4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
@baraban kwestia odpowiedniego kąta, musi byc prosto w nozdrze
  • 4287 / 697 / 2117
18 października 2023baraban pisze:
Czemu gdy wciągam mefe odrazu wszystko leci do gardła , i chę mie się wymiotować odrazu?
co to może być??
To syntetyk przecież, który działa na układ nerwowy, w tym na receptory serotoniny, dopaminy i noradrenaliny. Może to prowadzić do zwiększonej produkcji śliny i wywoływać uczucie mokrości w gardle. Nic w tym dziwnego, zdarza się to, zwłaszcza kiedy robi się to nieumiejętnie, tak jak powyższe persony napisały.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 70 / 4 / 0
Wybacz, ale jestem ułomny i nie rozumiem. Jeśli wciągam w prawą dziurkę to rurkę kieruje w lewo, czyli na ściankę oddzielającą dziurki czy w prawo?
18 października 2023Kochanek Heleny pisze:
Źle wciągasz. Ustaw banknot lub inny używany przez Ciebie odkurzacz nierownolegle z nozdrzem tylko pod kątem żeby wylot był skierowany od wewnątrz w zewnętrzna ścianę nosa.

Co do bolącego nosa wrzucaj 80% dawki oralnie a jak się rozkręca niewielkie kreski. Połączysz zalety obu dróg podania a nos będzie miał mniej gówna do przerobienia.
Musisz tylko zwiększyć wyjściowa dawkę oralna w stosunku do tego co wciągales, ale i tak koniec końców zużyjesz mniej, o ile nie lecisz do końca wora :)
  • 1888 / 422 / 4
ktoś tu ładnie ma przeżartą , nie tylko sluzówkę ;) ( żart )

- wyobraź sobie kolego nos, JEGO ŚRODEK / przegrodę nosową
w NIĄ CELUJ dolarami/euro czy tam rurkami jak kto woli

po coś się towar bierze do nosa, tam mef robi co trzeba,
jak chcesz spływu to po prostu połknij system ;)

pozdro i powodzenia
DXM
  • 8 / 1 / 0
Witam, piszę z zapytaniem czy miał ktoś kiedyś taki problem. Po 2 tyg przerwy od brania mefedronu (3g tygodniowo przez 2 mies.) w losowych momentach dosłownie przez parę minut wyczuwam zapach tego gówna a nos zregenerowany i czysty. Może być to w skutek psychiczny? Denerwujące to.
  • 507 / 194 / 1
No oczywiście, że to z powodu uzależnienia psychicznego,nie masz przecież raczej resztek mefa w nosie i pot nagle tak intensywnie nie pachnie.
Trzymaj abste ,ale ten 'zapach' naprawdę się często pojawiać może,lecz w końcu przestanie być uciążliwy i irytujący.
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Siema, ostatnio zacząłem swoją przygodę i mam lekki problem podejrzewam że albo chujowo układam rurkę jak kolega wyżej jako iż czuje że wszystko leci do gardła odrazu ale zastanawiałem się czy to może nie jest problem z tym że za mocno kruszę mefe bo kruszę ją kilka razy dosyć mocno i nie wiem czy ma to jakieś znaczenie czy nie
  • 507 / 194 / 1
Im mocniej pokruszone-jebany pył-tym lepiej.
Pobaw sie ulozeniem zwiji w nosie i dbaj o sluzowke.TYLE
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
Po prostu nie sniffuj z całym impetem to nie przeleci

Robiłem ostatnio badanie prolaktyny i wywaliło mi ją na 1367, gdzie norma jest do 320. Badanie robiłem 2 dni po nocy z mefem, czy to raczej prolaktyna nie zdążyła się jeszcze zbić czy mogę mieć hiperprolaktynemię?
  • 6 / / 0
Miałem podobną sytuację. Zapach pozostał na ciuchach w moim wypadku, na t-shirtach, poszewkach na poduszkę też, trochę w adidasach. Zniknął dopiero po którymś praniu z dodatkiem octu. Więc może to to u Ciebie?
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.