Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 553 / 117 / 0
Poprawka?
Hmn..
Stosowałem ten mix długo i nigdy poprawki nie potrzebowałem być może dlatego, że zaczynałem około 15.
Ja robiłem tak: piwko, do tego DXM. Różnie...na początku 3 tabletki i już działało (oj, piękny czas)- potem 15 tabletek- do tylu doszedłem.
Także piwo, może dwa w trakcie jedzenia DXM, ewentualnie gdy wchodził za długo to jeszcze jedno i po półtora godziny wrzucałem yebany thiocosyf. Bywało, że srogo robiło. Serio palona hera działała podobnie, jeśli w mixie kody i DXM było mniej tego drugiego.
Bez sensu to powtarzać.
--Cut--

usunięto nakłanianie do czynów szkodliwych /Merx
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.