ODPOWIEDZ
  • 44 / 14 / 0
Kryształ najlepiej wrzucać do kapsułek, które kosztują grosze. Wagę można dorwać na allegro za ~100 złotych, z dokładnością do 0.001g. Margines błędu max 0.005, albo i mniej, wyniki powtarzalne, za tę cenę rewelacja.
Uwaga! Użytkownik A9Cyk0lUG7uG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / 2 / 0
Panie i Panowie ratujcie od dwóch dni kolega ma czkawke :) i to zaczyna bardzo męczyć jakieś porady sprawdzone ??
  • 4 / / 0
Szarobrązową piguła z gwizdką okrągła ktoś kojarzy?
  • 381 / 55 / 0
17 kwietnia 2023neller pisze:
ipa, ale był ciężki i kilka dni dochodziłem do siebie, nie że się źle czułem tylko po prostu pierwsza śmierć ego podczas spontanicznego tripa który miał być lekki było szokującym przeżyciem. Dla osób z
neller mam podobne doświadczenia z wagami - kupiłem coś za ok 150 zł i waży.. czasem jak chce. totalna porażka przy proszkach gdzie musisz coś dokładnie zważyć z dokladnościa najlepie 0,01.. przy czym poniże 0.1 to mierzy jak chce, a powyżej waga zależy jak jej się ułoży jest czasem dla jakiejś rzeczy 0,17 +/- 1 XD czyli troche sie strzela i o ile w przypadku MDMA to ujdzie to już w przypadku 2cb i proszku robi różnice kolosalną.

Jestem na etapie szukania lepszej wagi i nie polecam tanich wag. Szkoda kasy. Ewentualnie kupić, przetestować i zwrócić jakby co.
17 kwietnia 2023basicuser pisze:
Kryształ najlepiej wrzucać do kapsułek, które kosztują grosze. Wagę można dorwać na allegro za ~100 złotych, z dokładnością do 0.001g. Margines błędu max 0.005, albo i mniej, wyniki powtarzalne, za tę cenę rewelacja.
Kapsułki się długo rozpuszczają.... Zrobić mini shota i od razu leci impreza ale nie jestem pewien wpływu kryształu na przewód pokarmowy... a w sumie bym chciał wiedzieć czy nie szkodzi.
Ja robie metode papierową. Odrywam listek papieru toaletowego zawijam cieńko kryształ i wio.
19 kwietnia 2023archimedes pisze:
Panie i Panowie ratujcie od dwóch dni kolega ma czkawke :) i to zaczyna bardzo męczyć jakieś porady sprawdzone ??
Pomyliłeś forum?
Cogito ergo sum
  • 199 / 17 / 0
[/quote]
@yakubu86 jest potencjal terapeutyczny , zwiekszenie empatii , ponowne przejscie zakochania w dlugim zwiazku , wzmocnienie przyjazni etc. Wiadomo czasami sie po prostu fajnie nacpac bez drugiego dna ale to ze Ty go nie widzisz nie oznacza , ze nie istnieje wgl .
[/quote]

Podobno kazdy ćpun lubi tak sobie tłumaczyć że substancja którą bierze ma POTENCJAŁ terapetyczny 😅😶 otóż zasmuce cię. Nie, nie ma. Wszystko co MDMA czyli wieksza empatia itp itd jest sztuczne czyli spowodowane działaniem narkotyku. Nie można na tym jechać miesiącami czy latami aby czuć wiekszą empatie to oczywiste 😅 więc skończ te swoje durne mądrosci.
Fatal Error.
  • 5207 / 929 / 0
@yakubu86 heh, ale zrozum Chłopie, że taki normalny człowiek nie ćpun z problemami w kontaktach międzyludzkich może odczuć działanie terapeutyczne sesji z MDMA.

https://www.euronews.com/next/2023/02/1 ... o-the-same

Australia poczyniła śmiał krok. Przecież leki po angielsku drugs to też narkotyki, wszystko co dziala psychoaktywnie to narkotyk a przecież ludzie biorą ssri itp i wielu ludzia to ratuje dupe. Myślisz że MDMA może nie mieć w ogóle potencjału by komus pomóc? Otóż mylisz się.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 1 / / 0
Z czym najlepiej łączyć metylofenidat?
Wypróbowałam mefedron, całkiem przyjemne, a co z apteki?
  • 1455 / 598 / 0
@neller wiem , dlatego lepiej odejmowac od calosci wtedy masz o wiele lepsza dokladnosc . Np. caly worek kladziesz 1g odsypujesz troche pokazuje 0,9 wiec masz pewnosc ze tam jest 100mg .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 381 / 55 / 0
@CieplaPoduszka ja tak próbowałem.. i u mnie owszem pokazywało np. 0,8 żeby za chwile mieć 0,9 lub 0,7 XD a po podniesieniu i położeniu na wage znow mialem 0,8... lub 0,7. Tania waga to zło droga to też zło bo droga. Przydałby się złoty środek.
Cogito ergo sum
  • 59 / 3 / 0
21 kwietnia 2023CieplaPoduszka pisze:
@neller wiem , dlatego lepiej odejmowac od calosci wtedy masz o wiele lepsza dokladnosc . Np. caly worek kladziesz 1g odsypujesz troche pokazuje 0,9 wiec masz pewnosc ze tam jest 100mg .
Mówisz poważnie? 🤣🤣
NIGDY NIE SŁUCHAJCIE TAKICH GŁUPICH RAD!!!
Powtórzę raz jeszcze, nie odmierzymy 100-300mg wagą za 40zł czy za 100zł!

@basicuser napisałeś o wadzę z marginesem błędu 0.001g czyli z marginesem błedu który wynosi jeden miligram za 100zł? (warto sprawdzić też w g00gle bo więszkość tych wag za 30-40zł ma "dokładność" 0.01g czyli 10mg...

@D4RKJOY wydałem podobną sumę pieniędzy na te zabawkowe wagi 0.1g-0.01g ale w moim przypadku się zwróciło z nadwyżką. Jeśli szukasz czegoś konkretnego to zainteresuj się wagami z homologacją np. AXIS, nie będzie to tani zakup ale powinna być dokładna ewentualnie możesz jeszcze poszukać w PDFach jakich wag używa np. Główny Inspektorat Sanitarny czy inne laboratoria.
ODPOWIEDZ
Newsy
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.