Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 662 / 39 / 0
29 grudnia 2020Anabolik pisze:
po co jebać się z aptekami i krzywymi ryjami pan farmaceutek
Co tak nerwowo haha.
U mnie w aptekach się uśmiechają jak wchodzę, zanim dzień dobry powiem, Panie farmaceutki juz zmierzają do kasy z paczuszka Thjoko hehhe.
Czasami to i nawet chwilę postoje i porozmawiam sobie z nimi, beczkę potyram, o ile tylko kolejki nie blokuję 😁
  • 2011 / 124 / 0
@Swiezzy no nie wiem, ja bym się czuł w takiej sytuacji jak menel zapodający nawijkę przy kupnie denaturatu. Owszem, można pożartować, ale będziesz raczej przerywnikiem dnia, ot ciekawostką do przytoczenia znajomym a nie partnerem do rozmowy o czymkolwiek.
  • 1223 / 487 / 0
@jacok a od kiedy to farmaceutki szukają w klientach apteki partnerów do poważnych rozmów obojętnie czego by nie kupowali, są w robocie, chcą odjebać swoje 8h i iść do domu.
  • 662 / 39 / 0
29 grudnia 2020jacok pisze:
@Swiezzy no nie wiem, ja bym się czuł w takiej sytuacji jak menel zapodający nawijkę przy kupnie denaturatu. Owszem, można pożartować, ale będziesz raczej przerywnikiem dnia, ot ciekawostką do przytoczenia znajomym a nie partnerem do rozmowy o czymkolwiek.
No widzisz. Ja się tym martwić nie muszę 😉 U mnie w aptece pracuje dobra koleżanka, co jak byłem praktykantem w gastronomii pracowałem z nią. Zawsze mają wesoły humor jak mnie codziennie widzą. Zresztą w drugiej aptece też pracują fajni pozytywni ludzie, którzy raczej czasami odmawiają mi sprzedaży leku, żebym się tak codziennie nie niszczył, a zawsze pogawędkę w trakcie pracy im zapewnie, krótka bo krótka. Ale wiem jak patrzą ludzie na klientów. Im to nawet miło się zrobi jak ktoś zagada jak tam w pracy dzisiaj =)

@igla83
U mnie w aptece to raczej całodniowe zmiany są.
  • 3901 / 563 / 0
U mnie w aptece najtaniej antidol 13.9
A jak zamowię internetowo to 10.99

Thiocodin 16tabletek 9.99
  • 867 / 253 / 0
O żesz ale tanie thioco
Ja za 16 tabletek płaciłam 14,99
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 662 / 39 / 0
31 grudnia 2020lol pisze:
U mnie w aptece najtaniej antidol 13.9
A jak zamowię internetowo to 10.99

Thiocodin 16tabletek 9.99
U mnie w jednej mają tylko 10tabl za 9zl, a w drugiej tylko 16tabl za 13.99 - ale można też połówkę kupić 8tabl. Za 7zl.

Za niedługo to z tych "może być bez grosza" to darmowa paka 16tabl mi wyjdzie 😆
Taniutko tam masz %-D

Ile można takich pączek internetowo zamówić??
  • 3901 / 563 / 0
@Swiezzy

Ty masz tak samo. U Ciebie tez na pewno funkcjonują apteki wspolpracujące z takimi stronkami int

Te ceny co podałeś to normalne w stacjonarnych aptekach. Jak internetowo prosto z hurtowni to jest taniej. Tylko czasem trzeba zamowic cos jeszcze. A jak nawet nie trzeba to glupio tak zamawiac za 10zl :extasy:

np. jak wejdziesz na doz.pl to antidol kosztuje 11.99
thiocodin 16 sztuk 10.99

tylko doz przyjmuje od 20zl. mozesz zamowic thiocodin i opatrunki i na Janusza przy odbiorze powiedziec, ze tylko thiocodin. i kupisz za 10.99
ale sa tez apteki, gdzie mozna zlozyc zamowienie tylko na jeden lek
Ostatnio zmieniony 31 grudnia 2020 przez lol, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 662 / 39 / 0
@lol

A można parę pączek na raz zamówić?
  • 3901 / 563 / 0
jak coś edytowałem komentarz przeczytaj wyżej

pare paczek na raz oczywiscie NIE mozna zamowic.
Zablokowany
Newsy
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.