Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 171 / 21 / 0
Palę z lufki, nie umiem kręcić blantów 😊
Kiedyś miałam różne akcesoria wymyślne fajki, lufy, bongo, ale wszystko wywaliłam wraz z postanowieniem o zaprzestaniu palenia.

Ostatnio kiedy naszła mnie ochota na bongo, zrobiłam sobie takie małe z opakowania po actimelu i zwykłej fifki😊
  • 2 / / 0
Tak naprawdę joint,bongo
:liść:
  • 28 / 1 / 0
Juz od zawsze bong. Zalewasz sokiem (wedle uznania) wsypujesz lodu, odpalasz i lecisz ;)
  • 967 / 242 / 0
Czym zalewasz?
  • 827 / 253 / 0
Sokiem? %-D Santa Maria Dolorosa, miej Peru w opiece...
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 2 / 1 / 0
Wcześniej klasyczny blant teraz tylko butelka
  • 3 / / 0
Moim ulubionym sposobem jest palenie jointów, tylko wtedy czuć jak gęsty i smaczny jest dym, szkoda tylko że podczas klasycznego spalania duża część THC jest zwyczajnie marnowana. Inaczej ma się to w przypadku jedzenia THC w formie ciastek czy czegokolwiek, wtedy mamy pewność że mało co się marnuje. Mimo wszystko sam rytuał palenia jointa jest magiczny ;)
  • 5 / / 0
Bingo, kaczka, blety 🔥
  • 115 / 12 / 0
Ooo bingo? Pierwsze słyszę literówka? Czy sposób którego jeszcze nie znam?
  • 1 / / 0
WIADROO :liść:
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.