Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 180 / 4 / 0
Zrobiłem ekstrakcję pierwszy raz z 4 paczek. Wyszedł roztwór mętny(nie biały), ale tylko jak się patrzy z boku szklanki, a jak z góry to normalnie, przeźroczysty. Filtrowałem przez jedną warstwę chusteczki. Nie mam co panikować, co nie ?
Suddenly I knew exactly what I needed to do.
  • 742 / 9 / 0
4 paczki to minimum 4-5 chusteczek (takich wyciąganych, cienkich) albo ze 2-3 ręczniki papierowe (zależy od grubości). Przefiltruj drugi raz, dużych strat nie będzie, szczególnie przy drugim filtorwaniu gdzie możęsz wyciskać filter do samego końca z całej siły, bo praktycznie nie ma co pęknąć.

Pozdro
  • 180 / 4 / 0
Wypiłem to już. Jeśli było by tam za dużo para to by roztwór był najzwyklej w świecie biały, a nie był. Ilość lodowatej wody w szklance to około 80ml, więc i tak nie rozpuściło by się tam 20g paracetamolu (=śmierć). Dobrze myślę ?
  • 2652 / 387 / 0
Co? Strach obleciał i trzęsiesz dupskiem? Nic Ci nie będzie, możesz pić śmiało, ale następnym razem postaraj się, żeby roztwór był bardziej klarowny, bo najpewniej zostało tam kilkaset mg paracetamolu. Poza tym widzisz chyba ile przesączu zostało na chustkach.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 180 / 4 / 0
Ja robię tak że daję cienką wartstwę tzn 1 listek i nie wyciskam w ogóle tego. Robię jedną filtrację. Oby było dobrze.
  • 742 / 9 / 0
To robisz kurwa tak chujową akcję, że źle mi jak to słyszę. Po raz setny kurwa to napiszę:

>ZIMNA WODA JAK CHUJ, 5 MINUT BEŁTANIA SKRUSZONEGO NA proch ANTIDOLU
>4 grubsze lub 6-7 cienkich chusteczek / 2 cieńsze lub 3 grubsze ręczniki papierowe
>Jak Ci się zleje do 2/3 wysokośći filtra łapiesz za boki i delikatnie dociskasz do około 80-85% całości roztworu po czym dla bezpieczeństwa bierzesz 2 szklanke i wyciskasz z całej siły (nawet jak się przerwie filtr to jeden chuj, max 15% w tej szklance będzie to najwyżej zrobisz mały filtr z 2-3 chusteczek i filtrujesz znowu do tego pierwszego naczynia)
> Gotowe

Zawsze należy zamoczyć filtr, nie ma z niego kapać ale też nie mogą się rozklejać wartswy chusteczek/ręcxzników papierowych.

Ps. 80ml lodowatej wody to zdecydowanie za mało. Przy lodowatej wodzie celuj w minimum 50ml, najlepiej 60-70ml na paczkę wtedy wychodzi najlepiej.
ps. 2 kurwa nie marnuj kodeiny, myślę że dobrze zrobione 300mg to to samo co Twoje 600.
  • 3901 / 563 / 0
J-23 pisze:
Ja robię tak że daję cienką wartstwę tzn 1 listek i nie wyciskam w ogóle tego. Robię jedną filtrację. Oby było dobrze.
To wyciagasz pewnie z polowe kodeiny.....

Ja robilem tak.

Wrzucam tabletki do wody (ok 30-40ml na paczke), wstawiam do zamrazalki. Paracetamol się wytraca, mamy w szklance 2 warstwy.

zakladam namoczone 2-3 chusteczki, filtr do kawy i sru przelewam. Czekam kilka minut, delikatnie wyciskam i potem przelewam jeszcze 1-2 razy mala iloscia wody, wyciskam znowu
  • 292 / 31 / 18
Ma ktoś jakieś doświadczenie z acetylocysteiną po większych dawkach paracetamolu (w razie gdyby ekstrakcja poszła nie tak jak trzeba)? Podobno acetylocysteina nie ma wpływu na kodeinę, ale o wiele lepsze działanie wydaje mi się być po samej kodeinie (+paracetamolu).
"Nie wierzę w to, że miłość ma tysiące obcych imion.
I że dziś są uświęceni, którzy chcieli za nią ginąć.
Jest tak wiele powodów do życia z heroiną,
Ale żaden nie prowadzi nas do upojenia chwilą."
  • 4 / 1 / 0
Witam czy filtr od wody (taki czajniczek jakby, wiecie o co kaman, do góry wlewa się to błoto z kanalizacji, a potem cieknie przez filtr i na dole wychodzi niby czysta, trzeba w koncu dbać o zdrowie %-D , ale wracając, czy przez ten filtr da radę robić ekstrakcję, bo te papierowe robiłem tysiące razy i zawsze, ale to zawsze robię po 5-6 i tracę na tym materiał, wkurza mnie to, a tak patrzę, stoi to, to może sie to nada, hm ?
  • 2972 / 254 / 0
Nie wiem czy już ktoś wspominał, ale przezroczysty roztwór wcale nie oznacza, że nie ma tam paracetamolu, za to z pewnością można stwierdzić, że przez filtr przeszło trochę wypełniaczy z Antka. Jakiś czas temu znalazłem na chacie Efferalgan czy inne gówno (musujący paracetamol, 500mg), rozpuściłem to gdzieś w 15 centach wody i roztwór wcale się nie różnił przezroczystością od wody, do której dodałem parasyf.
Spoiler:
Trochę informacji o Neuralinku, czyli "czipowaniu" ludzi: https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?p=3850696#p3850696
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach

Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.