ODPOWIEDZ
  • 199 / 17 / 0
O czym wy piszecie? 😶😅 Jakis korzyści szukacie po naćpaniu się MDMA? Jedyną korzyścią jest wspaniały stan jaki oferuje ta substancja podczas działania i innych nie ma. Dziwne/bezsensowne rozkminki macie.
Fatal Error.
  • 516 / 110 / 7
Brałem dziś emke pierwszy raz od ponad roku i chociaż niektóre momenty były ciekawe i przyjemne to totalnie nie rozumiem dlaczego jest nadal dużo popularniejsza od 2C-B... Większość fazy emkowej jest przytłaczająca owszem aspekty terapeutyczne są i ciężko ich nie zauważyć ale ten nieogar na bani połączony z dziwnymi rozkminami szybkim waleniem serca (przez chwilę był puls 180 na minutę STO KURWA OSIEMDZIESIĄT) potrzebą ciągłego picia i później niedoborem serotoniny. Przecież 2C-B przebija eme prawie pod każdym względem
  • 44 / 14 / 0
@GalaktycznyBiznesmen

Ciekawe. Muszę kiedyś odchaczyć to w cv. Gdy skończy mi się MDMA :D

Co zrobić przy errorze systemu (ciemno przed oczami po wstaniu), który utrzymuję się dobre kilka dni po braniu MDMA? Składa się pewnie na to wypranie, zmęczenie orgaznizmu/niedobór serotoniny, ale jest to trochę uciążliwe. Nie licząc dobrej szamy, supli i Tryptofanu, idzie coś z tym zrobić?
Uwaga! Użytkownik A9Cyk0lUG7uG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 509 / 196 / 1
14 kwietnia 2023GalaktycznyBiznesmen pisze:
Brałem dziś emke pierwszy raz od ponad roku i chociaż niektóre momenty były ciekawe i przyjemne to totalnie nie rozumiem dlaczego jest nadal dużo popularniejsza od 2C-B... Większość fazy emkowej jest przytłaczająca owszem aspekty terapeutyczne są i ciężko ich nie zauważyć ale ten nieogar na bani połączony z dziwnymi rozkminami szybkim waleniem serca (przez chwilę był puls 180 na minutę STO KURWA OSIEMDZIESIĄT) potrzebą ciągłego picia i później niedoborem serotoniny. Przecież 2C-B przebija eme prawie pod każdym względem
2cb jest dość mocno psychodeliczne,a MDMA ludzie opisują jako czysta euforia,miłość do świata,chemiczne szczęście.Na mnie niestety m'ka nigdy tak nie działała,raczej smyrała,ale pewnie przez słabej jakości koła,czy losowe czynniki jak obfity posiłek,alkohol czy wrzucenie tydzień po odstawce ssri.Chociaż przez pewien czas myślałe że mam coś z serotoniną bo znajomi porobieni cuksami a ja nic,trampek też słabo,ssri poziom pleceboklepał,ale jak sprobowałe klefa to się rozpływałem od serotoninki :DD
Nastepny raz kryształ z DW i zachowane pewne zasady.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 516 / 110 / 7
@SerioSergio jest psychodeliczne ale myślę że to zaleta :D Nie ma po nim praktycznie żadnej zwały nawet afterglow można odczuć, euforia jest bardziej naturalna niż na MDMA nie zgniata tak swoją intensywnością i przede wszystkim to przebija emke wizualnie te cukierkowe kolory i geometryczne fraktale są podobne do kwasowych ale i tak unikalne na swój sposób
  • 2 / / 0
Cześć, niedługo będę miał okazję spróbować ponownie MDMA w krysztale i chciałbym spytać, w jaki sposób najlepiej je sobie zapodać. Po prostu połknąć? Rozpuścić w jakimś napoju?
Wcześniej miałem okazję przyjąć tylko nosem, a słyszałem, że to trochę marnowanie towaru, tzn. za szybko faza mija.

Oraz druga kwestia - czy przed spożyciem emki warto zjeść coś lekkiego przed czy zarzucać na pusty żołądek?
  • 1455 / 598 / 0
@neller zwykla waga do zielska nawet da rade (margines do 0,01g wystarcza w zupelnosci)
@archimedes zdecydowanie warto chociaz raz w zyciu jesli jeszcze nie probowales , z zachowaniem tego co napisal kolega omertse
@yakubu86 jest potencjal terapeutyczny , zwiekszenie empatii , ponowne przejscie zakochania w dlugim zwiazku , wzmocnienie przyjazni etc. Wiadomo czasami sie po prostu fajnie nacpac bez drugiego dna ale to ze Ty go nie widzisz nie oznacza , ze nie istnieje wgl .
@GalaktycznyBiznesmen mysle ze w glebi dobrze wiesz , pytanie retoryczne ale i tak odpowiem - ludzie w wiekszosci nie lubia swojej zastanej wiedzy/pogladow poddawac w watpliwosc a to wlasnie robia psychodeliki . Juz wola przecierpiec kaca/zwale i za tydzien zrobic to samo powtarzajac sobie ze to ostatni raz :korposzczur: Kolejna sprawa przewidywalnosc - na pigulach jest niemal gwarantowana euforia i dobra zabawa chyba ze przesadzisz a 2CB moze byc super ale jest tez ryzyko BT .
@Zachlany pigule polykasz , krysztal najlepiej rozpuscic w malej ilosci napoju i popic szybko jak shota . Koniecznie jedz na czczo inaczej wydluzysz ladowanie a mozesz i calkowicie spierdolic faze przez to .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 499 / 149 / 0
@CieplaPoduszka Dobrze powiedziane o tym 2C-B. Nie określił bym w swoim przypadku tripa na 2C-B jako badtripa, ale był ciężki i kilka dni dochodziłem do siebie, nie że się źle czułem tylko po prostu pierwsza śmierć ego podczas spontanicznego tripa który miał być lekki było szokującym przeżyciem. Dla osób z zamkniętą głową mogłoby się to skończyć bardzo nieprzyjemnie kiedy zostałyby poddane wątpliwości wszystkie ich poglądy i wierzenia.
  • 1 / / 0
Hej mam dość szybkie pytanie. Zamierzam spróbować MDMA w pigulce i zastawiam sie nad jedna rzecza gdyz mam zdiagnozowane pobudzenia nadkomorowe. I ja realnie tego nie odczuwalem nigdy na zdrowiu - zadnych problemow z tym nie mialem a raczej u lekarza bylo to traktowane jako dodatkowa informacja bo wyniki nie wychodzily ekstremalnie wysokie (czyt. max 150 /min z czego srednia 92/min). Mimo to wiadomo jest to traktowane jako "pochodna" arytmi albo sama arytmia juz sam nie wiem at this point. Wiec jestem ciekaw czy ktos mial podobnie, albo zna sie na tej kwesti i moze powiedziec czy istnieje spore ryzyko ze moze sie to skonczyc dosc slabo.
  • 59 / 3 / 0
@CieplaPoduszka sprawdzałem kiedyś te wagi 0.01g kładąc na nich np. tabletki które nie ważyły więcej niż 20mg i coś im się zapalało dopiero jak wrzuciłem takich z 5-6 sztuk.
Nijak ma to się do rzeczywistości ale wiadomo cena jak za zabawkę. W rzeczywistości myślę że takie wagi za 40/100/200zł mogą przekłamywać na 100/200mg na luzie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ
Newsy
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.