Może jak się wjebie tak jak ty to wyjde s tego i napisze wam ftedy że już wyszłem
*pisownia oryginalna :-)
Rozgryzienie tabsa SR spowoduje, że wejdzie on normalnie? (tj.szybciej i mocniej, jak "zwykła" tabletka)
Dojedzenie do alpry klona w małej, nieodczuwalnej dawce (np.1mg dla mnie) spowoduje zwiększenie działania alpry, wydłużenie jej działania, czy w ogóle nie poczuję różnicy po dorzuceniu clonazepamu?
Według wikipedii polskie leki z 2mg w górę są tylko pod postacią tabletek SR (od czego to skrót, różni się to od retardów?).
Pytam się o łączenie, bo nie wiem jak rozegrać pierwszy raz koleżanki z tą substancją. Jaka dawka, kiedy dorzucić na jej pierwszy raz, by było fajnie, ale bez pobudki na Mongolskim dworcu.
CannaBeat pisze:Tak wiem o tolerancji krzyżowej, ale chodziło mi o połączenie jednego i drugiego, myślałem, że wystąpi synergizm, czy coś w tym stylu( nie śmiać się!);).
Według wikipedii polskie leki z 2mg w górę są tylko pod postacią tabletek SR (od czego to skrót, różni się to od retardów?).
Pytam się o łączenie, bo nie wiem jak rozegrać pierwszy raz koleżanki z tą substancją. Jaka dawka, kiedy dorzucić na jej pierwszy raz, by było fajnie, ale bez pobudki na Mongolskim dworcu.
AwesomeRemix pisze:ja jestem niezniszczalny 20 diazepamu + bro nieboje sie wjebania w jakies leki na depresje jak cos to polecam pernazyne lek nassenny dobrze dziala na układ newowy z helu wyszlem wlasnie na pernazynce no wiadomo jakis tramal moze pomoc Ale LECZXNICZO RElaksatorzy
Supermen też myślał, że jest niezniszczalny, przyćpał kryptonit i każdy wie jak to się skończyło.
jak ta kolezanka ma duze dosw.z benzo,to ciezko powiedziec.jak mojej dziewczynie dalem 5mg relanium a brala to kilka razy w zyciu to mowila ze bylo fajnie.a tak btw moze ktos obeznany powiedziec czym sie rozni sr od xr.extended to przedluzony,slow powolny,czyli xr dziala dluzej od sr,czy nie?
fiziumiziu pisze:na mnie klon dzialal bardziej pobudzajaco,alpra uspokojajco,na wiekszosc tak chyba dziala.
Co do xr i sr to na moje na jedno wychodzi - cel taki, żeby powoli się rozpuszczały i wchłaniały, przez co działają dłużej. Mówiąc prościej nam hyperlekożercą symbol xr lub sr mówi o tym, że należy tabletkę rozgryźć przed zażyciem
Może to być spowodowane faktem, że jestem wjebany w kode i trudno "naprawić" mój łeb pod kątem emocjonalnym? Czy jest ktoś, komu alpra pomogła w relacjach międzyludzkich? Z tym mam największy kłopot, boje się ludzi.
Licze na konkretną odpowiedź: czy alpra powinna powodować wzrost pewności siebie i gadatliwości? Czy "z gówna bata nie ukręcisz"?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.