ODPOWIEDZ
  • 5020 / 887 / 0
Tak 5htp ma sens, jedz też dużo bananów, zawierają tryptofan który też jest niezbędny w odbudowie serotoniny.
  • 99 / 12 / 0
11 grudnia 2022CieplaPoduszka pisze:
@psotka123 bedzie dzialac i sylwester to imho swietna okazja , te 3msc to taki umownie bezpieczny odstep - jak nie naduzywasz nagminnie to mozesz ofc zrobic nieco krotszy raz za czas
Dorzutke jak chcesz to zrob sobie po 3-4h optymalnie i najlepiej tylko jedna . Staraj sie nie pic alko bo zepsujesz faze i bedziesz sie czuc zdecydowanie gorzej dzien po
ale mam dorzucic jedna cala czy pol, tabsy maja od 270-300 mg wiec to troche duzo a jak kiedys zjadlem dwie z ziomkiem przez noc no to niezle bylo powiem ci ale tez zbytnio nie pamietam wszystkiego
Uwaga! Użytkownik psotka123 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3223 / 911 / 5
Ja bym wrzucił 1/3 na start i potem znowu tyle samo. Jeżeli mają koło 300mg MDMA to jest w chuj i jeszcze trochę.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 5020 / 887 / 0
Ja bym wrzucił 2/3 na start i dorzucił 1,5/3.
  • 99 / 12 / 0
zrobie tak jak napisal serotoninowy, a jak sie skoncyz to bede pil wude i wpierdalal koks no i bedzie i tak fajnie
Uwaga! Użytkownik psotka123 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5020 / 887 / 0
Tylko licz się ze zwała bo będzie na pewno mocna.
  • 99 / 12 / 0
a tam zwala mi to tam rybka wazne ze bede sie dobrze bawic a jak pojde 3 dni balet to kolejne 3 bede spac wiec nawet tego nie poczuje
  • 377 / 55 / 0
@punelektryk ile wg. Ciebie to zbyt dużo? Pytam z ciekawości bo ja generalnie... W odstępach raz na miesiąc biorę.. czasem rzadziej i przerwa wynosi 2m.
Cogito ergo sum
  • 133 / 51 / 0
@D4RKJOY zbyt dużo według mnie to znaczy w moim przypadku +- 20 razy w ciągu roku i do tego jeszcze pamiętne dwa miesiące hardkoru gdzie było wrzucane co piątek
dokładnych dawek Ci nie powiem, bo sam nawet nie wiem i nie pamiętam, jestem za to przekonany co do legitności i jakości towaru, bo to Holandia i różnica między tym co jest tam a tutaj w Polsce to jest niebo a ziemia tak więc też dzięki tym doświadczeniom po dziś dzień trzymam sie z dala od towaru z ulicy w naszym kraju, bo teraz 90% tego co tu jest to są po prostu dopalacze
  • 14 / 1 / 0
Ja zacząłem przygodę z emką w maju tego roku i brałem trochę częściej niż raz na miesiąc - ostatni raz był już naprawdę słaby w stosunku do tych pierwszych dlatego teraz wydłużam okres do ok 2 miesięcy przerwy bo brakuje mi tej magii, która była na początku.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?

Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.