Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 910 / 0
14 kwietnia 2018Panwolozolo pisze:
Wziąłem na pierwszy raz 30mg. Cos mi grozi, czy nie bd miło? Jakieś pół h temu. Czekam na wejście.
Po co walnales taka dawke :wall: . Masz taka tolerke czy chciales sie zabawic ? Jesli to pierwsze to współczuję a jesli to drugie to o wiele mniejsze dawki !
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1941 / 194 / 0
Mimo wysokiej tolerki zadziałał mocno w tle. Lęki i głód ustały. Dawka 6mg.
Take DXM and Be Happy
  • 8103 / 910 / 0
26 kwietnia 2018Demis pisze:
Dawka 6mg.
I to mi sie podoba, wycisnac max. z substancji biorac jak najbardziej najniższą dawke.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 152 / 3 / 0
mnie dopiero satysfakcjonowały dawki z rzędu 24+, ale to przez tolerkę tak samo odczuwalna dawka f zepamu zaczna sie od 16mg.
  • 1305 / 162 / 0
Wczoraj dawka 30mg lajtowo bylem taki zooobojetnialy strasznie pada na wzrok
Mało ekonomiczne benzo ale miała odskoczni1a od klon

Dziś zjedzone 12mg bromka 2mg alpry 900mg tramalu i powiem że jest inaczej niż łączenie tego z klono po południu znowu dorzucę i napiszę wrazenia
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1305 / 162 / 0
Dziś mogę szaleć jutro detox hehe poszło 1.4 G tramalu 30mg bromka i 3mg alpry zobaczymy co z tego bedziee teraz jadę do innego miasta mam nadzieję ze nie padnie hehe
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1305 / 162 / 0
Nie mogę już edytować ale owiemvp 30mg bromka 3mg alpry dopieuro dodanie kody i substancje pokazały pazurem hehe
  • 2198 / 366 / 0
Kurde nie wiem jak to ocenić

Na pewno smak - no smaczny, słodki.
Działanie nie jest jakieś bardzo mocne, ale czuć mocny efekt przeciwlękowy.
Hmmm, ''euforii'' chyba nie poczułem - może to za duże dawki,
wydaje mi się,że zwiekszanie nic tutaj nie da.
Bez tolerki, w dawkach 3/6 bromazepam działa naprawdę dobrze - wyżej tylko zmuła i spanie.

Raczej przyjemniejsze niż alpry i klony
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 3630 / 598 / 1
dla mnie również brom> alpra
nie zmulał mnie tak jak alpra, ale za to fundował zaburzenia równowagi przy duzych dawkach. no i mieszałem z 2 piwami
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 2897 / 619 / 10
Bromek to cudna pluszowa euforia, a z kolei alpra to godmode :hug:
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
ODPOWIEDZ
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.