Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 239 / / 0
Nawet nie widziałem na oczy GHB więc opcja że mogę być przemytnikiem odpada :-)
  • 4807 / 268 / 0
Możesz być jeśli zakupisz coś nielegalnego na swój adres, lub zostanie Ci udowodnione że zamawiałeś. Też nie zobaczysz towaru na oczy, a zostaniesz oskarżony o przemyt lub próbę wprowadzenia do obrotu. To tylko dobra rada.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1205 / 10 / 0
alkoholik30 pisze:
Mówiłem o kupnie już gotowego GHB.
ale zes doj*bal teraz %-D

A co do proby wprowadzenia w obrot to jak najbardziej popieram The Light'a ... tym bardziej, ze jak juz porownujesz ceny to pewne o wiekszej ilosci w gramach... a to juz sporo działek pigułki gwałtu, wiec nie wykrecisz sie tak łatwo...
  • 239 / / 0
drobiv pisze:
alkoholik30 pisze:
Mówiłem o kupnie już gotowego GHB.
ale zes doj*bal teraz %-D
a tam od razu dojebał %-D

wawe, spam, warn - ORBIT
  • 1205 / 10 / 0
ale to tak jakbys chcial kupic np na ogloszeniach MDMA i mowil ze wyjdzie Cie taniej niz jakas tam synteza... nie dosc, ze musisz dac komus swoje zarobic i NIKT za darmo tego nie robi, DWA przeciez oni robia do dokladnie tym samym sposobem, tylko licza sobie jeszcze ekstra za USLUGE, TRZY brak legalnosci i ryzyko podpadziochy to moim zdaniem kluczowy argument... no i wogole to sie rak i nog nie trzyma...
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2013 przez BSKY, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 239 / / 0
No wiem, wiem, przepraszam :hug:
  • 1205 / 10 / 0
nie ma co przepraszac... bo nikogo nie uraziles tym... wez sobie do serca porady i nie baw sie w nielegale, bo bedziesz sobie plul w brode, jak dostaniesz wyrok... serio tu nie ma zartow, a jak bedziesz mial pecha i nie bedziesz mial w chuj hajsu na dobrego prawnika to polecisz dla przykladu... nie ma sentymentow... serio, niby wydaje sie to smieszne ale bynajmniej nie jest...
  • 1174 / 21 / 15
Mieliście rację, misie kolorowe, GHB > GBL :cheesy: Niedługo przeprowadzka z tematem syntez na zewnątrz działu. Będzie odpowiednie ogłoszenie.
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1205 / 10 / 0
/.... nie chwalch tak ;) ja sie z tym zbieram jak sojka za morze:) ale dzis chyba pie*ole i kupie wsjo co potrzebne i wieczorem zrobie probe :)
  • 1934 / 108 / 0
wawa napisz cos wiecej, jakie masz odczucia ? jak przedstawia sie wedlug ciebie porownanie GHB a GBL, jakie dawki bierzesz i jak na ciebie dzialaja... jestem bardzo ciekaw twojej opini :D

albo jak nie chcesz tu to wal na maila...
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.