Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
hehe wiadomo że rozumiemy. grubo było, tylko szkoda że trzeba się męczyć ze zwałem :) ja też się przymierzam do lotu, tylko jeszcze nie wiem kiedy ustawić punkt kulminacyjny (teraz, czy wieczorem)
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 19 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: goa_t_hc »
po 5 browarach, polówce baka na trzech(ciężkie czasy:( ) , teraz ekstrachujemy 15 saszetek benzy %-D namówiłem kumpla zeby dzis zajebał to gównopierwszy raz w życiu;D chciałbym zeby bylo tak jak ostatnio;) benza to jest prawdziwy hardcore;) pozdro dla wszystkich ludzi którzy skosztowali cipacza:)
  • 126 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: qvintix »
kurde mam dylemat...

Czy jeżeli zerwałym sie jutro ze szkoły i około godz. 9:00 walnął sobie powiedzmy 2g benzy i 300mg dexa, a potem musiałbym wrócić do domu powiedzmy o 19-20 to byłby przypał czy nie?? %-D bo niestety musze przyznac ze stesknilem sie za cipaczem :blush: odpiszcie szybko bo normalnie niezdecydowany jestem no :p

Aha i jeszcze jedno - stałoby sie cos gdybym ze 2 godz wczesniej jebnął sobie 5 drażetek tussipectu? jak to reaguje z efedryną? bo ostatnio nie jestem w stanie wytrzymac dnia bez tussiego :rolleyes:

EDIT: dodam jeszcze że ostatnio 2,5g benzy i 450mg dexa zrobiło mnie tak hardkorowo ze dochodziłem do siebie przez tydzien...
Ostatnio zmieniony 14 listopada 2007 przez qvintix, łącznie zmieniany 1 raz.
forgetting
  • 2879 / 101 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
a przez ten czas miałbyś siedziec na dworze, czy gdzie?
jak u jakiegos kumpla, czy cos, to powiniennes dac rade bez przypału... na dworze zmarzniesz zmokniesz, stracisz cierpliwość i wrócisz do domu szybciej.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 126 / 3 / 0
pomyślałem że pojeździłym sobie po wawce...tak z jednego konca miasta na drugi, moze do jakiegos centrum handlowego bym poszedł...jakby mi totalnie odpierdoliło to moze do kina :O do kumpla to raczej nie miałbym gdzie bo za szybko to planowane zeby jakąś ekipe zebrać...

EDIT: Wale, wziąlem ^_^ :cheesy: i jeszcze ustawilem sie tak ze do 17 mam wolna chate, a dopiero potem musze wybic ;-) O 8:10 łyknąłem 300mg dexa, potem zrobiłem extrakcje benzy w autobusie %-D i łyknąłem sobie te 2g ok 8:40. Jak narazie lekkie rozmywanie kształtów i małe zaburzenia błędnika ^_^

EDIdT 2 (9:55): Pierrdtyiuolić konweenaannse - doplija \m bromwaramin jestf troche ostrzerj alek ogarniam
Ostatnio zmieniony 15 listopada 2007 przez qvintix, łącznie zmieniany 2 razy.
forgetting
  • 126 / 3 / 0
a ja miałem strasznie chujowo wczoraj - w sumie wzieło mnie słąbo, benzy nie czułem prawie wcale, tylko lekkie powidoki. To jest totalnie poroniony pomysł, branie tego ścierwa w dzień, jak jest jasno -_- Czułem tylko troche tego dexa, ale też lekko bo to było tylko 300mg, a browary lekko dorobiły bani. Czyli faza słaba, ale zejscie potem takie przejebane ze hoho. Totalnego doła złapałem, ciągle myślałem że przypał bedzie, wzieło mnie na rozkminki pt. "co ja z sobą robię, rzucam to gówno", itd. Trzymało mnie w sumie jeszcze do dzisiaj, poza tym wczoraj na tym zejsciu przeczytałem w empiku 'pamietnik narkomanki' (straszny syf), a dzisiaj 'my, dzieci z dworca zoo' (już lepsza, ale mało obiektywna) to mnie totalnie wzieło na to ze 'dragi są złeeeeeee'. No i w sumie byłoby wszystko dobrze, gdyby nie to, że w trakcie tych przemyśleń przypomniałem sobie ze mam jeszcze w szafie tramadol... :scared: i juz jestem na 100% pewien, ze skonczy sie to jakąś końską dawką na noc... <_<
forgetting
  • 126 / 3 / 0
kurwa jebłem 400mg trampka (nie mam tolery) :/

Po każdej mojej próbie z benzą (na razie 3 i wszystkie z dexem) mysle sobie 'nigdy wiecej' no i jakos tak po tygodniu-dwóch mi to postanowienie przechodzi :/ Kurde straszny niedosytm mam po tym wczorajszym...tak sobie mysle...moze by tak... jutro na noc spróbować samych 2g bez dexa? tylko nie chce przypału, bo raz mialem (po bxm 450:2500, które mną wymiotło totalnie) nie chce az takiego hardkoru... wmowilem starym ze poklocilem sie z dziewczyna i przedawkowalem XANAX %-D skończyło się wizytą u psychologa... ogólnie najmilej wspominam bxm w dawce 450:1500 - chociaz troche malo halunow bylo. chcialbym osiagnac duzo wyrazistych i duzych halunow, ale miec caly czas pelna swiadomos tego ze to tylko trip i wszystko ogarniac...da sie tak? jesli tak to jaka dawka? z gory dzieki za odpowiedz ;]
forgetting
  • 88 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Tenpa-San »
Ludki najpierw zrobiłem ekstrakcje 1g benzy na 1 warstwe husteczki. Wszystko cacy wyschło no i zjadłem po godzinie nie weszło kupiłem jeszcze 0,5 i zjadłem... minęła jakaś godzina od ostatniej porcji i nic sie nie dzieje oprócz lekko zachwianego chodu.. Czy jest szansa że jeszcze wejdzie? Zrobiłem coś źle?
  • 2879 / 101 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
włącz nastrojową muzykę i połóż się w wyrku - pomyśl o takich słodkich stworzeniach jak robaki, pająki itd (pamiętaj o zgaszonym świetle)
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 88 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Tenpa-San »
niestety nic sie nie dzieje trudno trzeba iść spać :zzz: ciekawe co sie stało że to już 2 próba i nie działa :wall:
ODPOWIEDZ
Newsy
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.