Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1521 / 73 / 0
Ride pisze:
Tak tylko napomnę, że amerykanie chcą amfetaminą chorych na ADHD leczyc, chore, pomijając nadużywanie, dochodzi kwestia szybkiego wzrostu tolerki...
offtopując (muszę gdyż mnie krew zalewa) radzę poczytać o metylofenidacie i stanie prawnym amfetaminy w USA, pierdolisz aż głowa boli koleżko
tekst powyżej =/= prawda
  • 377 / 3 / 0
[b]WIKIPEDIA[/b] pisze:
Amfetamina – organiczny związek chemiczny, pochodna β-fenyloetyloaminy (...) Amfetamina jest rozpowszechnionym nielegalnym środkiem psychotropowym. W Polsce, jak i w wielu innych krajach, posiadanie i rozpowszechnianie amfetaminy jest przestępstwem. W Polsce amfetamina została wykreślona z lekospisu[11]. W wielu innych krajach jest jednak nadal stosowana jako lek. W USA należy do środków Schedule II, czyli o dużym ryzyku nadużywania i pewnym, acz niewielkim zastosowaniu medycznym (lek na receptę).
I dalej:
[b]WIKIPEDIA[/b] pisze:
Amfetamina jest zażywana przez ludzi w różnych celach:
(...)
w lecznictwie (np. w Stanach Zjednoczonych w terapii ADHD i narkolepsji w odpowiednio zmniejszonych dawkach)
O Metylofenidacie wiem i słyszałem zdecydowanie więcej negatywnych opinii w zastosowaniu medycznym niż tych pozytywnych ;)

Również przepraszam za offtop, ale chciałem nawiązac, bo się chyba z kolegą nie rozumiemy ;)
Whole life is about "up" and "down".
  • 1521 / 73 / 0
W tej samej grupie leków znajduje się koks, pokaż mi preparat z koksem albo amfetaminą, a z automatu racja będzie przypisana Tobie.
Ostatnio zmieniony 14 sierpnia 2013 przez Satif, łącznie zmieniany 1 raz.
tekst powyżej =/= prawda
  • 377 / 3 / 0
Whole life is about "up" and "down".
  • 102 / / 0
ile dla początkującego polecacie do sniffowania? sort powder, brany w celu lekkiego podbicia samopoczucia i energii do kontaktów towarzyskich i tanca na imprezie
  • 1628 / 196 / 0
Dawkowanie:
Słabo 10-20 mg
Średnio 25-40mg
Moco 50-60mg
Bardzo mocno 60mg +
http://talk.hyperreal.info/bufedron-pod ... 28957.html
  • 4807 / 268 / 0
moim zdaniem z dupy wzięte to dawkowanie, kota tym można ućpać, dla ludzi wszystko x2, dla ćpunów x3 (no niech będzie 2 i pół, 3 dla mnie)

... i proszę nie mówić że to skandal proponować 120 mg na start, tam są jeszcze dawki dla początkujących, one są na start
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 170 / / 0
Im więcej tym gorzej z oddechem. Moim zdaniem odpowiednia dawka bufika to 50-100mg, od 100mg zaczynasz ,a potem 50-tki wedle uznania.Nie ma sensu brać więcej .Ktoś ma kłopot z formowaniem go w krechę?
"The future is not set. There is no fate but what we make for ourselves." -Terminator
  • 10 / 1 / 0
Tak, lepi się taki śnieg do karty, swoją drogą kilkanaście stron wcześniej ktoś pisał o tym żeby nie zażywać syntetycznych kanna na zjebie, ja na zjebie po bufie zapaliłem maczanke 1/40 z MAM-2201 i zadziałało całkiem pozytywnie.
  • 137 / 5 / 0
Gdy substancja schodzi można się zamulić piwkami na lepszy sen ? Ilość: 3-4 piwek :)
Uwaga! Użytkownik botak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata