29 grudnia 2020Anabolik pisze: po co jebać się z aptekami i krzywymi ryjami pan farmaceutek
U mnie w aptekach się uśmiechają jak wchodzę, zanim dzień dobry powiem, Panie farmaceutki juz zmierzają do kasy z paczuszka Thjoko hehhe.
Czasami to i nawet chwilę postoje i porozmawiam sobie z nimi, beczkę potyram, o ile tylko kolejki nie blokuję
29 grudnia 2020jacok pisze: @Swiezzy no nie wiem, ja bym się czuł w takiej sytuacji jak menel zapodający nawijkę przy kupnie denaturatu. Owszem, można pożartować, ale będziesz raczej przerywnikiem dnia, ot ciekawostką do przytoczenia znajomym a nie partnerem do rozmowy o czymkolwiek.
@igla83
U mnie w aptece to raczej całodniowe zmiany są.
A jak zamowię internetowo to 10.99
Thiocodin 16tabletek 9.99
Ja za 16 tabletek płaciłam 14,99
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
31 grudnia 2020lol pisze: U mnie w aptece najtaniej antidol 13.9
A jak zamowię internetowo to 10.99
Thiocodin 16tabletek 9.99
Za niedługo to z tych "może być bez grosza" to darmowa paka 16tabl mi wyjdzie
Taniutko tam masz
Ile można takich pączek internetowo zamówić??
Ty masz tak samo. U Ciebie tez na pewno funkcjonują apteki wspolpracujące z takimi stronkami int
Te ceny co podałeś to normalne w stacjonarnych aptekach. Jak internetowo prosto z hurtowni to jest taniej. Tylko czasem trzeba zamowic cos jeszcze. A jak nawet nie trzeba to glupio tak zamawiac za 10zl
np. jak wejdziesz na doz.pl to antidol kosztuje 11.99
thiocodin 16 sztuk 10.99
tylko doz przyjmuje od 20zl. mozesz zamowic thiocodin i opatrunki i na Janusza przy odbiorze powiedziec, ze tylko thiocodin. i kupisz za 10.99
ale sa tez apteki, gdzie mozna zlozyc zamowienie tylko na jeden lek
A można parę pączek na raz zamówić?
pare paczek na raz oczywiscie NIE mozna zamowic.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.