Warto, żebyś sobie zmoczył ręcznik zimną wodą, jeśli jest ktoś to poproś, jeśli dasz radę to spróbuj sam. I przecieraj sobie co jakiś czas twarz to pomoże ogarniać fazę. Zamiennikiem tego, ale i w komplecie to otwórz sobie okno, żeby chłodne powietrze Cię owiewało i orzeźwiało. Nic Ci się nie dzieje, jest po prostu za grubo, zaraz faza się ustabilizuje i zaczniesz ją ogarniać. Potem zacznie schodzić. Jak masz benzo to wrzuć. Połóż się i licz oddechy.
Caly soe trzese. Zaraz ma ktos do mnie przyjsc. Totalny kosmos, nie wiem co sie dzieje. Jak to chociaz trochę opanowac?
Nieprzeczytany post autor: wywalonyzsandalow »
Wypij przynajmniej 1L wody.
Zamiast kolejnego ketona kup sobie Orsalit w aptece.
Ziołowe leki typu nerwosol (byle nie dziurawiec) na pewno nie zaszkodzą, ew Validol jest spoko.
Odeśpij swoje i nic w najbliższym czasie nie bierz.
Jak będzie gorzej to pogotowie.
Napiszę również ten post w sytuacjach kryzysowych prosze o poradę.
Mam się czegoś bać? Benzo nie ogarne aktualnie ćwiczę siłowo z hantlami.Mam się bać o padake? Czy cokolwiek? 21 lat/83kg/185 żadnych innych chorób nie posiadam.Czy po takim czasie może się coś wydarzyć?
Wczoraj spałem łącznie z 15h (poniedziałek) i z poniedziałku na wtorek z 12h.
Miałem tego nie brać CT ale nie ogarnąłem benzo.Coś się może wydarzyć czy raczej już bez obaw?
A i jak na razie na godzine 12:48 0 objawów odstawienia i dokończam serie na klate.
Będzie ok czy już na szpital jechać?
Naprawdę mordo? Nigdy już nie wezmę benzo.Naprawdę przysięgam że nigdy juz tego nie tknę i tego nie zrobię już w życiu ostatni taki wybryk.Tylko proszę poratuj mnie czy na pewno mi nic już nie będzie.Właśnie kończę ćwiczenia z hantlami 20kg 2 godzinne.
Z góry poratuj dziękuje bogu że mój organizm to wytrzymał.
(Nie wiem czy wyczuwam sarkazm, czy na prawdę tak panikujesz. Założe że to drugie bo przez tekst trudno rozpoznać)
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.