Proszę o scalenie.
[/quote]
Skończyły się ale dalej nie ma odpowiedzi dlaczego nie robią już dobrego mefedronu? Co jest tego przyczyną? Widzę że ludzie piszą że jest dostęp. Może i jest ale widzę nawet tu po forum że ten dostęp dobrego to jest może 5% całości. Reszta to niestety gówno.
27 kwietnia 2024Stteetart pisze:mefedron to mefedron. Różnić się będzie co najwyżej mieszanka enancjomerów..23 kwietnia 2024dokosa9570 pisze: Witam
Czy jest możliwość dostania chociaż w połowie tak dobrego mefedronu jak był za czasów dopalaczy?
Dla mnie jest to ciekawe bo myślę, że mefedron taki jak za czasów legala robiłby furore i więcej ludzi by go brało.
Tak samo jak amfa, gdzie bardzo ale to bardzo dużo osób przestało brać bo szkoda na to kasy.
Jeśli masz mefedron to masz to co kiedyś a, że leb nie ten to wydaje Ci się, że to inna substancja.
Chyba, że macie inna substancje czy słaby mefedron.
Aczkolwiek od lat dobry mefedron nie był tak łatwo dostelny jak teraz.
W ogóle to powinniście inaczej pytać - czemu OBECNIE mefedron nie działa na Was jak kiedyś ?
Na logikę - skoro kiedyś w gc-ms wychodzi mefedron i dziś wychodzi mefedron to czym on się może różnić ?
Te wszystkie dywagacje,.że.dzis jest inny mefedron czy inna amfetamina są kompletnie bezsensu.
Co do amfetaminy - warto poczytać jak działa. Myślę, że.to mocno rozwieje wątpliwości.
Ja też po kilku latach ćpania zastanawiałem się czemu klefedronu działa na mnie inaczej. Ale ani przez chwilę mi nie przyszło do głowy, żeby pomyśleć, że mam "inny gorszy klefedronu" xD gdzie całość dyskusji można podstawić pod dyskusję o mefedronie.
nie znam sie na odmianach mefa ale zastanawiam sie ktore jest najlepsze i najmocniejsze i jaka jest w ogole roznica miedzy nimi
Adam Beyer - Compressed (Thomas Krome remix) - Recoded LP
ROGAL DDL - 666 ⧸ OFFICIAL VIDEO HD ⧸ NWS
Jak w ogóle wygląda dostępność tego środka? Słyszy się często że ktoś bierze "mefedron" ale z mojego doświadczenia wynika że ktoś nie wie co bierze z rzekomy mefedron to jest zwykłe 4-CMC albo 3-CMC.
Żaden z używających mefedronu ani 4-CMC/3-CMC nie wysyła tego do laboratorium bo zwyczajnie takich użytkowników na to nie stać (przynajmniej tak sądze z ich wypowiedzi)
09 czerwca 2024skrrr pisze: @sfiksowany po co wrzucasz jakieś piosenki z youtube?Nie ma to nic wspólnego z tematem wątku bo jest o mefedronie.Adam Beyer - Compressed (Thomas Krome remix) - Recoded LP
ROGAL DDL - 666 ⧸ OFFICIAL VIDEO HD ⧸ NWS
Jak w ogóle wygląda dostępność tego środka? Słyszy się często że ktoś bierze "mefedron" ale z mojego doświadczenia wynika że ktoś nie wie co bierze z rzekomy mefedron to jest zwykłe 4-CMC albo 3-CMC.
Żaden z używających mefedronu ani 4-CMC/3-CMC nie wysyła tego do laboratorium bo zwyczajnie takich użytkowników na to nie stać (przynajmniej tak sądze z ich wypowiedzi)
09 czerwca 2024sfiksowany pisze:Spoiler:niech ktos kto zna matiego napisze na pwSpoiler:
10 czerwca 2024dokosa9570 pisze: Podobno jest sprawdzony w lab na darkach 85% czystości. Ktoś może próbował?
08 czerwca 2024emilianoes pisze: mam pytanie, mam typka ktory mi sprzedaje i ogolnie to tak jak pisze ma 3 odmiany: biale, rozowe, szklo
nie znam sie na odmianach mefa ale zastanawiam sie ktore jest najlepsze i najmocniejsze i jaka jest w ogole roznica miedzy nimi
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.