Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
to byl nieslawny precipitated withdrawal wywolany bupra
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
Inkwizytor_666 pisze: Co sądzicie o wykorzystaniu spirytusu salicylowego? Ja korzystałem i strasznie popaliłem większość żył, ale nie wiem, może ja coś źle robię.
Oltun pisze:kurwa mac, ja to robie tak: 5ml kranowy na 10mgowy kawalek transteca grzeje tak do 80-100C przez 2-3 min. wydajnosc conajmniej 85%+.
Oltun pisze:@vester
to byl nieslawny precipitated withdrawal wywolany bupra
@inwizytor - spiryt możesz nawet ukraść, w lidlu są małe na wierzchu, łatwo je zawinąć. Choć mi sie zdarzało, jak miałem wysoki przerób zawinąć po litrze z biedry. Zakręcając pomiędzy alejkami masz z reguły martwe pola kamer.
to teraz pytanko, co robic, jak się tak głupio załatwimy buprą? Co prawda myślę, że takie przygody zdarzają się tylko raz w życiu, ale na wszelki wypadek warto wiedziec. słaby agonista? mocny? zdychac i czekac?
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
na pewno nie dopierdalaj wiecej bupry, do tego mozesz wziac uspokajacze typu benzo/barbi/antyhistaminy. chyba ze masz dostep do jakiegos super agonisty typu ohmefentanyl czy lofentanyl
sprawdzone_info pisze:Jesteś w stanie udowodnić tę wydajność?Oltun pisze:kurwa mac, ja to robie tak: 5ml kranowy na 10mgowy kawalek transteca grzeje tak do 80-100C przez 2-3 min. wydajnosc conajmniej 85%+.
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
MASAKRYCZNE, to znaczy jakie? a co, jeśli dysponuje dajmy na to 100 morfy? Pomoże, czy pogorszy?
I czemu ten skręt wywołany antagonizmem bpr tak krótko trwa? (chyba, że skutecznie zaleczył mi go tramal, w co wierzyc mi sie za bardzo nie chce, bo miałam wtedy tolerancje na 600mg acetyl m )
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
a trwa tak krotko gdyz bupra nie jest czystym antagonista ino czesciowym agonista... dlatego przed zazyciem bupry powinno poczekac sie az zacznie cie skrecac (ja nie musze :D ale ja w ogole dziwny mam organizm)
Dlatego przy odstawce fenta czy to nawet innych silnych agonistów powinniśmy przejść na słabszego agonistę na jeden dzień i potem wbić na buprę.
ale na wodzie jak robiłem to ta bupra w ogole nie kopała, moglem gotować ćwierć plastra, było czuć, ale słabo i się dziwiłem czemu, póki nie zrobiłem ze spirytusem i po małym kawałeczku sie porzadnie zgrzałem? Masz porównanie, robiłeś na spirolu ? Bo z tego co wiem to ty doświadczony więc nie wiem czy żartujesz czy serio piszesz, czy może co mnie zdziwi to nie masz racji :D ?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.