / 45 / 0
A czego oczekujesz? DXM zmienia profil dzialania tryptamin imo na lepsze, ale to kwestia subiektywna. Skoro zamierzasz podbijac to zgaduje, ze celujesz w mocne doswiadczenie. Proponowalabym 300 mg DXM i 25 mg hometa. Ostatnim razem tak wlasnie dawkowalam z tym, ze tryptamine aplikowalam i.m. W moim odczuciu najlepsze w tym miksie jest (relatywne) zmniejszenie dystansu do przezywanego doswiadczenia i bardzo mocne efekty wizualne. Tamtym razem odwiedzilam Mexyk podczas parady w swieto zmarlych. Kojarzycie jak tam sie wtedy bawia? Defilada zdobnych, kolorowych czaszek przelatywala przed moimi oczami. W dodatku szalenie lubie meksykanska sztuke, wiec polecam ten miks z calego serca :D Naladuj sie wczesniej jakimis bodzcami estetycznymi, ktore Ci opowiadanie i lec wysoko.

Natomiast milsow z nbomami odradzam z powodu podwyzszonego cisnienia. Przynajmniej mi to przeszkadzalo. Choc odkad walnelam 25b domiesniowo jestem uprzedzona. Ostatnim razem miksowalam kaszlaka z 25n i przez caly trip czulam natretny bodyload, a mentalnie i wizualnie bylo nieszczegolnie, ergo nie warto bylo.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 3 / / 0
Witam! Jest sens łączyć DXM z Promazinem? To neuroleptyk łykam go na odstawce od kodeiny. Troche mnie niesie i chciałbym się miło zagłuszyć :-)
  • 18 / / 0
Re: DXM - miksy
Nieprzeczytany post autor: gidom »
A czy przy łączeniu DXM + 4-HO-MET trzeba brać poprawkę na to, że trip może się wydłużyć niż te klasyczne prorokowe 6 godzin ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.