http://imageshack.us/a/img341/2805/38263385.jpg
http://imageshack.us/a/img443/8039/14975372.jpg
http://imageshack.us/a/img824/3366/55908547.jpg
@noithai, przyznaję ,mało. Po prostu myślałam, że te "czynności" to jakieś obowiązki, od razu pomyślałam o sprzątaniu.
primum non nocere
mam jeszcze jedno pytanie, jak to jest z tym sniffem? prawdopodonie od chwili, gdy dostane gram, po 3 godzinach muszę być trzeźwy, a chciałbym jednak to stestować. czy 100-150 mg sniff bedzie ok?
astralnykutas pisze:mam jeszcze jedno pytanie, jak to jest z tym sniffem? prawdopodonie od chwili, gdy dostane gram, po 3 godzinach muszę być trzeźwy, a chciałbym jednak to stestować. czy 100-150 mg sniff bedzie ok?
Jeden sniff na pewno nie będzie trzymał 3h , ale może być widać że coś nie tak jest po obniżonym nastroju, zmniejszoną rozmownością czy też nawet po oczach, zależy - jak nie jesteś super nowicjuszem to ja bym testował na Twoim miejscu
Bez sensu wg mnie brać w taki sposób, niepotrzebny stres i sobie fazę popsujesz. Nie możesz jeden dzień poczekać na bardziej odpowiedni moment? ;) Rozumiem, że byś wziął wypróbowaną, znaną Ci substancję, ale przecież nie wiesz, jak metafedron na Ciebie zadziała (głównie chodzi mi o to, jak silnie).
No ale to Twój wybór. :) Odpowiadając na pytanie: Po 100 mg po 3 h (raczej) na pewno nie będziesz miał nie wiadomo jakiej fazy, możliwe że to będzie już początek zejścia (spoko, nie jest dotkliwe), uważam tak jak @astralny, że ogarniesz. Zreszta, to zwykły keton, zwiększa pewność siebie i wywołuje otwartość czy słowotok, ale z zachowaną kontrolą nad sobą.
edit: nie mogę powiedzieć, jak wyglądały moje źrenice stricte po 3-MMC, bo oprócz tego brałam parę innych stymulantów wtedy, ale widac było, że ćpałam.
primum non nocere
A tak w ogole to nie wal tego w nos... szkoda prochu ^_^
Kurwa że też wam sie to 3-MMC jeszcze nei znudziło ?
Mialem go nieco i testowalem wielokrotnie w niewielkich dawkach.
Nowego sortu mam bardzo duzo, testowalem juz cale mnostwo razy i roznica jest widoczna. Przede wszystkim wieksze zamulenie, mniejsza euforia, wieksza empatia i chec wrzucanie jednej duzej dawki zamiast malych z ciaglymi dorzutkami jak w przypadku pierwszego sortu (bardzo typowe dla mefa, traktowalem to jak kokaine i zarzucalem co 30 min)
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.