Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 494 / 144 / 0
No miały być równe 5, ale były ważone kilka miesięcy temu i przez to że doschło mocniej to się zrobiło 4.4, aktualne źródło ma aktualnie przerwę od hodowli i na szybko jakbym chciał kupować to sporo drożej by mi wyszło gdzie indziej dlatego równa 5 jest mi w tej chwili trochę nie na rękę. Może tak miało być i tym razem ma być tyle a następnym razem 5g dopiero. A co do tego że nie ma znaczenia czy oczy otwarte czy zamknięte to zdarzyły mi się tripy na innych psychodelikach gdzie nawet nie pamiętałem o oczach, w ogóle o swoim istnieniu.
  • 1 / / 0
Witam. Jestem totalnie początkujący i znalazłem kilka grzybów. Czy któryś z nich to ten odpowiedni?
20231029_162750.jpg
20231029_162758.jpg
20231029_162805.jpg
20231029_162816.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 494 / 144 / 0
@NowyUzytkownik zły watęk, o identyfikację pytaj się na grzyby-zamieszczamy-swoje-zdjecia-pytan ... 11715.html
  • 1 / / 0
jaka dawka na średnie doznania chłop 75 kg 180 cm ?
  • 494 / 144 / 0
waga przy psychodelikach chyba nie ma większego znaczenia, dla mnie 2g były w sam raz na pierwszego tripa
  • 1345 / 147 / 8
znalazłem dzisiaj takie grzybki. coś ala Muchomor czerwony ale zielony/niebieski. drugi grzybek z mario bros. ktoś wie co to jest?
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 605 / 156 / 0
To pierścieniak grynszpanowy
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 494 / 144 / 0
@cbsz kilka postów wyżej pisałem, że inny wątek jest od identyfikacji, na przyszłość tam pytaj się o to co to za grzyb
  • 31 / 3 / 0
Wie ktoś ile suszonych łysiczek lancetowatych na pierwszy raz? w sensie bardziej mnie interesuje ile to gram bo zamierzam zarzucić dwójkę.
  • 605 / 156 / 0
@karzeu420 Kup pan wagę. Wydatek nieduży, a jak wiele problemów rozwiązuje.

Na oko, to z 20-30 sztuk waży grama.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
ODPOWIEDZ
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.