ODPOWIEDZ
  • 1455 / 596 / 0
@plantis 2CB albo vaporyzowana galka muszkatulowa jak jestes odwazny
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 3 / / 0
siemka, ostatnio postanowiłem z dziewczyną poeksperymentować z emką której wcześniej nie braliśmy. Znaleźliśmy dojebane źródło z dobrymi opiniami i się zaopatrzyliśmy. Research był zrobiony, kruszylismy piksy do jakiegoś słodkiego soczku i piliśmy, byliśmy na czczo itp..

Zajebalem 1 pikse i dorzuciłem pół po godzinie, przez ani chwile nie poczułem nic mocniejszego niż kawa podwojne espresso podczas gdy kobietę mi wyjebalo xd. Trochę mnie ta akcja sfrustrowała bo spodziewałem się fajerwerków jak wszyscy o tym mówią, wiec zdecydowałem się zrobić test czy to może dawka nie była za mała. Pare dni później zarzuciłem 2 piksy na raz w taki sam sposób do kubeczka, pobudzenie było silniejsze, gały wyjebalo mi tak z reszta jak za pierwszym razem, ale wciąż nie nazwałbym tego euforią lub chociazby zadowoleniem.

Mam 20 lat pale skuna prawie codziennie od jakichś 2 lat, ważę 100kg. Dodam tez że podobnie miałem z innymi substancjami, feta działa jak zwykła kawka, mogę zajebac w kurwe i pójść spać (a też próbowałem jej tylko pare razy wiec nie tolerka) czy np GHB którego wziąłem dawkę która bałem się że mnie fiknie ale zupełnie nic a nic, nawet się w główce nie zakręciło. Jedyne używki jakie na mnie dotychczas zadziałały to palonko, haszyk i N2O (i alko ofc).

Plug legitny 100% bo widziałem jak innych poniewiera. Macie może jakieś pomysły co może być na rzeczy? Chciałbym w sumie cieszyć się możliwością odczuwania jakiejkolwiek substancji xddd Z góry dzięki za odpowiedzi

Dodano akapity dla czytelności | 909
  • 4371 / 702 / 2117
Przy takim przyjmowaniu problemem może być twoja waga. Jaki masz wzrost w stosunku do tych 100 kilogramów? Dawki mogą się rozkładać.

MDMA lubi być nieprzewidywalne i ma swoje humorki. Jednego zrobi 0.15, drugiego 0.25 a kolejnego jeszcze więcej. Kwestia indywidualna przyjmowania towaru.

W przypadku zabawy i dawkowania z MDMA możesz śmiało testować. Ową substancję jest bardzo ciężko przedawkować, aby osiągnąć stan badtripa. Ale wszystko w granicach zdrowego rozsądku.

Finalnie pozostaje w twoim przypadku metodyka prób i błędów. Ciężko mi też jednoznacznie stwierdzić, jaka jest proporcja wagi do wzrostu, a zapewne ona ma spory wpływ na działanie. Partnerka zapewne drobna i chudziutka, co? :)
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 3 / / 0
mam 202cm wzrostu. Czyli mogę normalnie atakować 3 sztuki bez strachu ze fikne? Ile powinienem poczekać na taka przyjemność?
  • 4371 / 702 / 2117
Dla prawilnych i dobrych testów poczekałbym na detoksyzację organizmu z resztek, które stare MDMA pozostawiło. Finalnie wstrzymałbym się na 48h.

Jest jeszcze jedna ważna kwestia. Jeżeli brałeś opiaty albo benzodiazepiny, to Twój układ gospodarczy (neuroprzekaźnikowy) może być rozwalony w mózgu, co powoduje brak działania i bardziej może przypominać stymulację po kofeinie, niżeli MDMA. Prędzej w takim czasie nabawisz się bad tripa, niż dobrej fazy.

Tylko na pytanie odnośnie benzo i opio musisz odpowiedzieć już sobie sam.

BMI wskazuje na dobre, więc ani jesteś otyły, ani chudy. Spodziewałem się słabszego działania ze względu na otyłość.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 2532 / 600 / 0
Nie bierzesz czasem leków ssri?
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
nie nie, nic z takich rzeczy, mam doświadczenie jedynie z tym co wymieniłem w pierwszej wiadomości. spróbuje za pare dni zarzucić 3 tabsy i podzielę się czy wystarczyło czy nie. ale powiem ze tak jest nie tylko z MDMA, dosłownie każda substancja której miałem przyjemność spróbować oprócz THC i alkoholu działa na mnie w bardzo niezauwazalnym stopniu, myślałem kurde za jakichś receptorów mi brakuje czy coś takiego xd
  • 370 / 52 / 0
19 października 2022szniogizmo pisze:
siemka, ostatnio postanowiłem z dziewczyną poeksperymentować z emką której wcześniej nie braliśmy. Znaleźliśmy dojebane źródło z dobrymi opiniami i się zaopatrzyliśmy. Research był zrobiony, kruszylismy piksy do jakiegoś słodkiego soczku i piliśmy, byliśmy na czczo itp.. Zajebalem 1 pikse i dorzuciłem pół po godzinie, przez ani chwile nie poczułem nic mocniejszego niż kawa podwojne espresso podczas gdy kobietę mi wyjebalo xd. Trochę mnie ta akcja sfrustrowała bo spodziewałem się fajerwerków jak wszyscy o tym mówią, wiec zdecydowałem się zrobić test czy to może dawka nie była za mała. Pare dni później zarzuciłem 2 piksy na raz w taki sam sposób do kubeczka, pobudzenie było silniejsze, gały wyjebalo mi tak z reszta jak za pierwszym razem, ale wciąż nie nazwałbym tego euforią lub chociazby zadowoleniem. Mam 20 lat pale skuna prawie codziennie od jakichś 2 lat, ważę 100kg. Dodam tez że podobnie miałem z innymi substancjami, feta działa jak zwykła kawka, mogę zajebac w kurwe i pójść spać (a też próbowałem jej tylko pare razy wiec nie tolerka) czy np GHB którego wziąłem dawkę która bałem się że mnie fiknie ale zupełnie nic a nic, nawet się w główce nie zakręciło. Jedyne używki jakie na mnie dotychczas zadziałały to palonko, haszyk i N2O (i alko ofc). Plug legitny 100% bo widziałem jak innych poniewiera. Macie może jakieś pomysły co może być na rzeczy? Chciałbym w sumie cieszyć się możliwością odczuwania jakiejkolwiek substancji xddd Z góry dzięki za odpowiedzi
Ja tu tak naprawdę nie przeczytałem ile tak naprawdę wziąłeś mg... 100, 200, 300? MDMA przyjmuje się od wagi w stosuku 1kg:1,5mg przy czym w piksach to loteria co Ci dadzą. Ty ważysz 100 dziewczyna 60? a wzięliście tyle samo. Branie tego w tak krótkim przedziale czasu to już w ogóle jakiś nonsens.
Cogito ergo sum
  • 2 / / 0
17 września 2011PcP pisze:
charakterystyczna pisze:
albo ja sie w tym nie łapie albo dla Was MDM to jest to samo co MDMA.
Nie istnieje związek MDM, albo przedstaw strukturę chemiczną.
agressiva pisze:
jak odróźnić przy zakupie MDMA od mef?
Próba Marquisa
Przygotowanie odczynnika
Dodać 8-10 kropli (ok. 0,25 mL)37% r-r formaldehydu do 10ml lodowatego kwasu octowego.
Stężony kwas siarkowy.
Procedura
Umieścić na płytce niewielką ilość badanego materiału.
Dodać trzy krople wody i wymieszać bagietką lub szpatułką.
Przenieść kroplę roztworu (zawiesiny) do innego wgłębienia próbki.
Dodać 1 kroplę odczynnika A.
Dodać 3 krople odczynnika B.
Interpretacja
Barwa purpurowa lub fioletowa - opium.
Barwa fioletowa do czerwono-purpurowej - morfina, kodeina, heroina.
Barwa pomarańczowa zmieniająca się w brunatną – amfetamina lub metamfetamina.
Barwa żółta do żółto-brązowej – 2,5-dimetoksy-4-etyloamfetamina(DOET) lub 2,5-dimetoksy-4-metyloamfetamina (STP, DOM)
Barwa czarna – MDA, MDMA, MDE, N-OH MDMA.
Barwa żółta / przezroczysty - mefedron
  • 926 / 167 / 0
Panowie, niedługo będą posiadaczem kryształu MDMA z Holandii. Po czym poznać że to jest to? Wygląd raczej może być mylny, ale może smak, zapach czy nie ma opcji bez testów laboratoryjnych i próbowania na własnej skórze? Jak poznać różnice między jakimś ketonem, a MDMA w działaniu? Dodam że nie jadłem ketonów i MDMA od ponad roku, aby dwa razy amfa w mini ilości w między czasie.
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
ODPOWIEDZ
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.