Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 553 / 117 / 0
Poprawka?
Hmn..
Stosowałem ten mix długo i nigdy poprawki nie potrzebowałem być może dlatego, że zaczynałem około 15.
Ja robiłem tak: piwko, do tego DXM. Różnie...na początku 3 tabletki i już działało (oj, piękny czas)- potem 15 tabletek- do tylu doszedłem.
Także piwo, może dwa w trakcie jedzenia DXM, ewentualnie gdy wchodził za długo to jeszcze jedno i po półtora godziny wrzucałem yebany thiocosyf. Bywało, że srogo robiło. Serio palona hera działała podobnie, jeśli w mixie kody i DXM było mniej tego drugiego.
Bez sensu to powtarzać.
--Cut--

usunięto nakłanianie do czynów szkodliwych /Merx
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.