ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Od kilku dni mam delikatna gorączkę, ogólnie czuje sie ok, ale temp waha sie od 36.8-37.5. żadnych innych objawów, gardlo ok, zero kataru, nawet siły mam jak zwyczajnie. Od niedzieli odpoczywam w domu, czy jesli taka temperatura sie utrzyma, mozna jutro poleciec na domówce?
  • 3216 / 909 / 5
22 lutego 2023Amon19 pisze:
@serotoninowy
Czyli mam czystą m-ke w krisie, podoba mi sie, nie czuje sie zawiedziony ze to jednak sie moglo okazac byc syfem conie
Masz kryształ w jakimś kolorze. Dopóki nie przeprowadzisz testów to po prostu nie wiesz
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 1455 / 596 / 0
@Amon19 kolor waha sie od bialego po brazowawy (wszystko pomiedzy) i nie ma tak ze jasniejszy czy ciemniejszy to lepszy/gorszy tym bym sie nie sugerowal . Sniff i splyw po nim jest raczej nieprzyjemny , doustnie dostepnosc jest bardzo dobra i tak bym polecal brac . Najlatwiej rozpuscic w malej ilosci napoju i wypic jak szota popijajac czyms szybko bo gorzkie . Zapach bardzo charakterystyczny slodko-gorzki z wyraznym "chemicznym" zabarwieniem .

Tak mniej wiecej powinien wygladac
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 4954 / 867 / 0
Dopoki nie zrobi marquisa to może mieć cokolwiek w krysztale, jakiegos ketona np. Bardzo popularne jest teraz brązowe 4cmc.
  • 1 / / 0
w którym momencie najbardziej lubicie załadowować mj? Pozdrawiam z początku lotu.
  • 4 / / 0
Czy MDMA zadziała normalnie jak 3 dni przed zjem kwasa 150ug?
  • 3216 / 909 / 5
Tak. MDMA i LSD nie mają tolerancji krzyżowej.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 40 / 5 / 0
@CieplaPoduszka
No to ja mam taki kolor, tylko że tak o połowe jaśniejszy, i tak zgadzam sie że oral będzie lepszy dlatego m-ke w krisie biore tylko oral, nie sniff
  • 4954 / 867 / 0
Dopóki nie zrobisz marquisa ewentualnie nie zostaniesz szczurem doświadczalnym i nie stestujesz na sobie to kolor nadal to tylko kolor i nie masz żadnej pewności czy to MDMA.
  • 40 / 5 / 0
@serotoninowy
Racja ale poczytałem troche i podpisałem z wami to wiem więcej niż sam przypuszczałem conie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.