Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 4 / 4 / 0
02 stycznia 2021asmo1992 pisze:
Umiem ekstraktuje ale nie oszukujmy się straty są duże. Pytałem bardziej czy ktoś tak żyje że łyka z sulfo i ma w dupie.
Ja tak żyłem i po kilku latach mnie karetka na sygnale wiozła do szpitala jak krwią zarzygałem całe mieszkanie. Aktualnie detoks od wszystkiego ale od tamtego zdarzenia tylko antidol, ewentualnie neoazaryna jak chciałem trochę mocniej a nie było jak zrobić ekstrakcji.
  • 2134 / 280 / 0
02 stycznia 2021asmo1992 pisze:
[...]szybciej wepchnie lek do krwioobiegu[...]
Najszybciej zrobi to strzykawka🙂
  • 3901 / 563 / 0
czesc gazyfikacja, jak zyjesz co tam u ciebie?
  • 867 / 253 / 0
kodeina iniekcyjnie 💀🤦‍♀️... Weź nawet tu lepiej nie pisz takich rzeczy, bo jeszcze znajdzie się ktoś, kto weźmie to na serio.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 449 / 101 / 0
Spoko. Bybi tu i tacy, co to dihydrokodeinę walili i.v. Niewiadomo, czy to odwaga, badania, czy kompletna głupota. ;)
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 867 / 253 / 0
Zapodałabym sobie kodeinę i.v. ale po pierwsze boję się, że zemdleję w trakcie ze strzykawką w żyle, a po drugie jak kiedyś będę chciała się zabić, to znam prostsze sposoby.
  • 1223 / 487 / 0
@Arabella841 Arabelcia co to za chujowe rozkiminy tu ćwiczysz ? :zły:
  • 867 / 253 / 0
@igla83 hahaha spokojnie, to tylko jedne z moich wielu abstrakcyjnych, umysłowych projekcji :patrzy: Nic takiego nie mam w planach.
  • 2011 / 124 / 0
03 stycznia 2021Arabella841 pisze:
Zapodałabym sobie kodeinę i.v. ale po pierwsze boję się, że zemdleję w trakcie ze strzykawką w żyle, a po drugie jak kiedyś będę chciała się zabić, to znam prostsze sposoby.
Tak, jest to wchuj niebezpieczne. Ale znam osobiście osobę która pukała kodę iv, problemem jest oczywiście wyrzut histaminy, więc podawać trzeba powoli, a i tak kończysz wyglądając pewnie jakbyś dupę włożył w gniazdo szerszeni. To, że ta jedna osoba to przeżyła jest poza tym statystycznie nieistotne %-D
  • 6 / 9 / 0
co sądzicie o 225mg kodeiny z thiocodinu na pierwszy raz (uczulony nie jestem robiłem "test") nie wiem jak u mnie z rzekomymi receptorami bo ostatnio spróbowałem tramadolu zarzuciłem 375mg i kompletnie nic jeżeli chodzi o jakieś narkotyczne efekty do tego byłem bardzo senny i kręcilo mi się w głowie, na drugi dzień rzyganie, potem rzucałem jeszcze 2 razy po 225mg i również żadnych efektów tylko coś jak kac po alkoholu na drugi dzień, kodeine dużo osób przechwala i zdecydowałem się spróbować i pytanie brzmi czy zarzucić standardowo 150mg na pierwszy raz czy 225 bo nie chcialbym się zawieść jak na tramadolu
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.