Ciekawe. Muszę kiedyś odchaczyć to w cv. Gdy skończy mi się MDMA :D
Co zrobić przy errorze systemu (ciemno przed oczami po wstaniu), który utrzymuję się dobre kilka dni po braniu MDMA? Składa się pewnie na to wypranie, zmęczenie orgaznizmu/niedobór serotoniny, ale jest to trochę uciążliwe. Nie licząc dobrej szamy, supli i Tryptofanu, idzie coś z tym zrobić?
14 kwietnia 2023GalaktycznyBiznesmen pisze: Brałem dziś emke pierwszy raz od ponad roku i chociaż niektóre momenty były ciekawe i przyjemne to totalnie nie rozumiem dlaczego jest nadal dużo popularniejsza od 2C-B... Większość fazy emkowej jest przytłaczająca owszem aspekty terapeutyczne są i ciężko ich nie zauważyć ale ten nieogar na bani połączony z dziwnymi rozkminami szybkim waleniem serca (przez chwilę był puls 180 na minutę STO KURWA OSIEMDZIESIĄT) potrzebą ciągłego picia i później niedoborem serotoniny. Przecież 2C-B przebija eme prawie pod każdym względem
Nastepny raz kryształ z DW i zachowane pewne zasady.
Wcześniej miałem okazję przyjąć tylko nosem, a słyszałem, że to trochę marnowanie towaru, tzn. za szybko faza mija.
Oraz druga kwestia - czy przed spożyciem emki warto zjeść coś lekkiego przed czy zarzucać na pusty żołądek?
@archimedes zdecydowanie warto chociaz raz w zyciu jesli jeszcze nie probowales , z zachowaniem tego co napisal kolega omertse
@yakubu86 jest potencjal terapeutyczny , zwiekszenie empatii , ponowne przejscie zakochania w dlugim zwiazku , wzmocnienie przyjazni etc. Wiadomo czasami sie po prostu fajnie nacpac bez drugiego dna ale to ze Ty go nie widzisz nie oznacza , ze nie istnieje wgl .
@GalaktycznyBiznesmen mysle ze w glebi dobrze wiesz , pytanie retoryczne ale i tak odpowiem - ludzie w wiekszosci nie lubia swojej zastanej wiedzy/pogladow poddawac w watpliwosc a to wlasnie robia psychodeliki . Juz wola przecierpiec kaca/zwale i za tydzien zrobic to samo powtarzajac sobie ze to ostatni raz
@Zachlany pigule polykasz , krysztal najlepiej rozpuscic w malej ilosci napoju i popic szybko jak shota . Koniecznie jedz na czczo inaczej wydluzysz ladowanie a mozesz i calkowicie spierdolic faze przez to .
Nijak ma to się do rzeczywistości ale wiadomo cena jak za zabawkę. W rzeczywistości myślę że takie wagi za 40/100/200zł mogą przekłamywać na 100/200mg na luzie.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.