Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 3699 / 612 / 1
22 grudnia 2020toxic1337 pisze:
@StanislawZoneLol Każde opjo, mniej lub bardziej obniża próg drgawkowy ale przy kodzie wątpie, że możliwy jest napad padaczkowy. Jeśli już to np w mixach. Pamiętam mój pierwszy breakdance był po mixie relatywnie niskich dawek tramadolu i kodeiny - 225mg i 300mg, tylko ze no tutaj to bardziej kodeina zwiększyła szansę na taki efekt, a głównym winowajcą był tram :p
No trampek to nie koda. tramadol jest jeszcze SSRI i snri. Nigdy nie miałem padaczki po maku ani po kodzie, ani po fentanylu. Trama jadlem mało ale dawki 600 bez benzo w ogóle mną nie drgały nawet.
Co nie znaczy, że do grama kody powinieneś dowalić 2 mg klona czy pinc ksanaksow.
Jeśli pyta, znaczy że chce zrobić duży przeskok dawkowy.
22 grudnia 2020Arabella841 pisze:
21 grudnia 2020StanislawZoneLol pisze:
Też macie po kodzie podczas jedzenia problem z połykaniem? Bez wody ciężko jest coś pr
przełknąć.
Nie, nigdy
ja tak- jak wziąłem za dużo. Sprawdź sobie jaki układ jest odp za przełykanie i skoreluj z odruchami autonomicznymi jak oddychanie
23 grudnia 2020toxic1337 pisze:
@JksGwnrz Zadam może dość idiotyczne pytanie, ale w jaki sposób odmierzać ostateczny produkt? Czy 150mg odważonego proszku na wadze będzie równać się tym ~150mg substancji czynnej ? Also czy nie jest tak że przy podgrzewaniu utraci się troche mg? Bo w przypadku gdy użyjemy za dużej temperatury to kodeina chyba sie rozpadnie? No i Trzeba uważać zeby za mocno nie podgrzewać bo koda akurat ma dość niski ten pułap, w ktorym sie rozpada albo się myle.
Weź się filtrat z antidolu, tylko nasycony albo lepiej -przesycony o skrystalizuj na sznurku z ołówka w słoiku na parapecie.
Daj znać z postępów koniecznie!

:świnia:
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 3901 / 563 / 0
23 grudnia 2020Aldrej pisze:
Na pewno otrzymasz mniej niż włożyłeś prze ekstrakcją. Bo trochę zostanie na sączku, i tak dalej. Możesz sobie odjąć około 30mg. I to tak na wyrost.
30mg to nie na wyrost, ale minimum. Jesli tylko przepuscisz kode z paracetamolem przez filtr to zamiast 300mg otrzymasz kolo 225mg. 30mg strat to będziesz miał jak 2 razy dokladnie przelejesz filter sporą ilością wody (ale będziesz miał też więcej paracetamolu, coś za coś)

@toxic1337

no mozna, tylko kodeina to u ciebie będzie mala część. bo w roztworze z 300mg będziesz miał wypelniacze i do 1g paracetamolu. nie wiem tez czy ta kodeina w tym co ci zostanie będzie równo rozłożona. obawiam się, ze nie. bo np. w tabletkach subst czynna nie jest rowno rozlozona. moze byc 70% w polowce tabletki i 30% w drugiej. nie ma problemu z odparowaniem tylko trzeba by bardzo uwazac na temperaturę. pytanie po co jak mozna przefiltrowac wszedzie w 5min. i tak nie bedzie ci sie chcialo ;-)
  • 777 / 106 / 0
@lol raczej myslalem zeby sprobowac odparowac antka dla eksperymentu co by z tego wyszło, wiem ze raczej malo to oplacalne i duzo jebania :p Niemniej jednak jeśli sprobuje to sie podziele efektami tutaj xD
  • 28 / 1 / 0
Witam. Mam pytanko, Codeinum PHOSPHORICUM LM 1 Dilution ( krople, falszka 10ml) i opium LM 18 Dilution (krople, flaszka 10ml). Zna to ktos ?, godne polecenia ?
  • 449 / 101 / 0
To jakiś preparat złożony? Skąd to wziąłeś jeśli mogę zapytać?
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 867 / 253 / 0
odparowywanie antka i tworzenie tabletek hmm... ktoś tu chyba próbuje rozkręcić jakiś biznes 🤔 😀
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 777 / 106 / 0
Musze o coś Was spytać.
Wiem że sporo osób mówi, że po neuroleptykach + opio moze wystąpić zespol pozapiramidowy i nas zwarzywić, ale czy moge dac sobie odrobine kwetiapiny zeby latwiej zasnac powiedzmy ze jedna 25tka do mojej standardowej dawki kody? W koncu kweta to nowszy neuroleptyk i ma mniej ubokow i potencjalnych interakcji.
@Arabella841 hehe jaki tam biznes ;] w celach naukowych haha
  • 867 / 253 / 0
trochę janusz biznesu moim zdaniem 🙂 ale gimby pewnie zrobią popyt
  • 777 / 106 / 0
nie no teraz tak zupelnie nieironicznie mowie, ze kodeina mi sie na tyle znudzila i mam inne opio ze z ciekawosci sprawdze jak to sie ma w formie proszku i czy w ogole uda mi sie podgrzac to na tyle niska temperatura zeby koda nie poszla w pizdu.

A co do kwety to zjadlem 25mg, jak mnie wykreci i bede jechac do szpitala (wypluc to) to napisze posta z karetki :zombie: :zombie: :zombie:
  • 867 / 253 / 0
jeśli to ma być tylko eksperyment to może spróbuj niewielką ilość, typu 1 opakowanie po prostu odstawić na dłuższy czas żeby samo odparowało? ja bym się bała eksperymentować z podgrzewaniem, to stąpanie po cienkim lodzie
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.