ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Od kilku dni mam delikatna gorączkę, ogólnie czuje sie ok, ale temp waha sie od 36.8-37.5. żadnych innych objawów, gardlo ok, zero kataru, nawet siły mam jak zwyczajnie. Od niedzieli odpoczywam w domu, czy jesli taka temperatura sie utrzyma, mozna jutro poleciec na domówce?
  • 3216 / 909 / 5
22 lutego 2023Amon19 pisze:
@serotoninowy
Czyli mam czystą m-ke w krisie, podoba mi sie, nie czuje sie zawiedziony ze to jednak sie moglo okazac byc syfem conie
Masz kryształ w jakimś kolorze. Dopóki nie przeprowadzisz testów to po prostu nie wiesz
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 1455 / 596 / 0
@Amon19 kolor waha sie od bialego po brazowawy (wszystko pomiedzy) i nie ma tak ze jasniejszy czy ciemniejszy to lepszy/gorszy tym bym sie nie sugerowal . Sniff i splyw po nim jest raczej nieprzyjemny , doustnie dostepnosc jest bardzo dobra i tak bym polecal brac . Najlatwiej rozpuscic w malej ilosci napoju i wypic jak szota popijajac czyms szybko bo gorzkie . Zapach bardzo charakterystyczny slodko-gorzki z wyraznym "chemicznym" zabarwieniem .

Tak mniej wiecej powinien wygladac
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 4954 / 867 / 0
Dopoki nie zrobi marquisa to może mieć cokolwiek w krysztale, jakiegos ketona np. Bardzo popularne jest teraz brązowe 4cmc.
  • 1 / / 0
w którym momencie najbardziej lubicie załadowować mj? Pozdrawiam z początku lotu.
  • 4 / / 0
Czy MDMA zadziała normalnie jak 3 dni przed zjem kwasa 150ug?
  • 3216 / 909 / 5
Tak. MDMA i LSD nie mają tolerancji krzyżowej.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 40 / 5 / 0
@CieplaPoduszka
No to ja mam taki kolor, tylko że tak o połowe jaśniejszy, i tak zgadzam sie że oral będzie lepszy dlatego m-ke w krisie biore tylko oral, nie sniff
  • 4954 / 867 / 0
Dopóki nie zrobisz marquisa ewentualnie nie zostaniesz szczurem doświadczalnym i nie stestujesz na sobie to kolor nadal to tylko kolor i nie masz żadnej pewności czy to MDMA.
  • 40 / 5 / 0
@serotoninowy
Racja ale poczytałem troche i podpisałem z wami to wiem więcej niż sam przypuszczałem conie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.