Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 86 / / 0
On 20 tabsów po 5mg pewnie je %-D a Wy się śmiejecie. Ja dopiero zaczynam, pierwsze dawki, po 10mg i ledwo czuć.

Może jak się wjebie tak jak ty to wyjde s tego i napisze wam ftedy że już wyszłem :cool: tsza być hardkorem*

*pisownia oryginalna :-)
Uwaga! Użytkownik Scout nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
a propos dekstrometorfanu, w celach rekreacyjnych u mnie się ten specyfik średnio sprawdził(kiepski pseudo-dysocjant :-/ ),lecz pomógł przy odstawce opiatów(szczególnie tramalu) w dawkach po 90-150 mg dziennie+bezno(klon 2-6mg)+zolpidem(20mg tylko na noc) przez tydzień(DXM zamyka otwarty kanał NMDA i ponoć bywa stosowany przy innych uzależnieniach).Pomijając sraczkę,poty i lekkie skręty,całkiem znośnie,-po tygodniu została tylko nuda i chęć ujebania się,ale to już kwestia spaczonej osobowości :nuts:
  • 486 / / 0
Może było, ale nie mogę znaleźć.
Rozgryzienie tabsa SR spowoduje, że wejdzie on normalnie? (tj.szybciej i mocniej, jak "zwykła" tabletka)
Dojedzenie do alpry klona w małej, nieodczuwalnej dawce (np.1mg dla mnie) spowoduje zwiększenie działania alpry, wydłużenie jej działania, czy w ogóle nie poczuję różnicy po dorzuceniu clonazepamu?
  • 155 / 3 / 0
a nie wiem,CannaBeat.ja odkad siagam pamiecia rozgryzam benzo,xanaxy tez rozgryzalem.ale nie pamietam czy to bylo sr.drugie pytanie, w tak malej dawce nie poczujesz roznicy.istnieje tolerancja krzyzowa przy wszystkich benzo.
  • 486 / / 0
Tak wiem o tolerancji krzyżowej, ale chodziło mi o połączenie jednego i drugiego, myślałem, że wystąpi synergizm, czy coś w tym stylu( nie śmiać się!);).
Według wikipedii polskie leki z 2mg w górę są tylko pod postacią tabletek SR (od czego to skrót, różni się to od retardów?).

Pytam się o łączenie, bo nie wiem jak rozegrać pierwszy raz koleżanki z tą substancją. Jaka dawka, kiedy dorzucić na jej pierwszy raz, by było fajnie, ale bez pobudki na Mongolskim dworcu.
  • 420 / 2 / 0
CannaBeat pisze:
Tak wiem o tolerancji krzyżowej, ale chodziło mi o połączenie jednego i drugiego, myślałem, że wystąpi synergizm, czy coś w tym stylu( nie śmiać się!);).
Według wikipedii polskie leki z 2mg w górę są tylko pod postacią tabletek SR (od czego to skrót, różni się to od retardów?).

Pytam się o łączenie, bo nie wiem jak rozegrać pierwszy raz koleżanki z tą substancją. Jaka dawka, kiedy dorzucić na jej pierwszy raz, by było fajnie, ale bez pobudki na Mongolskim dworcu.
Jest zwykly alprazolam 2 mg, za to jest Xanax SR 3 mg (kurwa szkoda ze nie ma zwyklego w tej dawce) , SR oznacza leki o przedluzonym uwalnianiu takze wejscia i szybkiego dzialania takiej alpry w ogole nie poczujesz. Co do kolezanki to na piewrszy raz z substancja nic jej nie mieszaj i nie dorzucaj , daj jej 1 mg alpry i powinno byc przyjemnie.
Ostatnio zmieniony 23 lutego 2011 przez Kakihara, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2518 / 28 / 0
AwesomeRemix pisze:
ja jestem niezniszczalny 20 diazepamu + bro nieboje sie wjebania w jakies leki na depresje jak cos to polecam pernazyne lek nassenny dobrze dziala na układ newowy z helu wyszlem wlasnie na pernazynce no wiadomo jakis tramal moze pomoc Ale LECZXNICZO RElaksatorzy
Wow to Ja chyba jestem jakimś cybobenzoborgiem, bo dzisiaj chyba zjadłem z 20mg klona, wypiłem jakieś 6piw i wcale nie jestem z tego dumny. Tak jak napisał Tinos idź lepiej do apteki i kup sobie acodin. Bo powiem Ci jedno, brałem wiele rzeczy, ale przez niecały rok regularnego brania benzodiazepin, tak rozpierdoliłem sobie układ nerwowy jak po niczym innym. Na szczęście alpry nie bralem za dużo, bo działa na mnie jakoś dziwnie. Muszę wziąć ok. 7-10mg żeby poczuć się naprawdę dobrze. A to jedno z najbardziej uzależniających benzodiazepin, więc uważaj panie niezniszczalny, bo możesz się przejechać.

Supermen też myślał, że jest niezniszczalny, przyćpał kryptonit i każdy wie jak to się skończyło.
  • 155 / 3 / 0
na mnie klon dzialal bardziej pobudzajaco,alpra uspokojajco,na wiekszosc tak chyba dziala.
jak ta kolezanka ma duze dosw.z benzo,to ciezko powiedziec.jak mojej dziewczynie dalem 5mg relanium a brala to kilka razy w zyciu to mowila ze bylo fajnie.a tak btw moze ktos obeznany powiedziec czym sie rozni sr od xr.extended to przedluzony,slow powolny,czyli xr dziala dluzej od sr,czy nie?
Uwaga! Użytkownik fiziumiziu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1743 / 26 / 0
fiziumiziu pisze:
na mnie klon dzialal bardziej pobudzajaco,alpra uspokojajco,na wiekszosc tak chyba dziala.
Na mnie alpra działała pobudzająco (aktywizująco) z kolei klon działa tak jak się nastawie na działanie - raz wezmę rano, żeby nie być jakiś roztrzęsiony i idę coś załatwiać, raz wezmę na noc, żeby mi pomógł w zaśnięciu :-)
Co do xr i sr to na moje na jedno wychodzi - cel taki, żeby powoli się rozpuszczały i wchłaniały, przez co działają dłużej. Mówiąc prościej nam hyperlekożercą symbol xr lub sr mówi o tym, że należy tabletkę rozgryźć przed zażyciem %-D
  • 290 / 2 / 0
Co mogę powiedzieć o alprze... Jak do tej pory, chyba najlepsze benzo jakie jadłem (estazolam, oxazepam, bromazepam, lorazepam i alpra). Działa bdb przeciwlękowo, nie muli za bardzo. Jednak chyba spodziewałem się czegoś troszke innego, myślałem że jakos otworze się na ludzi, a tu chuj, po prostu nie miałem lęków i nie czułem żadnych emocji.
Może to być spowodowane faktem, że jestem wjebany w kode i trudno "naprawić" mój łeb pod kątem emocjonalnym? Czy jest ktoś, komu alpra pomogła w relacjach międzyludzkich? Z tym mam największy kłopot, boje się ludzi.
Licze na konkretną odpowiedź: czy alpra powinna powodować wzrost pewności siebie i gadatliwości? Czy "z gówna bata nie ukręcisz"?
Zablokowany
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.