Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 3955 / 147 / 0
Mozesz zjec troche dexa w samym celu podbicia kody (chyba nawet 2 tabletki starcza przed koda) ale jesli lubisz dexa to mozesz sie normalnie nim nacpac iloscia jaka lubisz a jak juz bedzie schodzic to wrzucic kode ktora dziala wtedy mocniej niz zwykle. Osobiscie robilem tak i chwalilem sobie, pierw 450 dexa a jak schodzi 150-300 kody i zawsze bylo ok. Oczywiscie warto zjesc antyhistamine przed tym mixem.
niedojebanie genetyczne
  • 10 / / 0
Dobra, zrobiłam sobie miks. Głupi miks i zdaje sobie z tego sprawę. Ale wiecie sami jak to jest na ciśnieniu. Przewróciłam pół chaty by coś znaleźć. Na pierwszy ogień poszło trochę kota (z sześciu tabsów acataru), potem dowaliłam całe pudełko sudafetu (12 tabsów), jakieś 15 minut później ok. 600mg DXM i za kolejne 15 minut 200mg kod. Wszystko zostało popite kawą. Czterema mocnymi kawami. Zajebałam wczoraj między 17-18. Nocka zarwana. To już jakieś 12h mnie trzyma. Tętno między 120-150. Waga 46 kg. Oczy jak 5zł. I teraz moje pytanie... Jak długo jeszcze mnie potrzyma?
  • 23 / 1 / 0
DXM to substancja w której się zakochalem :) Ale ostatnio testuje sobie również beta-ketony, i wiem ze stymulanty + DXM to morderstwo dla organizmu ale zastanawiam się nad dodaniem do 450mg deksa jak juz zacznie się rozkrecac, ok 100mg 3mmc. Z moich testów wynika ze substancja nawet w większych ilościach jest delikatna dla organizmu. Wiec o serduszko się nie boje, pytanie co z jakim kolwiek uszkodzeniem mózgu? W końcu 3mmc oddziałuje w głównej mierze na serotonine wiec powinien ładnie wspolgrac z DXM. Spodziewał bym się bardziej euforycznej fazy DXM'owej co bardzo mnie kusi ale jeśli ma mi to bardzo źle wpłynąć na procesor to raczej po dziękuje ;) Co o tym myślicie?
  • 105 / 8 / 15
Możesz dostać zespół serotoninowy.
  • 23 / 1 / 0
A czy jak zjadłem 2,5h temu ok 100mg ethcat'a to mogę spokojnie zarzucić DXM?
  • 4807 / 267 / 0
bez problemu
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 23 / 1 / 0
A jeśli wczoraj zjadłem 450mg DXM, to dziś mogę pobawić się z 3mmc? Nie duże ilość 100-250mg, jest ryzyko ZS, jeśli tak to duże?
  • 2372 / 56 / 0
Jakieś tam jest, ale bez szału przy takich dawkach. Wrzucaj i życzę miłego dnia. :)
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 17 / 1 / 0
Wczoraj połączyłem 3-MMC z DXM. Wyglądało to tak, 300mg DXM najpierw, nadszedł peak - trochę się nim pocieszyłem(okolo 40min) i stwierdziłem, że wyjmę z szafki trojke i zobacze co sie stanie. Zjazdu prawie nie bylo, faza tez bardzo lagodna. Na mnie tak to podzialalo, ale wydaje mi sie, ze jakby polaczyc takie same ilości (okolo 300mg jednego i drugiego wzialem), tylko że na samym peaku, to by mogło być jakieś niebezpieczne. Z mefą styczności nie miałem, z tego co mi się wydaje to jest bardzo podobne w działaniu do 3-MMC
  • 3955 / 147 / 0
wrzucalem 3mmc w sporych dawkach (w sumie w ciagu 3-dniowym nawet, ehehe) na mocnym ssri i nic zlego sie nie dzialo, tym bardziej dzien po deksie nic zlego nie powinno sie dziac, najwyzej czyememce bedzie dzialac mocniej. :*)
niedojebanie genetyczne
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.