Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 867 / 253 / 0
Jaką masz tolerkę i w jak długim ciągu byłeś?
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 662 / 39 / 0
Ciągi to różnie, mniej więcej od 2-3 dni do tygodnia/dwóch, dwa tygodnie to ciąg raz albo dwa razy w roku, może 3x. Różnie naprawdę to brałem. A tolerka to jak żonglerka raz 300mg wdupiałem tak do 480mg max max

Edit. Powinno dobrze trzepnąć bo jeszcze 50mg Bakoflenu zajebałem przed.
  • 2392 / 663 / 0
Haha jak tu czytam posty niektórych z was to jak bym czytał swoje własne posty kiedy miałem te 21 - 24 lata i byłem kodziarzem , przejmowanie się swoim wizerunkiem w aptekach i wgl to całe użeranie się z pigułami - cos co mnie teraz śmieszy przecież dla kodziarza jest normą totalną i te rozkminy czy orac se żołądek sulfo czy robić ekstrakcję i też orać se dla odmiany wątrobę resztkami parasyfu ^^. Ostatecznie jednak zlitowałem się nad swoim żołądkiem i organizmem i przeszedłem na mocniejsze, normalne opio xD Oj Dziwnie się to czyta mając na uwadze że wielu z was sobie jeszcze sprawy nie zdaje w jakim gównie się znalazło. No ale nie biadolę , miłego kodzenia wam wszystkim ;)
  • 777 / 106 / 0
@Mordarg Racja, niektórzy tutaj sie podniecają kodą jakby branie jej równało sie z byciem cool i w ogóle jakby była to jakas niezła uzywka a w rzeczywistości każdy tutaj łyka garści tabletek za tak naprawde psie pieniądze bo czym jest 20zł za dwie paczki i naćpanie się. Ja nadal pomimo kolosalnych dawek oksy i sporadycznej majce iv, która ograniczam raz do pół roku zeby sie nie wjebać w podawanie dokablowe to lubie czasem wrócić do kody i sobie miło powspominać jak to było kiedyś, a metabolizm mam dobry bo jak ładuje prawie całego turkusa w pompe to i tak jestem w stanie miło poczuć paczke 16-tek, ale to już nie to samo co kilka lat temu... nie ma spuszczania się nad tym jaki jestem zajebisty bo wiem, że jak sie nie ogarne to czysta pochyła w dół, wręcz pionowa lol
  • 69 / 14 / 0
Odkąd przeszłam na PST znacznie bardziej odpowiada mi picie przepłuczek niż łykanie tabletek i picie roztworu z antka. Wiem, że PST też nie pozostaje bez wpływu na żołądek, ale jednak mam poczucie, że jest to "zdrowsze" niż jak brałam czesto kodę. No i przede wszystkim długie działanie jest na plus.

Myślę Panowie, że niekoniecznie wszyscy kodziarze i ludzie zaczynający z opio mają poczucie, "że są zajebiści" xd i część na pewno zdaje sobie sprawę z wkopywania się w żywe gówno.
Wiadomo, że sam mechanizm uzależnienia działa podobnie, ale jednak to jakie kto ma nastawienie do siebie i siebie ćpającego może być dość różne..
  • 867 / 253 / 0
Poczucie wyższości nad kodziarzami i "kinderćpunami" to typowa cecha długoletnich opiowraków z rynsztoka, więc co się dziwić 🤷‍♀️
Na zasadzie, na której wielu alkoholików z jakiegoś powodu czuje nieuzasadnioną wyższość nad ćpunami.
  • 449 / 101 / 0
Kiedyś pisałam o tym w wątku o morfinie. kodeina to taki sprzęt entry level %D i np. Gdyby pisano na forach technicznych wyplądałoby to tak:

Hej. Słuchajcie kupiłem ostatnio xiaomi Poco F2 Pro i nakładka MIUI 11, czy tam 12 mi odpowiada. Szczególnie ten... Te animowane tapetki, przejście z always on display, poprzez ekran blokady, aż do ekranu głównego. Fajna nakładka i fajny pomysł.

Odp 2:
Hej. MIui to najgorsze gówno, ubija appki w tle, muli, jest niepraktyczne itp. Ja tam używam Lineage OS 17.1 na moim Galaxy S9 i wszystko chodzi mi bez zarzutu. Mam roota, mogę grzebać w plikach xml, mam odblokowany bootloader, więc mopę sobie wgrywać customromy jakie chcę i w ogóle oszukałem zabezpieczenia samsunga po odblokowaniu bootloadera w developer options, likwidując DRM state przez cofnięcie daty o miesiąc wstecz od ostatniej poprawki zabezpieczeń. Jestem zajebisty.
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 867 / 253 / 0
@adverse 😂 kisnę, jak to jest że im bardziej ktoś się stoczył i im większe gówno zażywa, tym silniejsze ma poczucie wyższości
  • 449 / 101 / 0
Dojścia, proszę pani, dojścia. Ja se umiem morfinę ogarnąć, a wy niedorajdy życiowe i przegrywy, wpierdalajcie kodeinę. %D
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 867 / 253 / 0
Przecież w tych czasach się nie szuka ćpania, to ćpanie szuka Ciebie.
Zauważyłam, że jest też sporo ludzi, którzy wzbraniają się przed i.v., a ciężko znaleźć opio które opłacałoby się brać oralnie. Większość ma słabą biodostępność, a np. oxy to wyjątkowo drogi interes. Ostatnio nawet @lol o tym pisał w wątku o PST.
A więc wydaje mi się, że jednak coś się nie zgadza w tej teorii
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.