Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 4 / 1 / 0
Zdarzyło się kiedyś w autobusie, w operze, w kinie. Najlepiej chyba jednak było na środku jeziora na materacu- wogóle leżenie na materacu na środku jeziora po mj to jest niesamowite wrażenie.
  • 1211 / 615 / 0
W Auschwitz, a dokładniej przed wejściem na teren obozu. Wycieczka w technikum. Zryło czachę okrutnie.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 347 / 74 / 0
@Vratislav haha, ja też w Auschwitz jarałem nawet nie wiem czy nie pisałem o tym w tym wątku. Też miałeś sytuację ze trzeba było wyjąć wszystko z kieszeni na bramce bo ja tak i lufe skitralem po prostu w skiete %-D %-D
  • 1211 / 615 / 0
@ JimmySlide nie, normalnie wbijaliśmy bez żadnego problemu. To było jakieś 10 lat temu, może coś się od tego czasu zmieniło, nie wiem + ziomek miał temat przy sobie więc wyjebane. %-D
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / 3 / 0
W energylandii przed wejściem na zadrę. Była to pierwsza duża kolejka, na którą wchodziłem, a że się stresowałem to spaliłem z kolegami gibona. Niestety tylko spotęgowało lęk. Dużo lepsze przeżycia były jak już faza zeszła
  • 18 / 2 / 0
Kilka lat wstecz paliłem lufe w konfesjonale, oczywiście nie było w nim księdza ....
Na moim grobie kurwa nie ma być zniczy
Mają być butelki łychy...
  • 59 / 11 / 0
O 1. w nocy, pod ruinami pałacu w Bychawie
  • 4326 / 700 / 2117
Na ognisku przy cmentarzu, ale raczej fazy mi to nie zryło na bad tripa, tylko normalnie było. Ale to kilka lat temu, od tamtego czasu nie jaram wcale i nie tęskno mi do mj.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 163 / 26 / 0
28 listopada 2019kateordie pisze:
Na dachu opuszczonego budynku.
też mi się zdarzyło, jakiś koleś z ostatniego piętra wyszedł już po tym kiedy moi znajomi poszli i nie mogłem do nich dołączyć będąc bardzo upalonym, zebrałem się na odwagę powiedziałem że jestem z fotowoltaiki i poszedłem do znajomych, koleś powiedział że jestem z chujoltaiki i że mam spierdalać, tak też uczyniłem
  • 4326 / 700 / 2117
Jest taki zamek, kiedyś chyba był jeszcze otwarty, teraz chyba jest pilnowany przez ochronę. W Googlach znajdziecie go jako 'Zamek Łapalice'. Pojechaliśmy go tam zwiedzać, jakoś około godziny 1-2 byliśmy na miejscu. Skurwiliśmy dżoja, a potem przystąpiliśmy do nocnego zwiedzania. Fun fuct - dobrze, że wtedy spaliłem mało, bo podejrzewam, że w takim miejscu jak to, to schizy miałbym nieziemskie.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.