Następnego dnia postanowiłem powtórzyć doświadczenie. Znów wypiłem całą butelkę na raz, z tym że tym razem zrobiłem to nieco wcześniej (około 19). Nie liczyłem na nic, skoro dzień wcześniej było słabo. Zbliżała się 21, a ja poczułem że coś się dzieje. Jebło. Nawet nieźle (choć nie jakoś niszczycielsko, bywałem w mojej "karierze" bardziej spalony), mało euforycznie, z gastro i tym specyficznym zawieszeniem.
Na drugi dzień czułem się tak, jakbym niczego nie brał - to na plus, bo whiskas z mózgu po jaraniu często mi doskwierał. Spróbowałbym teraz tego XLa, może w końcu mnie zniszczy :D
Ładowarki się tak z godzinę żeby poczuć że zaczyna działać, peak pojawił się po dwóch trwał 4 godziny i następne 4 godziny powoli schodziło i wtedy zajebiście oglądało się filmy. Ogólnie 9 godzin łącznie trzymało. Pierwsze skrzypce grały raczej inne kanna ale THC miało też swoje 3 grosze, ogólnie wrażenia jak po soczystej lufce w miarę dobrego palenia ale czasem wchodziły paranoje. Jak na ulicy marny towar to zajebista alternatywa jednak za drogo. Swoją drogą ciekawa sprawa z tą makumbą z konopii siewnych.
20 grudnia 2020cyberwaste pisze: Raz jak kupowałem w sklepie konopnym olejek cbd to sprzedawca się chwalił jakimiś olejkiem za 45 zł że jak się cały wypije to jest faza więc zaufałem mimo wątpliwości i zakupiłem. Bez tolerancji bo ostanie palenie miesiąc temu , nie spodziewałem się fajerwerków ale działanie przerosło moje oczekiwania.
Ładowarki się tak z godzinę żeby poczuć że zaczyna działać, peak pojawił się po dwóch trwał 4 godziny i następne 4 godziny powoli schodziło i wtedy zajebiście oglądało się filmy. Ogólnie 9 godzin łącznie trzymało. Pierwsze skrzypce grały raczej inne kanna ale THC miało też swoje 3 grosze, ogólnie wrażenia jak po soczystej lufce w miarę dobrego palenia ale czasem wchodziły paranoje. Jak na ulicy marny towar to zajebista alternatywa jednak za drogo. Swoją drogą ciekawa sprawa z tą makumbą z konopii siewnych.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.