Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 3901 / 563 / 0
ja co pol roku zamawiam np. antidol+plastry albo antidol+herbate malinową itd.
i placę 15-16zl. tylko to nie przez DOZ a z innej strony
i cena taka sama praktycznie jakbym normalnie kupowal sam antidol w jakims ZIKO czy coś (bo tam kosztuje 14.5 czy cos takiego)

czasem zamawialem o 4 rano i o 9 rano przychodzil sms, ze zamowienie juz do odbioru.
zwykle jak zamawialem w nocy to do odbioru bylo 16-18
  • 867 / 253 / 0
Zasady kupna leków z kodeiną online są takie same jak stacjonarnie.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 1223 / 487 / 0
31 grudnia 2020Swiezzy pisze:
@lol

A można parę pączek na raz zamówić?
Pączków to sobie możesz pół tony zamówić %-D
  • 662 / 39 / 0
Nooo wiesz ocb XD jebane T9 XD
Chodzi mi o paczuszki ile można zamówić na raz.

Kurwaaa ziomalka mi wyjebała bark... Kość mam w innym miejscu XD
  • 32 / 2 / 0
Hmm z tego co widze, to wiecej osob je tu po prostu thiocodin nie przejmujac sie gwajakolem? Jesli moja dawka kody zaczyna sie od 600+ to warto np dac polowe z antka a polowe z thiocodinu? Straty z antka sa jednak spore i nie klepie mocno jakos nawet te 600 (tj przed rozrobieniem, czyli pewnie z 400...) moze jakby dac "sztywna" dawke z thio, to by sie sumarycznie zwiekszyla bezposrednia dawka kody. Tylko co z tym sulfog~, bo starszyli przed nim starsznie, teraz juz sam nie wiem.
  • 151 / 8 / 0
Naucz się robić ekstrakcję i będziesz zadowolony, Twoje bebechy ci kiedyś za to podziękują. Tchiko na dłuższą metę rozwali organizm.
  • 32 / 2 / 0
Umiem ekstraktuje ale nie oszukujmy się straty są duże. Pytałem bardziej czy ktoś tak żyje że łyka z sulfo i ma w dupie.
  • 3901 / 563 / 0
Raz na jakis czas wybralbym antidol, ale katowanie paracetamolem (codzienne) może być nawet gorsze na dłuższą metę. Obnizyli maksymalną bezpieczną dawkę paracetamolu do 3g. Sulfogwajakol jest lekko drazniący, ale nie jest takim syfem jak paracetamol.
Thiocodin do tych 300 jest myślę w miarę bezpieczny, ale nie jadlbym więcej regularnie. Ja jadlem to 9lat z czego 7-8 codziennie, ale zadnych powaznych negatywnych efektów nie odczułem. Tysiące ludzi się przewinęło i poza pojedynczymi przypadkami nie bylo nic powaznego. Pamietam przypadek chlopa, ktory pil duzo alkoholu i dziewczyny, ktora jadla thiocodin i duzo ibupromu.

@asmo1992
az tyle nie tracisz.
  • 867 / 253 / 0
Przede wszystkim nie łączyć leków z kodeiną z alkoholem - to szczególnie niebezpieczny miks dla organizmu.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 32 / 2 / 0
No własnie jako inteligentna osoba ( %-) ) stwierdzilem, ze najlepiej połączyc oba rozwiazania, ergo ekstraktuje mi sie juz antek na balkonie, a straty wyrownam thiocodinem :-D nie chce jeść sulfo za czesto, ani tez w duzych ilosciach, po prostu na zasadzie podbicia, gdyby dawka okazala sie za mała.

Jezu zapomnialem o hydroksyzynie, wydrapie sie na smierć. PS pamiętajcie ze woda gazowana szybciej wepchnie lek do krwioobiegu, no i ciepła tez.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.