Emka dziala te 4-6h wiec cos nie halo . Na seks to GBL , ciezko o lepszy afrodyzjak . Ale ostroznie bo niektorzy sie uzalezniaja .
02 kwietnia 2023D4RKJOY pisze: No nie wiem jak wali fetę tzn. że ma już doświadczenie i pewnie tolerke... ale 1h to coś mało. Kupuj kryształ, a nie piksy z dupy.
Btw. Chcesz do MDMA dodać viagry? Żeby ten twój facet się nie przekręcił... To nie jest dobry pomysł.
Wygląd:
Tabletka koloru niebieskiego w kształcie logo AUDI. W teori 250mg, z tego co zrobiłem reserach to te same co na cebulce.
Działanie:
Bardzo pozytywne, moim zdaniem tabletki mają wiecej niż 250mg. Zalecam ostrożość.
Wchodzą o dziwo baardzo wolno (po prawie 2h), ale uderzenie jest mocarne.
Dosłownie trzęsie każdą kończynę, ale przyjemnie. Ogromny banan na mordzie, chęć gadania i nie tylko. Dawno nie miałem takiego dobrego sortu.
Uwagi:
Tabletki moim zdaniem mają wiecej niz 250mg, moze nawet 350mg. Zalecam ostrożność. Wchodzą wolno, ale jak wejdą to na pełnej piździe. Występują wręcz drgawki.
Ocena:
9/10 bo wolno wchodzi, ale towar zajebisty.
Wycięto info skąd - 909
Nie byłeś przypadkiem po obfitym posiłku?
Bo to się wydaje nieco nieprawdopodobne.
Mam pytanie po 3 latach przerwy od wszelkiej maści wspomagaczy głownie wcześniej koko i mj. Stoje przed okazja w dobrym towarzystwie wrzucic sobie heinekena lub maybacha. Pytam czy warto ponieważ słyszałem że potrafi to wpłynac na człowieka pozytywnie.
Generalnie pożeganałem się z tym wazystkim bo mialem wrażenie ze dorwałym mnie stany lękowe. I nie było za fajnie w sensie psychicznym.
Dziš jest bajka , ale napewno mam tematy nieprzepracowane z wcześniejszych lat, czy ww kółeczka, wpłyna negatywnie czy wrecz pozytywnie ?
Myślę że z odpowiednim S&S i ograniczając do bardzo rzadkich okazji może być to spoko substancja, ale od początku trzeba podchodzić do niej ostrożnie i z rozwagą jeśli chcesz by przyniosła Ci więcej korzyści a nie tylko chwilową rozrywkę i więcej szkód.
Tak więc jak wpłyną? Nie wiadomo, mogą pomóc, a mogą zaszkodzić. Okoliczności brzmią na sprzyjające, więc ryzyko może być w tym przypadku trochę mniejsze, a szanse na dobre korzyści trochę większe. Jednak jeśli chcesz wynieść z tego coś dobrego to pamiętaj, że jeśli pomoże to będzie to tylko impuls do zmian, większość pracy będziesz musiał wykonać na trzeźwo.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.