4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 925 / 166 / 0
źle się wyraziłem. Chodzi po ilu dniach zejdzie z krwi że nie da rady go wykryć na testach np. przy kontroli drogowej czy coś.
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 311 / 43 / 0
Pamiętam jak po tygodniowym ciągu robiłem na następny dzień test narkotykowy to od amfetaminy drugi pasek był ledwo widoczny ale i tak zalicza się do negatywnego wyniku
  • 1907 / 432 / 4
16 września 2023FAMAS1980 pisze:
Ile mefedron pływa we krwi po jednorazowym zażyciu jak się nic nie brało przez parę lat? zjadłoby się może jakąś sztukę przez noc i myślę w jakim czasie mogłoby to zejść?
To są kwestie osobnicze, w zależności jaką masz tolerancję, stan wątroby, nerek i ogólnie stanu całego ciała.
Wg. badań wyjdzie Ci "średnia" ...
na "testach" może wyjść nawet, że po "jakimś" czasie nic nie brałeś, ale i tak będziesz to odczuwał... subiektywnie/nerwowo/pokarmowo/samopoczuciowo itp

no i pytanie podstawowe
- jaka dawka "Cię satysfakcjonuje" ? jedna kreska, czy dwa worki...

mef to czarodziej...
DXM
  • 8 / 1 / 0
Witam, mam pytanie. Zazwyczaj jak biorę mefa to potrafie sam sniffnąć grama przez noc, a nawet zostanie mi troche na rano. Zawsze dawkuje na oko, lecz bardzo małymi ilościami. Zamiast walić dajmy 4 kreski po 250mg to potrafie to rozbic na takie że wale co 30 minut. Rzecz w tym że dziś robiłem wszystko tak samo jak zwykle, a po 4 kresce zacząłem mieć odruch wymiotny. Nie dosłownie że wymiotowałem ale miałem takie uczucie że zaraz ze mnie obiad wyleci. Takie coś trzymalo sie tak z 5 min po każdej kolejnej kresce, znikało i zostawała euforia i gadatliwość. Zlewu nie miałem wgle więc odpada. A przy każdym odruchu pomagało jak szybko przełkne ślinę i wezme takie dwa duże oddechy. Teraz pytanie dlaczego tak sie dzieje i czy to bardziej fizyczny problem czy psycha?
  • 981 / 122 / 0
Brzmi jak mdłości typowe dla serotoników
  • 1907 / 432 / 4
Tego Ci "szaman' z forum nie powie, bez odpowiednich badań...

może to być coś w głowie ( problem z serotoniną? )
coś z sercem? ( ciśnienie, magiczne wazo..., ogólna niewydolność... )
coś z wątrobą... która bardzo jest wrażliwa na "dobre sorty"...
loteria...

badania z pewnością dadzą Ci większy obraz tego, co się z Twoim ciałem dzieje.
pozdr.
DXM
  • 2 / / 0
Siema, czy macie jakieś pomysły, na czym można szponcić temat w plenerze. Telefon odpada bo mój ekran już się zarysował przez to. Najlepiej coś małego i poręcznego, najlepiej bez lusterek.
  • 3455 / 556 / 2
Kartony ze sklepu możesz se wykminić nielada stoliczek:P
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 508 / 195 / 1
@yayatoure pokrusz temat wczesnij i syp gotowe na etui co by telefonu nie niszczyc
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 2 / / 0
@SerioSergio @yayatoure Robie dokładnie tak samo, kruszę temat wcześniej i wtedy można bez problemu na "plecki" telefonu sypać szybko i sprawnie. Jedyny tylko problem to taki, że czasami po rozkruszeniu i wrzuceniu z powrotem do wora delikatnie sie bryluje
ODPOWIEDZ
Newsy
Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.