...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
nom zgodze sie z tym.jak cpalam kase skolowac zawsze umialam a teraz nie cpam i mam dlug(szkola)i juz miesiac kombinuje jak ja zdobyc.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 2179 / 31 / 0
A tak z ciekawosci, kto z zaawansowanych palaczy pali sam? nocka przed kompem+starcraft+weed=dobra rozkmina.

Kurde, sam sie nakrecam, musze czym predzej wyjsc z tego forum
hehe ja nie jestem zaawansowanym palaczem a wole palić sam ;D A w kwestii pieniędzy to nie ma problemu. Worek palenia starcza mi na kilka miechów %-D
System raz na 2-3-4 tygodnie działa owszem. najlepiej robić takie mieszane typu w jednym miesiacu wezme 2 razy a w drugim tylko raz.
Hidden mefedron User
  • 2179 / 31 / 0
A tak z ciekawosci, kto z zaawansowanych palaczy pali sam? nocka przed kompem+starcraft+weed=dobra rozkmina.

Kurde, sam sie nakrecam, musze czym predzej wyjsc z tego forum
hehe ja nie jestem zaawansowanym palaczem a wole palić sam ;D A w kwestii pieniędzy to nie ma problemu. Worek palenia starcza mi na kilka miechów %-D
System raz na 2-3-4 tygodnie działa owszem. najlepiej robić takie mieszane typu w jednym miesiacu wezme 2 razy a w drugim tylko raz.
Hidden mefedron User
  • 93 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blessweed »
Gwynnbleid jesteś niemożliwy, worek starcza na kilka miechów :D pozazdrościć <_<
a 25 groszy pi pi ma?
  • 93 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blessweed »
Gwynnbleid jesteś niemożliwy, worek starcza na kilka miechów :D pozazdrościć <_<
a 25 groszy pi pi ma?
  • 762 / 32 / 0
Nieprzeczytany post autor: Magicien »
nooo to właśnie niby jest ten podział na mniej-zaawansowanych i bardziej. dziwne to, ci pierwsi jarają sztukę 'parę miechów' a ci drudzy skurwią całą jednego dnia jak leży, jakby mocno nie kurwiło.. tak samo - nie wiem, pewnie niektórzy to zauważyli - siedzi ekipa codziennych jaraczy i baka na stole. i siedzą, w karty grają, gadają ale każdy tylko myśli kiedy skurwimy kolejną butelkę czy coś. kończy się baka, wszyscy zglebowani poumierają i idą do domu.

ech :rolleyes:
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 762 / 32 / 0
Nieprzeczytany post autor: Magicien »
nooo to właśnie niby jest ten podział na mniej-zaawansowanych i bardziej. dziwne to, ci pierwsi jarają sztukę 'parę miechów' a ci drudzy skurwią całą jednego dnia jak leży, jakby mocno nie kurwiło.. tak samo - nie wiem, pewnie niektórzy to zauważyli - siedzi ekipa codziennych jaraczy i baka na stole. i siedzą, w karty grają, gadają ale każdy tylko myśli kiedy skurwimy kolejną butelkę czy coś. kończy się baka, wszyscy zglebowani poumierają i idą do domu.

ech :rolleyes:
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gufipl »
nim zaprzestalem codziennego smazenia okolo miecha temu to wypalalem 2, 3 giety dziennie a na weekend to juz powazniejsze zapasy sie kminilo, jakies kwodre albo pol ounce'a (kwodra to siedem gie a polowa jak wiadomo 14 gie :)

teraz juz tak nie pale i jest lepiej, nie jest latwo bo chce sie palic strasznie ale jest lepiej niz bylo :) pozdro!
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gufipl »
nim zaprzestalem codziennego smazenia okolo miecha temu to wypalalem 2, 3 giety dziennie a na weekend to juz powazniejsze zapasy sie kminilo, jakies kwodre albo pol ounce'a (kwodra to siedem gie a polowa jak wiadomo 14 gie :)

teraz juz tak nie pale i jest lepiej, nie jest latwo bo chce sie palic strasznie ale jest lepiej niz bylo :) pozdro!
  • 179 / 1 / 0
słyszeliście o takiej książeczce? :)
Chris Sullivan's "Simple Effective Way to Control Cannabis"
tutaj jest jej część:
http://books.duckduckgo.pl/books?id=0PlrSTo ... vCMqSk4LAF
przydałaby sie w całości
jeszcze jej nie czytałem

na razie mam taki detox, bo kapłem się ze nie paliłem od prawie 3 tygodni a yukatan fire lezy w szufladzie:
praca, rodzina, egzaminy, bieganie no i wychodzi na to ze nie ma kiedy sobie zapalić,
ponadto powiedziałem żegnaj alkoholowi więc słabiej mnie ciągnie do lufki :)
browar było łatwiej wypić, a z lufką już trza sie czaić co powoduje że odkładam zabawe na później...
Uwaga! Użytkownik masterwgnojeniu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.