4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 42 / 8 / 0
tak sobie czytam kilkanaście ostatnich stron tego tematu i naswua mi sie jedna teza, mianowicie

okolo 95% z was to jakies zjeby ktore nie maja pojecia o czyms a sie wypowiadaja bo raz ktos im przyniosl mefa w danej postaci to mef juz taki musi byc, inni cos pierdola o szczypaniu, inni o kolorze, jeszcze inny kretyn napisal ze za 50pln to nie mefedron. Wiecie co? mam nadzieje ze stara wam znajdzie dragi i was wypierdoli z domu, a Ci co mieszkaja sami to juz teraz macie odpowiedz czemu mieszkacie sami. Jesli juz takie forum jak to musi istniec i mimowolnie czytaja to dzieci to z laski swojej zamknijcie swoje obrzygane pizdy i nie wypowiadajcie sie jesli cos wam sie wydaje, bo sęk w tym ze wam sie tylko wydaje. Pewnie jeszcze piszecie posty z hosta bez odpowiedniego BHP. Gdyby ludzie tego pokroju nie ćpali to śmiem podejrzewac ze narkotyki moglby zostac zdekryminalizowane, ale teraz juz rozumiem czemu tak wazne jest zeby jeden debil z drugim nie mieli dostepu do pewnych źrodeł. Jesli dostajesz 3cmc jako 4mmc i nie widzisz problemu to twoj diler ma cie za łba(i prawidlowo) tyle ze gdybym byl takim dilerem i mialbym taką klientelle to bym szybko sie jej pozbył.

4mmc nie ma okreslonego koloru, postaci czy zapachu, nie ma tez okreslonej konsystencji, jest wiele metod syntez, jest wiele zmiennych odczynnikow sluzacych do jego wyprodukowania. Wyglad jak i moc zalezy w duzej mierze od metody pozyskania jak i jakosci przeprowadzonej syntezy. Teoria ze 50pln to nie 4mmc jest bledna chocby z tego wzgledu ze 4mmc jest po 12zł w hurcie. Jak juz chcecie sie bawic w identyfikacje susbtancji to chociaz wyposazcie sie w Drug Purity pro kit test(chociaz 100% pewnosci nie daje) i wtedy otwierajcie mordy. Pierdolniecie jednemu z drugim glupote o substancji i dawkowaniu, okaze sie ze ktos zajebal 200mg a-pvp i go popali w chuj, przypominam ze w krysztale tez jest sól morska, chociaz w pudrze tez wystepuje, czasem w roztworze z wody i szczypie w nos to moze sol morska to mefedron w sumie

a i w chuju mam wasza krytyke jak cos
  • 508 / 195 / 1
Czy jednym ze skutków ubocznych mefki jest frustracja którą trzeba rozładować obrażając kompletnie nieznajomych ludzi w poście na hyperrealu?Dokładnie tak jak kolega wyżej..
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 507 / 119 / 0
@arileeh no fajnie fajnie, a poza tym wysrywem masz coś konstruktywnego do powiedzenia czy tylko chciałeś tu pokazać jak mefedron zdegenerował ci mózg i upośledził procesy myślowe? Bo zasadniczo to ten twój post chuja wnosi i jak tak ma wyglądać twoja aktywność na forum to polecam wypierdalać, elo
  • 3455 / 556 / 2
@arileeh mefedron 4-MMC igiełki a i Est proch w proch też się da odpowiednią syntezą tylko jebie wtedy jak głupi i się kulka robi. Hm
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 42 / 8 / 0
23 października 2023Nawiedzony Szaman pisze:
@arileeh no fajnie fajnie, a poza tym wysrywem masz coś konstruktywnego do powiedzenia czy tylko chciałeś tu pokazać jak mefedron zdegenerował ci mózg i upośledził procesy myślowe? Bo zasadniczo to ten twój post chuja wnosi i jak tak ma wyglądać twoja aktywność na forum to polecam wypierdalać, elo
wnosi tyle ze wiekszosc z was to lby co sie odzywaja na tematy o ktorych pojecia nie maja zeby polechtac swoje ego i poczuc lepiej, jakbyscie sie znali na narkotykach to byscie ich nie brali. a apropo wypierdalania to wypierdalam, i tak tu zagladam raz na 3 lata.

Panowie, jest takie cos jak stylometria jak cos

ale co ja sie tam znam
  • 1908 / 433 / 4
tak na głupa...
mefedron przed krystalizacją jest w formie płynnej
... i też siĘ da tym porzĄdnie napierYdoolić... chyba nawet bardziej, anijeżeli kryształem po zrobieniu (nieumiejętnym ), z którego są straty.

AVE
DXM
  • 981 / 122 / 0
22 października 2023pat37 pisze:
Po prostu nie sniffuj z całym impetem to nie przeleci

Robiłem ostatnio badanie prolaktyny i wywaliło mi ją na 1367, gdzie norma jest do 320. Badanie robiłem 2 dni po nocy z mefem, czy to raczej prolaktyna nie zdążyła się jeszcze zbić czy mogę mieć hiperprolaktynemię?

Przysłowiowy chuj wie :)
Powtórz badanie w normalnych warunkach. Możesz mieć wywalona prolaktynę po cpaniu, po trzepaniu do ćpania, w mniejszym stopniu po seksie. To jest twardy narkotyk w dodatku dużo slabiej zbadany niż inne jak metamfetamina czy heroina i inne opio tradycyjne.
  • 1908 / 433 / 4
23 października 2023arileeh pisze:
23 października 2023Nawiedzony Szaman pisze:
wnosi tyle ze wiekszosc z was to lby co sie odzywaja na tematy o ktorych pojecia nie maja zeby polechtac swoje ego i poczuc lepiej, jakbyscie sie znali na narkotykach to byscie ich nie brali. a apropo wypierdalania to wypierdalam, i tak tu zagladam raz na 3 lata.

Panowie, jest takie cos jak stylometria jak cos

ale co ja sie tam znam
... rozwiń temat proszę, bardzo mnie zaciekawiła kwestia brania narkotyków ... chyba, że mówisz strikte o mefedronie?
jeden bierze bo się uzależnił
drugi bo chce mieć trzepanie dobre
trzeci bo chce mieć nadludzki sex z ukochaną / czy tam kochanką
inny jeszcze spożytkuje to produktywnie do pracy, bo na trzeźwo zamula i nic mu się nie chce
jeszcze inny woli smyrnąć kreskę niż truć się alko na imprezie

nie twierdzę, że narkotyki ( czy tam leki, które działają jak narkotyki a narkotykami w czarodziejski sposób nie są ) są dobre
tylko... dlaczego mamy ich nie brać? i co rozumiesz poprzez słowo "narkotyki" kakao do tego też zaliczasz?

a jeśli mówisz konkretnie o mefedronie - sprecyzuj proszę, może dzięki Tobie wiele osób rzuci to w cholerę :extasy:
DXM
  • 161 / 5 / 0
Mam pytanie do wyjadaczy 4ki i do chemicznych osob
Czy jezeli chodzi o prawdziwy mefedron dobrej jakosci jak zabiore 0.2g per sniff strasznie mi szczękę wykreca i zrenice piony mam no właściwie moja twarz przypomina takie bycie w amoku w stylu łysego ćpuna z yt
Zrenice cisgle wielkie ale raz oczy sie przymykają a raz robi sie wytrzeszcz w obrebie działania 1 pasa
Sort bialo przezroczysty pachnie wanilia i troche ogórem łatwo sie kruszy jest w ryżu i UWAGA-aplikacja w kichawe-kompletmie nie piecze ale wypala sluzowke po nocce z tym sortem
Jeżeli chodzi o działanie najpierw wjezdza dopamina a później setotonina
Wjazd po okolo minucie od zajebania w kichawe
Uważacie ze jest duże prawdopodobieństwo ze to LEGIT 4MMC?
  • 981 / 122 / 0
Brzmi jak lekko przedawkowany mefedron. Powiedziałbym, ze sto procent 4mmc i to chyba niezłej czystości jeśli 0.2 aż tak kopie. Spróbuj mniejsze dawki będzie przyjemniej :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.