Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
hehe wiadomo że rozumiemy. grubo było, tylko szkoda że trzeba się męczyć ze zwałem :) ja też się przymierzam do lotu, tylko jeszcze nie wiem kiedy ustawić punkt kulminacyjny (teraz, czy wieczorem)
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 19 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: goa_t_hc »
po 5 browarach, polówce baka na trzech(ciężkie czasy:( ) , teraz ekstrachujemy 15 saszetek benzy %-D namówiłem kumpla zeby dzis zajebał to gównopierwszy raz w życiu;D chciałbym zeby bylo tak jak ostatnio;) benza to jest prawdziwy hardcore;) pozdro dla wszystkich ludzi którzy skosztowali cipacza:)
  • 126 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: qvintix »
kurde mam dylemat...

Czy jeżeli zerwałym sie jutro ze szkoły i około godz. 9:00 walnął sobie powiedzmy 2g benzy i 300mg dexa, a potem musiałbym wrócić do domu powiedzmy o 19-20 to byłby przypał czy nie?? %-D bo niestety musze przyznac ze stesknilem sie za cipaczem :blush: odpiszcie szybko bo normalnie niezdecydowany jestem no :p

Aha i jeszcze jedno - stałoby sie cos gdybym ze 2 godz wczesniej jebnął sobie 5 drażetek tussipectu? jak to reaguje z efedryną? bo ostatnio nie jestem w stanie wytrzymac dnia bez tussiego :rolleyes:

EDIT: dodam jeszcze że ostatnio 2,5g benzy i 450mg dexa zrobiło mnie tak hardkorowo ze dochodziłem do siebie przez tydzien...
Ostatnio zmieniony 14 listopada 2007 przez qvintix, łącznie zmieniany 1 raz.
forgetting
  • 2879 / 101 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
a przez ten czas miałbyś siedziec na dworze, czy gdzie?
jak u jakiegos kumpla, czy cos, to powiniennes dac rade bez przypału... na dworze zmarzniesz zmokniesz, stracisz cierpliwość i wrócisz do domu szybciej.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 126 / 3 / 0
pomyślałem że pojeździłym sobie po wawce...tak z jednego konca miasta na drugi, moze do jakiegos centrum handlowego bym poszedł...jakby mi totalnie odpierdoliło to moze do kina :O do kumpla to raczej nie miałbym gdzie bo za szybko to planowane zeby jakąś ekipe zebrać...

EDIT: Wale, wziąlem ^_^ :cheesy: i jeszcze ustawilem sie tak ze do 17 mam wolna chate, a dopiero potem musze wybic ;-) O 8:10 łyknąłem 300mg dexa, potem zrobiłem extrakcje benzy w autobusie %-D i łyknąłem sobie te 2g ok 8:40. Jak narazie lekkie rozmywanie kształtów i małe zaburzenia błędnika ^_^

EDIdT 2 (9:55): Pierrdtyiuolić konweenaannse - doplija \m bromwaramin jestf troche ostrzerj alek ogarniam
Ostatnio zmieniony 15 listopada 2007 przez qvintix, łącznie zmieniany 2 razy.
forgetting
  • 126 / 3 / 0
a ja miałem strasznie chujowo wczoraj - w sumie wzieło mnie słąbo, benzy nie czułem prawie wcale, tylko lekkie powidoki. To jest totalnie poroniony pomysł, branie tego ścierwa w dzień, jak jest jasno -_- Czułem tylko troche tego dexa, ale też lekko bo to było tylko 300mg, a browary lekko dorobiły bani. Czyli faza słaba, ale zejscie potem takie przejebane ze hoho. Totalnego doła złapałem, ciągle myślałem że przypał bedzie, wzieło mnie na rozkminki pt. "co ja z sobą robię, rzucam to gówno", itd. Trzymało mnie w sumie jeszcze do dzisiaj, poza tym wczoraj na tym zejsciu przeczytałem w empiku 'pamietnik narkomanki' (straszny syf), a dzisiaj 'my, dzieci z dworca zoo' (już lepsza, ale mało obiektywna) to mnie totalnie wzieło na to ze 'dragi są złeeeeeee'. No i w sumie byłoby wszystko dobrze, gdyby nie to, że w trakcie tych przemyśleń przypomniałem sobie ze mam jeszcze w szafie tramadol... :scared: i juz jestem na 100% pewien, ze skonczy sie to jakąś końską dawką na noc... <_<
forgetting
  • 126 / 3 / 0
kurwa jebłem 400mg trampka (nie mam tolery) :/

Po każdej mojej próbie z benzą (na razie 3 i wszystkie z dexem) mysle sobie 'nigdy wiecej' no i jakos tak po tygodniu-dwóch mi to postanowienie przechodzi :/ Kurde straszny niedosytm mam po tym wczorajszym...tak sobie mysle...moze by tak... jutro na noc spróbować samych 2g bez dexa? tylko nie chce przypału, bo raz mialem (po bxm 450:2500, które mną wymiotło totalnie) nie chce az takiego hardkoru... wmowilem starym ze poklocilem sie z dziewczyna i przedawkowalem XANAX %-D skończyło się wizytą u psychologa... ogólnie najmilej wspominam bxm w dawce 450:1500 - chociaz troche malo halunow bylo. chcialbym osiagnac duzo wyrazistych i duzych halunow, ale miec caly czas pelna swiadomos tego ze to tylko trip i wszystko ogarniac...da sie tak? jesli tak to jaka dawka? z gory dzieki za odpowiedz ;]
forgetting
  • 88 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Tenpa-San »
Ludki najpierw zrobiłem ekstrakcje 1g benzy na 1 warstwe husteczki. Wszystko cacy wyschło no i zjadłem po godzinie nie weszło kupiłem jeszcze 0,5 i zjadłem... minęła jakaś godzina od ostatniej porcji i nic sie nie dzieje oprócz lekko zachwianego chodu.. Czy jest szansa że jeszcze wejdzie? Zrobiłem coś źle?
  • 2879 / 101 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
włącz nastrojową muzykę i połóż się w wyrku - pomyśl o takich słodkich stworzeniach jak robaki, pająki itd (pamiętaj o zgaszonym świetle)
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 88 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Tenpa-San »
niestety nic sie nie dzieje trudno trzeba iść spać :zzz: ciekawe co sie stało że to już 2 próba i nie działa :wall:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.