Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
A tak z ciekawosci, kto z zaawansowanych palaczy pali sam? nocka przed kompem+starcraft+weed=dobra rozkmina.
Kurde, sam sie nakrecam, musze czym predzej wyjsc z tego forum
System raz na 2-3-4 tygodnie działa owszem. najlepiej robić takie mieszane typu w jednym miesiacu wezme 2 razy a w drugim tylko raz.
A tak z ciekawosci, kto z zaawansowanych palaczy pali sam? nocka przed kompem+starcraft+weed=dobra rozkmina.
Kurde, sam sie nakrecam, musze czym predzej wyjsc z tego forum
System raz na 2-3-4 tygodnie działa owszem. najlepiej robić takie mieszane typu w jednym miesiacu wezme 2 razy a w drugim tylko raz.
ech :rolleyes:
ech :rolleyes:
teraz juz tak nie pale i jest lepiej, nie jest latwo bo chce sie palic strasznie ale jest lepiej niz bylo :) pozdro!
teraz juz tak nie pale i jest lepiej, nie jest latwo bo chce sie palic strasznie ale jest lepiej niz bylo :) pozdro!
Chris Sullivan's "Simple Effective Way to Control Cannabis"
tutaj jest jej część:
http://books.duckduckgo.pl/books?id=0PlrSTo ... vCMqSk4LAF
przydałaby sie w całości
jeszcze jej nie czytałem
na razie mam taki detox, bo kapłem się ze nie paliłem od prawie 3 tygodni a yukatan fire lezy w szufladzie:
praca, rodzina, egzaminy, bieganie no i wychodzi na to ze nie ma kiedy sobie zapalić,
ponadto powiedziałem żegnaj alkoholowi więc słabiej mnie ciągnie do lufki :)
browar było łatwiej wypić, a z lufką już trza sie czaić co powoduje że odkładam zabawe na później...
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.