ODPOWIEDZ
  • 2814 / 367 / 0
22 czerwca 2023serotoninowy pisze:
Pewnie chodziło właśnie o "tusibi" które nie ma nic wspólnego z 2C-B. To mieszanka kilku narkotyków, pamiętam że @Zgienty nawet filmik wrzucal. Tam było chyba wymieszane kilka dragow. kokaina, MDMA, ketamina, fentantyl nawet chyba czy oksykodon już nie pamiętam i chuj wie co jeszcze. Taka mieszanka to może spalic mozg, dziwię się ludziom którzy podejmują takie ryzyko.

Pamiętam nawet że w tym filmie siedział Gangus z klamka, to gdzieś w Ameryce płd i ten Polak co robił materiał dostal na nóż trochę i odmówił, to tamten machnął klamka i musiał to zajebac w kinol xd
Dokładnie chodzi o " tusibi " ale nazwali to 2-cb i powiedzieli ze to miks ecstasy i ketaminy . I tu lekki zonk bo wprowadzają w błąd człowieka 😅 ecstasy znam dobrze jak dziala itp 2cb 1tab mam na chacie ale leży i czeka . A typ przemycał ketamine w płynie ale zrobili mu narkotest ( bo złapał tripa i nie kontaktował) to wyszło " tusibi " ale oposali jako 2cb 😅
  • 29 / 3 / 0
Siema czemu wszystkie substancje serotoninczne wywołują o mnie dziwne napięcie? Niby jest euforia i wszystko git ale coś przeszkadza. Brałem MDMA grzyby LSD kode tramal DXM oxy i po wszystkim jest to uczucie większe bądź mniejsze
  • 381 / 55 / 0
@SpokoMati Co masz namyśli pisząć dziwne napięcie? Możesz to rozwinąć?

Wiecie czy mke można mieszać z koksem lub amfą?

Jeśli tak to w jakim "stosunku" ;)
Cogito ergo sum
  • 3455 / 563 / 2
Zakładam, że masz uliczną fetę do max 30% czystości.

Hmmm może inaczej w sensie masz amfetaminy co 5g da rady zjeść na weekend.

To taką amfę możesz połączyć z MDMA myślę.

Nie mam pojęcia dwie solidne krechy na pigułkę z 250mg MDMA?

Z koksem lepiej nie łącz bo możesz sobie zrobić sercowe kuku.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 199 / 17 / 0
12 czerwca 2023angelsur12 pisze:
Fioletowo-brokatowe cukierki Louis Vuitton, ktoś może coś o nich więcej powiedzieć ?
Kupsko nas kupskami. Ten szmelc jest dla dzieci. Te kupsko pixy są oparte na 3mmc a nie MDMA. Kup se jak nie masz dojścia do PRAWDZIWYCH piguł.
Fatal Error.
  • 4 / 1 / 0
można brać MDMA jaki sie ma schizofrenie ?
  • 499 / 149 / 0
Wszystko można, ale nie wszystko przynosi korzyść. MDMA jest po części również psychodelikiem więc wydaje mi się, że może nie być to w tym przypadku najlepszym pomysłem, ale szczerze to nie wiem jak to wygląda w praktyce.
  • 381 / 55 / 0
04 lipca 2023beimz pisze:
można brać MDMA jaki sie ma schizofrenie ?
Raczej bym porozmawiał z jakimś psychologiem otwartym na takie tematy. Znając życie pewnie bierze ta osoba już jakieś leki, a takie miksy nie są wskazane.
Cogito ergo sum
  • 703 / 135 / 0
TTraciłem pamięć i świadomość po mixie MDMA (piuguły) z kryształkami RC (pochodne mefedronu) czy to normalne w tym mixie? bo prawie spowodowałem wypadek, co próbowałem tego połączenia odkleiło mnie
  • 381 / 55 / 0
To samo jak zmiksujesz alkohol z MDMA - przy pewnej dawce tracisz pamiec. Niby zachowujesz sie "normalnie" ale na drugi dzien nie pamietasz nic.
Cogito ergo sum
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.