Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1683 / 271 / 0
Mija trzecia doba od ostatniej dawki klona i zaczynam wierzyć że uwolniłem się od wjebania w benzo po kilku miesiącach powolnej odstawki. Byłem już na 0.5 mg branym co dwa dni. Nie ma żadnych objawów benzo głodu, jeśli jutro mnie nie dopadną będę mógł być chyba pewien.
Byłem wcześniej wjebany w etizolam a potem w alprazolam także wiem czego się spodziewać, chociaż te dwa to bardzo krótko działające benzyny, klon bodajże 35 godzin trzyma normalnie ale przy wielu miesiącach brania pewnie dłużej.
W każdym razie jestem dobrej myśli, na wszelki wypadek noszę przy sobie 0,5 mg klona i alprazolam. Jeśli rzeczywiście się uda tak bezboleśnie z niego zejść do końca, to na pewno w jakimś stopniu też dlatego że od miesiąca nie piję. Prędzej czy później zacznę ale to dopiero po całkowitym wyjściu z benzogówna.

przeniesiono- detronizator
  • 3 / / 0
to juz 51 dzien bez ataku 👍😊

do modernizacji.. dlaczego tytul postu zostal zmieniony
na mylny? nie chodzi aby pozbyc sie ogolnie benzodziazepin tylko o lorazepam ktory duzo osob nie moze przestac brac a o epilepsji wspomnialem przy okayji co mi pomoglo przy atakach.. prosze o poprawienie tego..

przeniesiono do ogólnego tematu, skoro i temat ogólny - detronizator
Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2024 przez GanjaOmen, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 960 / 17 / 0
Jak uważacie czy to dobry schemat lekarz mi ustalil z odstawienia 1,5mg clon co tydzień odstawic 0,5 mg i zastąpić nim diazepam
  • 1037 / 245 / 0
Wszystko zależy od tego jak długo bierzesz tego clona i na co. Przejście na diazepam jest zawsze dobrym rozwiązaniem, ja dołożył bym jeszcze do tego rumianek ale dopiero kiedy clon całkowicie wyjdzie z organizmu to minimum po tygodniu po zaprzestaniu przyjmowania.
  • 13 / 1 / 0
@elcamino Próbowałem tego clona, spoko czułem sie jak taki skurwysynek z niezłym flow który by wszystkich przegadał a może nawet wygrał WBW XD Ale still, to nie dla mnie, bromek rządzi i koniec. Tylko trzeba stopniowo odstawiać. Może z jakimś dodakiem żeby nie wpaść w depreche. Może macie jakieś sposoby na odstawke bromka? Bo moja ostatnia odstawka na zimnego indyka była mega bolesna
trwała jakieś dwa tygdnie i myślałem że wyląduje w psychiatryku. A no i uderzyła ze sporym opóźnieniem bo gdzieś po niecałym tygodniu.

• 3244 / 553 / 0
Nie wiem czy da się zejść z tego bez bólu i wkurwienia, im dłuższy czas tym większe ryzyko nawrotu, lepiej być w zamknięciu
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 248 / 86 / 0
Bez bólu i wkurwienia nie ma opcji żeby z tego zejść, ale myślę, że nie trzeba cały czas być w zamknięciu tylko uczęszczać na terapię. Na pewno będzie łatwiej, a ryzyko nawrotu jest zawsze.
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2881 / 623 / 0
Odstawiasz tak samo jak inne benzosy, ciężej może być ze względu na okres półtrwania, wiadomo. Ale trzeba uregulować pory przyjmowania, stopniowo zmniejszać dawki bromka i wdrażać diazepam aż do całkowitego przejścia na niego, po czym redukować do jak najniższej dawki. Czemu miałby tu być jakiś wyjątek? To najsensowniejsza metoda.

CT to nie jest dobry pomysł.

KONTAKT PW + PRIVNOTE.COM
  • 81 / 11 / 0
Dokładnie, CT to nie jest dobry pomysł, ja skutki CT od alpry czuję do dziś a minął już rok, może nawet trochę więcej

Uwaga! Użytkownik elcamino nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 960 / 17 / 0
Lekarz zalecił mi z dawki clon 1mg co 2tygodnie schodzić co 0,5mg I wprowadził relanium 2x5mg.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.