Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Ciekawi mnie natomiast, jakbym się zachowywał gdybym miał towarzystwo, czy to trzeźwego sittera, czy też kompana pod wpływem, gdyż do tej pory zawsze byłem w swoim doświadczeniu zupełnie sam. Wiem tylko, że moja trzeźwa obecność zawsze wpływała na tripujących, których miałem pod swoją opieką. Bywałem dla nich ostatnim człowiekiem na ziemi poza nimi samymi, zaś potem i ja zamieniałem się w nich samych i nie było już nikogo poza nimi. Innym razem byłem prześmiewcą, który zuchwale nabijał się z ich stanu (rzecz jasna, nic z tych rzeczy, siedziałem cicho jak mysz pod miotłą). Ostatnim razem mieniłem się niczym ważny NPC w grze, u którego podróżnik otrzyma nagrodę/odpowiedź/wyzwolenie(?), ale osoba ta wolała przeczekać, aż to wszystko zniknie i chyba oboje wiedzieliśmy potem, dlaczego tak wybrała. Czasem dla własnego dobra nie chcemy otrzymać niektórych odpowiedzi.
Mnie natomiast Grzyby ostatnio wyłącznie korygują zadany przed laty kurs. A to pomogą komuś wybaczyć jego słabość, czy też zwrócą uwagę, że byłem dla kogoś za ostry. Taki rodzaj spowiedzi, ale bez zadanej pokuty, bo to przecież nie na tym polega, by wraz za "zbrodnią" musiała podążać adekwatna "kara". I tyle, żadnych dodatkowych nauk. Jakby fundament już związał na tyle, że nie trzeba kolejny raz uśmiercać mojego ego, albo pokazywać mi, że tak naprawdę to wszyscy jesteśmy jednością, tyle że widzianą z zupełnie różnej perspektywy każdego człowieka z osobna. Zatem, czego chcieć więcej, skoro wszystko mam?
https://www.zamnesia.com/magic-mushroom ... calculator
The body or a conscious mind'
Po dwóch miesiącach przerwy od grzybów mam zamiar zarzucić 2,5g. I tu mam pytanie czy to akuratna dawka dla mnie żebym ogarniał fazę jeszcze. Biorę tez paroksetynę 40mg/d, ale to nie powinno zbić fazy skoro za pierwszym razem było ok.
Jaka jest różnica między Łysiczka lancetowata a kubańska?
Łysiczka jest jakieś 1,5x mocniejsza od kubańskich.
Fuzja - D5
PS: Pierdol te ssri, popsujesz sobie siusiaka.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.