Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 171 / 21 / 0
Palę z lufki, nie umiem kręcić blantów 😊
Kiedyś miałam różne akcesoria wymyślne fajki, lufy, bongo, ale wszystko wywaliłam wraz z postanowieniem o zaprzestaniu palenia.

Ostatnio kiedy naszła mnie ochota na bongo, zrobiłam sobie takie małe z opakowania po actimelu i zwykłej fifki😊
  • 2 / / 0
Tak naprawdę joint,bongo
:liść:
  • 28 / 1 / 0
Juz od zawsze bong. Zalewasz sokiem (wedle uznania) wsypujesz lodu, odpalasz i lecisz ;)
  • 967 / 242 / 0
Czym zalewasz?
  • 827 / 253 / 0
Sokiem? %-D Santa Maria Dolorosa, miej Peru w opiece...
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 2 / 1 / 0
Wcześniej klasyczny blant teraz tylko butelka
  • 3 / / 0
Moim ulubionym sposobem jest palenie jointów, tylko wtedy czuć jak gęsty i smaczny jest dym, szkoda tylko że podczas klasycznego spalania duża część THC jest zwyczajnie marnowana. Inaczej ma się to w przypadku jedzenia THC w formie ciastek czy czegokolwiek, wtedy mamy pewność że mało co się marnuje. Mimo wszystko sam rytuał palenia jointa jest magiczny ;)
  • 5 / / 0
Bingo, kaczka, blety 🔥
  • 115 / 12 / 0
Ooo bingo? Pierwsze słyszę literówka? Czy sposób którego jeszcze nie znam?
  • 1 / / 0
WIADROO :liść:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.